Shoppaholicele Redouto-masochiste (125)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
mama ce preocupari aveti. se vede ca nu mai sunt reduceri pe site.
eu va citesc oricum, doar ca o las mai moale cu scrisul.
si un weekend fain sa aveti.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Eu am intrat pe LR dar nu ma tenteaza nimic

Caut niste pulovare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

Citat:
citat din mesajul lui diotima

a primit cineva catalogul nou? azi am primit un email cu un cod de reducere, 19372, care mai mult imi umfla totalul cosului , si cu reclama la noul catalog, care paote fi achizitionat de la "voter marchand de jounaux" in baza unui cupon. Adica ei numai trimit catalogul prin posta?????

Eu am primit ieri catalogul nou, fara sa-l comand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Neata si multam, cred ca am reusit.

Citat:
citat din mesajul lui Graviduta

Citat:
citat din mesajul lui croco21
Am uploadat in sfarsit o parte din pozele din vacanta, stie cineva de unde pot modifica semnatura? Am incercat la profil personal si nu gasesc. Daca nu, nu-i bai, dar vroiam sa dau linkul ca am purtat niste tricouri LR plus o besaca luata in vara la reduceri.

http://andrei.seek-on.com/ro/

Te duci in chenarul din stanga pe profil personal, sus de tot o sa-ti apara Editeaza profil, apesi acolo, o sa-ti ceara parola de pe site si o sa-ti apara campul de profil unde, jos, o sa ai Optiuni profil sau ceva de genul asta. Apesi pe + si iti apare campul cu semnatura unde pui linkul.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Andrei
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Frumosase fotogafii
Am recunoscut Madridul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Inex

Citat:
citat din mesajul lui diotima

a primit cineva catalogul nou? azi am primit un email cu un cod de reducere, 19372, care mai mult imi umfla totalul cosului , si cu reclama la noul catalog, care paote fi achizitionat de la "voter marchand de jounaux" in baza unui cupon. Adica ei numai trimit catalogul prin posta?????

Eu am primit ieri catalogul nou, fara sa-l comand.

Inex ,de 2 x mamica

"Invata de la ieri,traieste pentru azi si spera pentru maine"

Aha,deci au inceput totusi sa vina!Dac-ar fi sa vina,mie mi-ar veni 3,ca am 3 coante.Cel putin,data trecute,atatea mi-au venit.Le-am dat pe la prietene,surplusul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancka
Am inteles...ma bucur mult ca mi-ai raspuns. Imi placea culoarea din poza , apoi...am unul deja care nu e foarte gros. Pot sa il imbrac mai gros in rest, e adevarat, dar as fi vrut sa fie chiar de iarna...in poza asa arata

Anca

Nu, stai ca m-ai inteles gresit si nu as vrea asta. E gros, merge de iarna, dar nu e extraordinar de gros. Si, desi nu e culoarea din poza, e haios.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Ati dat comanda de catalog sau ni-l trimit ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Croco, intr-adevar superbe pozele...la anul ne=am propus si noi sa facem concediul in Spania...sper sa reusim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Ati dat comanda de catalog sau ni-l trimit ei?

Pana acum eu n-am dat nicio comanda de catalog si au venit de fiecare data de cand am contul pe LR,adica de 2 ori/an.

Mergi la inceput