Mamici norocoase de sept-oct 2008 (152)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Eheee, Kid, sa stii ca topaia fericit cand am vazut-o pe Maria, de asta mi-am permis....ca mi-a zis mie ca-i place!!!Cum ar putea sa nu ii placa o domnisoara asa eleganta, cu asa o rochieeee...

37+ Vlad
Bebe mic

Camera Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Andy-garlo, ti-am vazut si tie micutul in patutul lui....tare-tare dulcel , sa-ti traiasca

Trebuie sa va marturisesc ca azi m-am rasfatat cu unele din pozele bebeilor de aici Cine ne mai rasfata?

Cristina

le bébé 37w +

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ratonelu felicitari !!!!!!!!!!!!Sa iti traiasca puiutul !!!! Sa fie sanatos si cuminte si papacios !!!!! Multa sanatate!!!

Valentina 37 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

khristin nu stiu cine dar uite aici cu ce ma rasfat eu
http://good-times.webshots.com/photo/2779617080102128129sDjHOU

36+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Apar si eu timida ca deja am pierdut firul cu ce se intampla pe aici
Noi suntem binisor in general. Pitica e o cuminte dar eu deja suspectez ca suntem in directia COLICI . Bonnisanu nu a facut nemek asa ca am luat Espumisan sa vedem cum va fi cu asta. Stiu ca la Inisa Sab Simplex a fost apa de ploaie dar o sa le incercam pe rand normal .Noaptea pitica face niste ochi cat cepele si vrea conversatie, colici astia nu stiu orele de somn

Aaaaa si suntem si noi in clubul piticilor cu SUZI

Eu am ajuns zilele trecute la urgenta cu febra 39 frisoane si stare de lesin. Era de la san. Ma injunghia ziceai ca am cutite acolo. Pe din afara nu se vedea nimic. Si trecusem de furia laptelui. Asa ca am luat antibiotic si paracetamol. Acum sunt bine.

Fetele cu ceza cum sunteti cu lohiile? Eu ma avut prima saptamana sangerare rosu, dupa a aia bejuliu putiiin de tot spre deloc, si azi rosu iarasi. Nu mai tin minte deloc cum fu la Inisa
Mi e frica sa nu fac vreo retentie de lohii.

Nerantula, Sabinel, Ratonelu sa va traiasca bebelasi

Kid ai doua fete superbeeeee. Absolut delicioase amandoua. Sa imi zici si mie daca gaseti leacul colicilor. Infacolul asta nu e aceasi cu Espumisanul? Ca io tot ma informez ce si cum.

felicic, ti rog sa strangi din picere, si sa stai la rand.
Bebelica tb sa mai stea la caldurica, mai are de stat pina se face 4 kile

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">Concurs DANONINO lau1 si lau2

------------------------------------------------------------------
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

wow, ce zi plina.
Am vrut sa mai citesc cate ceva inainte de culcare si...wow
felicitari NERANTULA, SABINEL, CARLA!!! Multa sanatate, refacere rapida, bebei cuminti si mincaciosi!!!
Iulia 38+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica e la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Of, sunt disperata, pitica mea are otita, si inca la ambele urechi pentru ca dobitoaca de doctorita din spital a avut o mare durere in partile dorsale cand am scos copilul si nu l-a consultat si dobitoaca de la nasteri nu l-a aspirat cum trebuie. Asa ca acum facem injectii, abia avem 6 zile si deja papam injectii, picaturi, acum stam cu sosetele lui mami pe urechi (i-am pus sare calda)

Cand o vad asa mica mi se rupe sufletul.
azi aproape nu a papat nimic, am mers din medic in medic si din farmacie in farmacie ca sa ii luam medicamentele.

presimt ca o sa avem o noapte alba, dupa ce ieri noapte am dormit 3 ore din cauza ca a plans saracuta.
acum nu mai plange ca e tare obosita, dar parca nu imi vine sa o las din ochi.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Irina, ooof puiul mic. Cum ti ai dat seama ca are otita?
Multa sanatate si sa treaca repede

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">Concurs DANONINO lau1 si lau2

------------------------------------------------------------------
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Laureta sper ca esti mai bine acum

Off Irina insanatosire grabnica pt Andreea , asa micuta si face injectii , mama lor de dr

36+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Hop si eu asa la spartul targului, da` am avut musafiri deci e motivat.

Khristin sarumana de updatare (am vazut eu ca m-ai pus in fata ta, oare presimti ceva ?)

Maica-mea e totala frate, o sun azi si-mi spune ea ca pana duminica nasc, degeaba ii dau eu cu pozitionarea ca nu e angajat ca n-am cu cine, ea o tine pe a ei.

Mami de Alexa si mie mi s-a facut rau cand mi-a zis tanti moasa ca o data la 4 ore da` am zis ca nu te pui cu ...stii tu...si am lasat-o in boii ei...da` sa ma fii vazut cum mormaiam in drum spre casa...deh neuron de femeie gravida

Ratonelu` de aia intrasem de fapt sa vad ce faci, ehh uite ca a venit si Sasa si e bine mersic (bravos mamica) sa te refaci repede ca sa ai grija de piticutz si sa intri sa ne spui si noua cum a fost.

Fetele, ma duc la soamne (daca oi putea) s-auzim de bine maine si va rog mai ramaneti cateva si nenascute ca totusi odiseea noastra se incheie pe 1 noiembrie

Noapte buna
38+ Vladutz

Mergi la inceput