Shoppaholicele Redouto-masochiste (125)
Raspunsuri - Pagina 19
Giova spune:
Neatza!!!
mama ce preocupari aveti. se vede ca nu mai sunt reduceri pe site.
eu va citesc oricum, doar ca o las mai moale cu scrisul.
si un weekend fain sa aveti.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Inex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diotima a primit cineva catalogul nou? azi am primit un email cu un cod de reducere, 19372, care mai mult imi umfla totalul cosului , si cu reclama la noul catalog, care paote fi achizitionat de la "voter marchand de jounaux" in baza unui cupon. Adica ei numai trimit catalogul prin posta????? |
Eu am primit ieri catalogul nou, fara sa-l comand.
croco21 spune:
Neata si multam, cred ca am reusit.
Citat: | ||
citat din mesajul lui Graviduta
Te duci in chenarul din stanga pe profil personal, sus de tot o sa-ti apara Editeaza profil, apesi acolo, o sa-ti ceara parola de pe site si o sa-ti apara campul de profil unde, jos, o sa ai Optiuni profil sau ceva de genul asta. Apesi pe + si iti apare campul cu semnatura unde pui linkul. Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007) |
Andrei
Vacanta 2008
Lorenza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Inex
Eu am primit ieri catalogul nou, fara sa-l comand. Inex ,de 2 x mamica "Invata de la ieri,traieste pentru azi si spera pentru maine" |
Aha,deci au inceput totusi sa vina!Dac-ar fi sa vina,mie mi-ar veni 3,ca am 3 coante.Cel putin,data trecute,atatea mi-au venit.Le-am dat pe la prietene,surplusul.
Graviduta spune:
citat din mesajul lui ancka Am inteles...ma bucur mult ca mi-ai raspuns. Imi placea culoarea din poza , apoi...am unul deja care nu e foarte gros. Pot sa il imbrac mai gros in rest, e adevarat, dar as fi vrut sa fie chiar de iarna...in poza asa arata Anca |
Nu, stai ca m-ai inteles gresit si nu as vrea asta. E gros, merge de iarna, dar nu e extraordinar de gros. Si, desi nu e culoarea din poza, e haios.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
mirunajr spune:
Croco, intr-adevar superbe pozele...la anul ne=am propus si noi sa facem concediul in Spania...sper sa reusim
Lorenza spune:
citat din mesajul lui anne16 Ati dat comanda de catalog sau ni-l trimit ei? |
Pana acum eu n-am dat nicio comanda de catalog si au venit de fiecare data de cand am contul pe LR,adica de 2 ori/an.