IASI - mandra cetate (78)
Raspunsuri - Pagina 6
GabrielaG spune:
Herra, La multi ani pt Vladutz, sa va bucurati de el si sa fie sanatos!!!
Fetelor, help me!!! Cunoasteti pe cineva care inchiriaza o garasoniera la 2 fete, boboace in anul 1 la facultate? Multumesc mult, mult de tot,
Gabriela si baietii
Darria spune:
La multi anisori, Vlad!
si pt. maine La multi anisori, Mihnea!
Sa cresteti sanatosi.
L Carmen: antibiotic iv? inseamna ca este grav. Multa sanatate baietelului.
Paula: spor la curatenie.
Lacramioara: am citit la mamici de is despre accidentul tau. Refacere cat mai rapida, bine ca nu este mai rau.
BiuMil: intre casa boiereasca si motel cred ca sunt 3-4 km. Sigur ca te duce un taxi. Stiu ca sunt pensiuni mai aproape de casa boiereasca dar nu mai retin numele.
l_carmen2003 spune:
Bine v-am gasit...
Tot ce va pot spune e ca dna a reactionat f bine... Mai erau plangeri am sa va spun maine sau poimaine care e situatia... deocamdata astept feedback-ul...
Efectiv imi parea rau ca dansa nu stia despre toate astea, si parca ii cadeau toate in cap! Investesti f mult, bagi toti banii pe care ii ai si isi bate jocul unul pe care tu il platesti!
L-am retras pe Alex, aseara i-am si spus ca gata nu il mai obliga nimeni sa mearga acolo si a fost f usurat...
Aseara de exemplu a dormit in patul lui - bine, dupa calareala de rigoare... dar oricum am vazut zambete pe fetisoara lui... am incredere ca va fi bine... sau macar speranta...
Am iesit si din casa putin cat sa il conving ca nu e inchis in casa... imbracat bine si dus pana la bunici in Pacurari - cu masina evident! - ca era ziua bunicii si trebuia sa o vada!
Alex are un soi de bronhopneumonie - stiu si eu!!! a avut si muci si avea si gatul f rosu - si face Augumentin injectabil; vad ca e chiar bine de acum. Mai avem pana joi inclusiv de facut... Nu mai are muci si nici gatisorul nu il mai doare doar ca mai tuseste... febra e deja 37 si chiar sub si nu a mai crescut... continuam si cu fitoterapia in paralel si eu cred ca va fi bine.
l_carmen2003 spune:
Cristina, sa it traiasca baietelul si sa fie sanatos si fericit! Si mult noroc si impliniri in viata! Sa aiba parte de o copilarie fericita si voi sa va bucurati unii de ceilalti!
La multi ani Vladut!
(Aproppos, ai mai intrat pe yahoo? - Cristina, nu corup minorii, pe tine te intrebam, nu pe Vladut!!)
Adriana ti-am trimis pm.
Va multumesc pentru gandul bun.
Carmen
ghinetz spune:
Carmen, ma bucur sa citesc ca Alex e mai bine. Of, Doamne, prin ce ati mai trecut si voi! E neplacut. Imi pare rau ca nu am apucat sa vorbim atunci cand am fi avut ocazia. Nu-i bai, nu-s zilele intrate in sac.
Cristina, asteptam o felie de tort. Daca duci la gradi suc sa duci si pahare de unica folosinta. (noua la grupa asa ne-au spus)
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
herra spune:
va multumesc din suflet pentru urari!
acush la 17,40 se fac chiar 4 ani de cand mi-am vazut prima oara odorul. : ))
care abia de maine sper sa mearga din nou la gradi, cu smiorcaielile de rigoare, pentru ca inca mai tuseste...
iulia-stefy spune:
Carmen, ma bucur ca Alex e mai bine. Sanatate multa si... fa ce-i mai bine pentru el. El e singurul care conteza. Gradinita se poate schimba.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI VLADUT!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
aime spune:
Vlad sa fii in primul rand sanatos si vesel, sa mergi cu incredere la gradi, si sa-ti bucuri parintii. Cristina numai bine iti doresc
Carmen sanatate multa Alexutului si bafta multa!
aime
Danna_36 spune:
La multi ani, Vladut! Cristina, sa iti traiasca baiatul si sa fiti fericiti cu totii!
Vad ca mai sunt sarbatoriti, deci la multi ani tuturor si mult noroc in viata!
Carmen, sanatate multa si sa reveniti cat mai curand la normal, imi pare rau ca aveti probleme (nu stiu exact ce s-a petrecut la gradi)
O saptamana buna va doresc!