IASI - mandra cetate (78)
Raspunsuri - Pagina 7
l_carmen2003 spune:
Va multumesc mult prietene dragi... nu va dati seama ce importanta e prezenta voastra! sau poate stiti caci ati avut nevoie de noi ceilalti candva...
Dana bine ai revenit... Mai spune-ne ceva ce mai faci si pe unde mai esti...
GabrielaG spune:
LA MULTI ANI MIHNEA!!!!!!!!!!!!!Sa fii santosi, si sa-ti placa la scoala, iar cei dragi sa fie mereu alaturi de tine!
Azi dau un ness caldut sa va mai incalziti si va doresc sa aveti o zi minunata.
Revin cu intrebarea: stiti pe cineva care inchiriaza vreo garsoniera?
Pupici,
Gabrieloa si baietii
acvi spune:
LA MULTI ANI,MIHNEA!!!SA CRESTI MARE SA FII SANATOS,SA-TI PLACA LA SCOALA,SI SA PREGATESTI TERENUL LUI RARES!!
Cristina,sa ai parte numai de bucurii din partea lor!!!.
Gabi & co.
l_carmen2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui GabrielaG Revin cu intrebarea: stiti pe cineva care inchiriaza vreo garsoniera? Pupici, Gabrieloa si baietii |
Nu, dar stiu pe cineva care inchiriaza o camera la doua fete... sta in Tatarasi...
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI MIHNEA! Sa cresti mare,frumos si sanatos!
Felicitari Carmen pentru castigarea concursului!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
carmenp spune:
la multi ani, mihnea! sa ai parte de tot ce-i mai bun in viata! cristinico, felicitari, sa-ti traiasca baietii sa te bucuri de ei!
ghinetz spune:
Mihnea, la multi, multi ani!!!!
Cristina iti doresc sa ai din partea baietilor tai numai bucurii. Sa vezi si in micile lor nazbatii tot un motiv de bucurie. Stiu eu...de exemplu ca sunt sanatosi si destepti si pot face nazbatii.
Un buchet de pentru o mama fericita.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
iulia-stefy spune:
La multi ani, Mihnea! Cristina, sa va traisaca baiatul.
Eu i-am urat si ieri, ca am citit data aiurea....
Si acum o fierbinte pentru cine doreste.
Eu acum m-am intors de la spital de la control si sunt un pachet de nervi. Platim din salariu o caruta de bani pentru sanatate si cand ajungi la spital, te trimit la clinici particulare sa platesti analizele.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
palmyrah2002 spune:
LA MULTI ANI VLADUTZ !
Sa cresti mare,sa fii sanatos si sa ai parte de o viata minunata!
Cristina,Rares si Mihnea