Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (102)
Raspunsuri - Pagina 6
brazuca25 spune:
Urata vreme in Bucuresti! Tocmai cand ma imbracam sa iesim afara a inceput ploaia asta marunta...asa ca la loc comanda si ne jucam prin casa.
arhdy si la noi face Deni ture intre camera noastra si bunici/matusica. E ca la circ la noi. Daca nu o baga cineva in seama, se duce la urmatorul si pana la urma tot se joaca cineva cu ea. Plus ca deja daca vine cu mingea si ti-o arunca direct in cap...te mai simti si tu ca vrea copilu' sa se joace.
Eu deja imi fac lista de cumparaturi pentru vremea rece ca hainutele din primavara nu mai intra deloc. Asa ca...ma asteapta un drum la cumparaturi. Oricum ce era mai important am luat deja: ne-am luat blugi!!! De 1 an visez sa ii iau dar am asteptat sa mai creasca. Acum are fata blugi cu fundite super haiosi.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
mychydutza spune:
'na seara si de la noi!
oaana, bafta la intzarcat. eu te sfatuiesc sa nu pleci de acasa, pt ca asa o sa sufere copilul de doua ori: odata dupa san si o sa tanjeasca si dupa tine. prima seara e mai greu, dupa aia se invata. leaga-te si tu cu ceva peste sani ca sa nu-i vada.eu mi-am pus un brau, nu foarte strans. in rest, comprese cu apa rece si mulge-te de cateva ori pe zi ca sa detensionezi sanul. fetele m-au invatat si a fost ok.
ghinetz, eu nu i-as da iaurt cu fructe din comert, mai bine faci in casa si pui niste fructe dupa.dumnezeu stie ce baga si-n iaurturile astea.
apropos de asta am intalnit in parculete o mamica care lucreaza intr-o fabrica care face covrigei si grisine. mi-a povestit ca luciul de pe grisine si covrigei se da prin trecerea lor printr-o solutie (diluata) de SODA CAUSTICA!!!!!!!!cica daca isi face manichiura si baga mana in solutia respectiva se face carne vie! si noi mancam toate porcariile astea!!!!!!!
simo, sanatate strumfului mic!
mamii, la voi cu caldura e ca la noi pe vremea lui ceashca! ce situatie naspa. eu in seara asta am bagat caloriferul electric ca i-am facut si baita.
jadi, sanatate lui dodo!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
mychydutza spune:
de cand cu intzarcatu' andrei s-a rasfatzat foarte mult. cand vrea ceva si nu i se da, sau nu i se permite, tipa de zici ca-l taie cineva. nici nu stiu cum sa procedez, l-am mai lasat sa tipe, ca mi-e ca-l invatz un razgaiat, si nu vreau copil mofturos. si la noi e la fel: ce e interzis e foarte atractiv!!!!!!!!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
greierash spune:
Buna dimineata! Dau eu azi o cafea cu lapte foarte slaba pentru cine doreste...si va urez o zi minunata. Daca nu bagati in seama vremea....
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
monicabo spune:
Neata si de la noi!
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 31+ Ana Maria
xerxe2005 spune:
De doua zile Razvan tot tragea de urechea stanga si ieri m-am hotarat si m-am dus la medicul de familie ca tot avea program dupa amiaza. Mi-a zis ca e putin inflamata si sa ii pun picaturi otitice de trei ori pe zi. In plus, cica are dopuri de ceara ca un om matur, nu ca un copilas si sa ma duc la ORL sa i le scoata. I-au reaparut si niste bubite pe care, toti doctorii care l-au consultat le-au dignosticat ca prurigo strophulus.
Nu stiu, dar parca iese dintr-una si intra in alta boala.
M-as fi asteptat, ca alaptat fiind, sa fie mai rezistent si sa aiba un sistem imunitar mai puternic. Si in plus si eu si taica-sau suntem sanatosi, adica are o zestre genetica destul de buna, zic eu.
Razvan Gabriel
lorinaoo1 spune:
Neata! Multumim de cafea, Greierash
Fetelor, multumesc de raspunsuri Si eu fac ca voi, o iau imediat de unde nu trebuie sa se apropie (aragaz, closet, tv, calculator), dar uneori se duce tot acolo, desi incerc sa-i distrag atentia. Asta era problema la mine. Si de inteles intelege cand ii spun "nu", doar ca i se pare amuzant sa o plimb eu de colo, colo. Si la noi usile la bucatarie si la baie stau inchise, dar cum socrela nu e obisnuita asa... trebuie sa stau tot timpul la panda sa nu fie vreo usa deschisa si sa se delecteze Lori cu ce nu trebuie. Cu tastatura ce sa zic... e atat de trantita si clampanita ca nu stiu cum de mai e intreaga. Ultima placere a Lorinei e sa se joace la rotita de scroll a mouse-ului. Daca stau un pic la calc vine sa-mi ia mana de pe mouse sau de la tastatura si daca nu o las ma "corecteaza" ea cu o privire patrunzatoare si nervoasa si cu niste palmute, apoi izbeste tastatura sau mouse-ul cat colo. Ce sa zic, are si ea dracusorii ei, nu ca nu ar avea cui semana, ca si mami e o incapatanata ...
La sertare nu-i bai, am lasat-o sa umble, am cocotat toate obiectele periculoase sau electronicele pe dulapuri sau in sertare inalte. Si-a prins degetelele o data, de doua ori pana a invatat cum sa le inchida si gata.
Anto ce simpatic era Victor Dar Sonia nu face nimic de genul asta? Si ce ma bucur ca e doar o faza si va trece, pfiuu! sa treaca oboseala!
Musso dr nu mi-a dat explicatii, dar stiu ca i-a facut doar antirujeolicul, asa e scris si in carnetul de vaccinari, deci trebuie sa existe. Cu Lori la cabinet nu am cum vorbi prea multe ca plange de-mi tiuie urechile, asa incat dr a intepat-o repede, mi-a spus ce a facut dar daca imi plange Lori in urechi si eu nu stiu la ce sa ma mai gandesc sa o fac sa taca...
Oanafrumos spus, chiar ca e interesanta si reactia noastra pt ei. lui Victoras sa treaca juliturile.
Cu iaurtul cateodata mai fac rabat, adica ii mai dau si cate un iaurt Yoplait cu capsuni sau cu mere. In rest doar de cel simplu. Cu fructe facut in casa nu mananca de cand era mica. Nici marul dat pe razatoare nu e bun, of! Sunca inca nu i-am dat, dar stiam ca e recomandata cea de Praga pt puiutii nostri.
Mamii brrr, ce program aiurea cu cele 6 ore de caldura! Uite de aia nu-mi place mie gresia, eu sunt mai friguroasa. Cand oi fi la casa mea cred ca-mi pun covoare pana-n gat Moooama, dar ce alpinist ai tu acolo
Nonna succes la scoala
Jadi sanatate multa!
Brazuca felicitari pt mutat! Bravo voua ca ati reusit!
Simo ce ascultator e Matei
Xerxe of, sanatate multa puitului Razvan
Tzontzonica mea Lorina Maria (5 iulie 2007)
lorinaoo1 spune:
Off topic: am ramas fara masina de mai bine de o luna si moooooor, parca sunt legata de maini si de picioare si ce mare mi se pare Iasiul asta
Tzontzonica mea Lorina Maria (5 iulie 2007)
brazuca25 spune:
Neatza fetele! Acum ca tot e urat afara vad ca se umple mai repede capitolul. Eu azi ies afara orice ar fi ca nu mai rezista Deni in casa. Si nici eu. Nu stiu ce ne-om face la iarna. Vreau si eu in Australia!
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
ghinetz spune:
Neatza.
Uite, vin si eu cu o problema, nu stiu daca intra tot in categoria "mici obraznicii": Victor loveste cu palma. (nu e cazul sa va spun ca nu a vazut la noi asta, nici la Stefan). Pur si simplu, isi ia avant si...dai! Probabil pentru el e mod de a interactiona. Nu insa si pentru Stefan, care uneori le cam incaseaza. El rade si poate ca asta il deruteaza pe Victor, ca o ia drept joaca si motiv de hilizeala. Dar uneori chiar dor palmutele lui. (ca le mai simt si pe pielea mea)
Ce sa fac? Sigur...ii spun ca nu e frumos, ii distrag atentia. Poate e doar o faza, o noua metoda de a lui de a lua contatct cu lumea, nu? Intreb mamicile cu doi copilasi, patesc asa ceva? Si daca da, cum reactioneaza? (ma gandesc la Stefan, oare in mintea lui de 5 ani pricepe ca e inofensiv, ca sunt din joaca?)
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"