IASI - mandra cetate (78)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Buna dimineata si de la mine!

Asa este,de la CAtlina mi-aduc aminte doar cand s-a suparat pe mine,nu ptr -ca am facut-o sa planga ca nu i-am dat voie la nu stiu ce ,ci pentru-ca am facut-o sa ude perna cu lacrimi...si cand nu voia sa coboare scarile ptr ca daca va calca pe ele le va durea.

Am dus copilul la gradi si acum plec la munci..
V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

La multi ani Ionut!
La multi ani,sanatate, fericire, sa ai o copilarie frumoasa alaturi de toti ai tai si numai bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Mai ce eveniment!!! A aparut Nora! Nora, tu iti dai seama ca pana la pagina 20 trebuie sa scrii numai tu si sa spui tot ce ai facut in decurs de 1 an?
Ce face dominisorica? ce face voinicul? Vrem perle noi de la Rares si exemple de fite de la Andrea...
Asteptam amanunte!

Adriana, eu in ultimile 4 saptamani am turbat cu virusii de la 'almanahe' care m-a scos din minti pur si simplu... pana la troieni mai putin virulenti dar ingrozitori... stim cum e si cu defectiunile...
Despre ce job vorbeai?

Gabriela am fost si ieri la Dino XXL, dar am ajuns noi tarziu acasa si am plecat spre expozitie pe la ora 19... pur si simplu nu am reusit sa ajungem pe acolo mai devreme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Citat:
citat din mesajul lui l_carmen2003

Mai ce eveniment!!! A aparut Nora! Nora, tu iti dai seama ca pana la pagina 20 trebuie sa scrii numai tu si sa spui tot ce ai facut in decurs de 1 an?
Ce face dominisorica? ce face voinicul? Vrem perle noi de la Rares si exemple de fite de la Andrea...
Asteptam amanunte!

"La plus belle russe de diable est celle de nous persouade qu'il n'existe pas" - Baudelaire

Pacatele mele cele grele...tu stii ce-mi ceri?Si io care ma simteam premianta ca mi-am pus fundul la treaba.Deci daca scriu 3 pagini numai io...dispar apoi pana la primavara
De fitze nu vorbesc...una la mana...sperii mamicile de pe acum si a doua...ma nevrozez euDeci va las sa mai copilariti nitel,cativa ani
Si io cu neuronul scurt si macinat si nici nu notez perlele...
Aseara mi-a zis: 'esti cea mai buna din lume" Ma intreb acum daca tat-su a aflat acest mare adevarsi daca nu,sa invete de la copil!
In rest...ma omoara cu hainele...nu vrea cu orice...are fixatii pe anumite haine...si io care credeam ca am scapat de alesul hainelor si fitzele de rigoare
Carmen...de cate ori citesc de Alex,ma mustra constiinta ca nu ma ocup destul de Rares...eu nu stiu cand apuci sa faci atatea cu el.

Gabriela...pupaciuni multiple si tie si la baieti.Cum mai merg treburile?Te bagi la un campari la vreme de seara intr-o vineri?Ca facem strigare si poate ne adunam mai multe.

Adriana...chiar mi-e dor sa te vad...poate facem in sfarsit cuconada aia,ca trece anul si noi codase.Catalina ce face?Ma uitam saptamanile trecute pe site la Gabi si am vazut-o acolo...taaare-i frumusica!!

Fetele...va pup pe toate si ma duc sa ma fac un pic ca muncesc.Revin io...dar nu umplu 3 pagini

Mergi la inceput

Eu sant pro cuconiada.
Vineri seara disponibila ptr un pahar de vin alb.campari nu ca e amar..
Ar merge si o pizza ca n-am mancat de multa vreme.
Dar trebuie gasita o locatie unde sa ne "simtem" bine si nici sa nu lasam un salar pe o pizaa si un pahar de beutura,vre-o propunere?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui l_carmen2003

Adriana, eu in ultimile 4 saptamani am turbat cu virusii de la 'almanahe' care m-a scos din minti pur si simplu... pana la troieni mai putin virulenti dar ingrozitori... stim cum e si cu defectiunile...
Despre ce job vorbeai?

"La plus belle russe de diable est celle de nous persouade qu'il n'existe pas" - Baudelaire

Da ,si noi gasim troieni,asta e ,a venit toamna si s-au inmultit virusii..:)
Vorbeam desopre jobul meu cu jucariile,in zilele cand primesc marfa sau am de onorat comenzi ma duc la birou,sa fac treaba cu manutele mele(cele doua:)) sau sa supraveghez,verific..etc

Mergi la inceput

Bravo Adi...prompta ca intodeauna Nici mie nu-mi place campari,dar asa a ramas vorba de la cuconadele trecute.Merge si pizza,desigur.Cat despre locatii...asteptam idei.Poate prin Tudor undeva?Gasim noi ceva modic.Important e sa vrem sa mergem si sa vrem sa gasim solutii de lasat copiii,ca asta e motivul invocat de obiceiAr fi o ocazie buna sa mai simta si tatzii cum e doar cu copilul acasa
Deci fetele...ia!...mobilizarea,ne motzam si mergem...va garantez io ca nu patesc nimic copiii 3 ore,daca lipsim de acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

De acord sunt pro intalnire, pro campari...sau io stiu, un gin...ceva.
Dau si cafea pt azi....si va doresc o zi frumoasa.

Carmen, La multi ani pt IONU!!!! Sa fie sanatos si sa va bucurati de el. Deja ai scolar mare...

Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Pentru vreo 2 ore (nu chiar 3 ca p-aia bate la ochi ) m-as risca si eu sa fug de-acasa.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Helau!

Pentru vreo 2 ore (nu chiar 3 ca p-aia bate la ochi ) m-as risca si eu sa fug de-acasa.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Woww...asa muuuult...2 oreeee????Iti faci de cap,nu altaTi se zbate ochiul stang,da,daLasa ca rezista si 3 fara tineDar important e sa vrei.
Hai fetele...curaj...si la pariu ca daca veniti,dupa aceea o sa ziceti ca mai vreti.

Carmen...te rog io....hai si tu,chiar ai nevoie de putina relaxare,prea le-ai tras pana acum.

Cristina (palmirah)...si pe tine ne bazamOana (ghinetz) si ea vroia...Kissterain venea si ea cu placere...Pasariq vine in principiu...si adusca ar veni..Si asteptam si celelalte fete.Le-am nominalizat pe fetele care au mai fost si stiu ca ar dori sa vina,dar ar fi super sa fim multe...ca atunci IN PUB25...a fost fain tare.Pun pe Maharajah sa faca un dans pe masa daca veniti

Mergi la inceput