Shoppaholicele Redouto-masochiste (125)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne16

felicici, pantaloni de la Active Wear sunt mai mici cu numar (din cate am observat eu, s-ar putea sa ma insel..)
Eu una i-am luat pe www.laredoute.fr/vente-corsaire-active-wear.aspx?productid=324104816&documentid=346108&single=false&categoryid=50094817" target="_blank">acestia marimea 40 si imi sunt mici.

Si eu i-am luat pe astia in primavara, mas 38, trebuia sa iau 40 . 38 am reusit sa ii bag pe mine, chiar sa ii si inchid, dar stau atat de mulati pe posterior, incat nu o sa ies niciodata cu ei pe strada. Ai mei sunt pe verde. Anne, ai tai ce culoare sunt? daca nu ii porti, i-as lua eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

'neata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

a primit cineva catalogul nou? azi am primit un email cu un cod de reducere, 19372, care mai mult imi umfla totalul cosului , si cu reclama la noul catalog, care paote fi achizitionat de la "voter marchand de jounaux" in baza unui cupon. Adica ei numai trimit catalogul prin posta?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui diotima

a primit cineva catalogul nou? azi am primit un email cu un cod de reducere, 19372, care mai mult imi umfla totalul cosului , si cu reclama la noul catalog, care paote fi achizitionat de la "voter marchand de jounaux" in baza unui cupon. Adica ei numai trimit catalogul prin posta?????

Daca n-au venit pana acum,cred ca nu ni le mai trimit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

buna dimineata...desi e cam tarziu ptr dim

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirunajr

buna dimineata...desi e cam tarziu ptr dim

Mama de Anca-Simona

este sambata avem o scuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorenza

Citat:

Daca n-au venit pana acum,cred ca nu ni le mai trimit!

Eu am reusit sa-l comand prin fax (v-am zis atunci ca nu reuseam pt. ca la nr. de pe formular nu intra ton de fax), iar ieri am primit un aviz pt. "recomandata" si cum altceva nu vad ce ar putea fi, ma gandesc ca e catalogul. Oricum, va zic luni daca "previziunile" mele au fost reale Aaa, si eu nu l-am primit niciodata necomandat. Adica de cate ori am vazut ca a aparut noul catalog, l-am comandat.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui anne16

felicici, pantaloni de la Active Wear sunt mai mici cu numar (din cate am observat eu, s-ar putea sa ma insel..)
Eu una i-am luat pe www.laredoute.fr/vente-corsaire-active-wear.aspx?productid=324104816&documentid=346108&single=false&categoryid=50094817" target="_blank">acestia marimea 40 si imi sunt mici.

Si eu i-am luat pe astia in primavara, mas 38, trebuia sa iau 40 . 38 am reusit sa ii bag pe mine, chiar sa ii si inchid, dar stau atat de mulati pe posterior, incat nu o sa ies niciodata cu ei pe strada. Ai mei sunt pe verde. Anne, ai tai ce culoare sunt? daca nu ii porti, i-as lua eu...

sunt pe maron, daca ii vrei ti trimit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Buna dimineata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

eu am primit catalogul asta iarna fara sa-l comand

Mergi la inceput