IASI - mandra cetate (78)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Mihaela... nu ... si in plus le si uit repede... cand mi le amintesc vi le povestesc voua...d aca sunt f proapete...
merci de cafea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Neata, dau o cafea delicioasa pe asa o vreme mohorata sa va inviorati si inseninati...
O zi frumoasa,

Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Buna dimineata.

La multi ani Cosmin!

La multi ani Cristina!

LA multi ani Nora!!

La multi ani Ionut!

LA multi ani cu sanatate,fericire,dragoste si numai bine!!!

Am lipsit de pe aici din motive tehnice,mi-a picat placa de baza,apoi cea de retea,apoi n-am avut net doua zile...trai neneaca!

Multa sanatate la pitici bolnaviori!
Vrem si noi la expo cu dino,ne straduim sa ajungem de sambata si nu reusim,poate maine,sa vedem,deci 15 lei intrarea?

CAtalina a luat testarea la muzica usoara la Palatul copiilor,azi mergem sa-i dea doamna profesoara cd cu negative si texte de invatat.

V-am pupacit!

Mergi la inceput

Cum arata sediul de pe Salulescu la palatul copiilor?
Stie cineva?

Multumesc,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Bau!!!....hop si eu....sa nu dati ca am lipsit atat,da?

Va multumesc mult de tot pentru urari...sunteti niste dragute atente...si io o puturoasa care doar ca citeste...si prinsa de evenimente,n-am mai dat cu subsemnatul pe aici...imi trebuia un shut in marele dorsal.
Si voi sa fiti fericite si iubite si norocoase alaturi de tot cei iubiti!!

Deci dau si io o cinzeaca de ziua mea si un hot-dog ...daca tot am implinit frumoasa varsta de 20 de ani .Asa mi-a zis o prietena...cica: "La multi ani pt cei 20 de ani (aici mi-a crescut pipota) de cand ne cunoastem"...aici am vrut sa uit matematica si sa nu mai fac adunari suplimentare,ca nu dadea bine la ten

Deci de ziua mea am fost la nunta...mare noroc,pe bune,ca dadeam in depresie.Asa,m-am zbantuit de am facut febra musculara.Deh...baba e fara antrenament la eforturi zmucite.Spre dimineata nu ma dadeam dusa acasa....ma invatasem cu binele

In rest...in genere e bine,copiii cresc...care cu fizte,care cu smecherii...si io albesc.
Rares e un iubaret ca muma-sa si imi face declaratii spontane ,mai ceva ca Basescu : "Te iubesc mami,tare de tot"...si io sunt cu un zambet tamp pe fatza de placere
In plus,am indicatii clare sa mai cresc cu un cap sa-l ajung pe tati...deci ma apuc de luat hormoni...ca asa e decretul

Fug un pic cu treaba si mai revin...nu inainte de a felicita toti copiii si mamicile care s-au aniversat,sa fie toti sanatosi si plini de noroace si impliniri!!!

va pun niste poze:

Din concediu:

http://s189.photobucket.com/albums/z275/Nora/August2008/

Si mai recente:

http://s189.photobucket.com/albums/z275/Nora/Octombrie2008/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Uiiii...uite ca aparu Noru...
Ma uitai si eu la pozele voastre...ce sexoasa esti muica... Ntz ntz ntz...auz la ea...poze pentru nepoti...
Iar aici arati ca o adevarata vedeta ce se pregateste de dat un interviu.
Sa-ti fie de bine distractia celor 20 de ani.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Uiiii...uite ca aparu Noru...
Ma uitai si eu la pozele voastre...ce sexoasa esti muica... Ntz ntz ntz...auz la ea...poze pentru nepoti...
Iar aici arati ca o adevarata vedeta ce se pregateste de dat un interviu.
Sa-ti fie de bine distractia celor 20 de ani.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Da da...VIP de VIP,nu alta...iar SPP-ul e in spate...toti unul si unul...numai muschi si forta emana...m-am scosEi de fapt pazeau microfonul popii...ca cica e scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

N-am mai intrat.... Sper ca sunteti bine.

pentru toti sarbatoritii mici si mari.

Si un ceai firbinte, pentru cine doreste.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Am fost la Palatul Copiilor, programarea a facut-o doamna dupa clasa si varsta, asa ca maine vom incepe.

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR!!!!
Si Nora de la mine un pupic special ca ai revenit sa ne spui ce mai faci.

Spooor in toate,

Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

buna dimineata si un ceai verde pt. cine doreste

cu intarziere
La multi anisori, Alexandru!

ar tb. notate perlutele prichindeilor si eu spun ca le scriu dar raman cu intentia deocamdata.

Mergi la inceput