IASI - mandra cetate (78)
Raspunsuri - Pagina 8
palmyrah2002 spune:
Multumim din suflet pentru urari !
Sa aveti si voi parte de multa sanatate ,intelegere si liniste,oriunde v-ati afla!
adi69 spune:
Sper ca n-am intarziat si la masa(masa si felicitarile se vor tine...)..caci la felicitari vad ca am intarziat!!
LA multi ani Mihnea!Sa cresti mare ,sa fii sanatos si norocos!
Cristina ,sa va traiasca baiatul!!!
adi69 spune:
DAna,ce mai faci? Ce mai fac fetele?
Ieri te-am pomenit!!CAtalina voia sa "trecem pe la doamna aia de pe forum" s-o vedem,cand am trecut prin Podul de Fier.
Biu,nu sant sigura ,insa ,parca,era o pensiune chiar langa Motel,si una deasupra,cum iesi de la Motel in sus spre DN,apoi imediat faci dreapta .
Fetelor,stie cineva mai bine despre ce vorbesc eu?
Carmen,este foarte buna decizia pe care ai luat-o.Ti-am mai spus odata si-ti mai spun..Felicitari pentru cum ai depistat si rezolvat problema.Multa sanatate lui Alex !
VA pup pe toate si fug la treaba...
herra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui l_carmen2003 Cristina, sa it traiasca baietelul si sa fie sanatos si fericit! Si mult noroc si impliniri in viata! Sa aiba parte de o copilarie fericita si voi sa va bucurati unii de ceilalti! La multi ani Vladut! (Aproppos, ai mai intrat pe yahoo? - Cristina, nu corup minorii, pe tine te intrebam, nu pe Vladut!!) |
scuze, nu am apucat sa raspund pana acum, dar - da, intru zilnic pe yahoo, doar pe mail, nu si pe mess.
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
Danna_36 spune:
Buna dimineata, suntem bine, multumesc de intrabare, Adriana
Suntem acasa de putina vreme, am inceput scoala si gradinita si asteptam sa ne monteze temopanele. Cam astea sunt noutatile.
E cineva calificat in meseria de "designer de interior" printre noi? Sau macar stie cineva ce curs s-ar putea urma in Iasi pt asta?
adi69 spune:
Buna dimineata!
DAna,daca afli ceva ,ma intereseaza si pe mine.Din cate stiu doar la facultatea de arhitectura se fac cursuri de design interior.
l_carmen2003 spune:
Dana, da o cautare pe net.. stiu pe cienva care a facut un curs pe net de alea de la distanta... uite am sa mai intreb... eventual la facultatea de arte ar putea fi ceva... cred..
l_carmen2003 spune:
Adriana nu stiu... de arhitectura dar intreb si acolo poate aflu ceva...
Cristina - Herra, am remarcat, de asta te-am impins, usurel, de pe DC!
O zi buna tuturor!
iulia-stefy spune:
Salutare!
Eu la ora asta beau . Vreti si voi?
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)