LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (142)
Raspunsuri - Pagina 5
Crisnemes spune:
Buna dimineata!
La multi ani! SARAH-REBECA! sa ai parte de multe bucurii si multe fericire .
Ramo - ii voi tine sambata acasa ziua lui Victor si azi ma duc sa comand un tort in forma de -cal- (daca gasesc)pt ca ii plac tare mult daca nu in forma de omida (are o carte cu omida mancacioasa si e toata ziua cu ea in mana si citeste ce a mancat omida).II tin ziua impreuna cu nepotelul meu care e nascut pe 21 si am hotarat cu cumnata-mea sa serbam impreuna chiar daca el face 11 ani!
Lilina - lasa Babyexpo si cheltuie banii la Viena ca cu siguranta o sa gasesti mai multe. Viena e orasul care imi place enorm.
Roxana- si Victor plange de mi se rupe sufletul dar mi-au spus educatoarele sa nu fac pauza ca dupa aia e si mai rau. lui Daria si lui Victor.
Sephora nu toate pastilele se potrivesc la toata lumea - cred ca e bine sa nu mai iei daca te simti rau. Felicitari pt premiu - inseamna ca tb sa dai de baut
Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
lilina spune:
Cris, ai dreptate, ca de-aia si vroiam sa ajungem inainte de ziua lui Vlad,ca sa ii luam de acolo hainute si jucarii, dar daca nu se poate, tre' sa ii iau ceva cadouri de ziua lui, plus de imbracat si incaltat ceva, azi de ex.mi-a venit coletul de la La Redoute si o sa aiba camasa si pantaloni, dar nu are nimic de incaltat si nu mai pot sa-l scot afara in adidasi ca-i prea frig, deci nu am incotro....trebuie musai sa-i iau strictul necesar + cadou
nu stiu ce masina sa-i iau, am innebunit cautand pe net, azi ies in oras sa vad ce gasesc prin magazine, ca nu vreau sa-i iau o namila de masina sa nu o pot cara
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
ramomar spune:
La multi ani Sarah
Moni, multumim de cafea. Am servit-o si eu, dar tot somn imi e!
of Roxana imi pare rau de Dariuta ca plange asa de rau. Si mie mi-e groaza de cum va reactiona Patry, dar pana la anu mai avem un pic.
sper sa treca repede peste si sa se acomodoze.
pufymic somnic usor!
Cris petrecere frumoasa sa aveti si sper sa geasesti tortul potrivit.
xandrutza sper sa nu bati iar drumul degeaba si te asteptam cu vesti!
itzy mercic de invitatie, bine ar fi sa se si realizeze...dar cam greu, poate daca as prinde o delegatie p'acolo.
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
mexxa spune:
Buna dimineata....sunt terminata de somn...am o cana de cafea dubla in fata...si muullta treaba care sa alunge somnul.
Sunt super suparata...Sebi ieri era ragusit de la cat a plans....nu mai stiu ce sa mai fac.Cand am zis ca e bine...nu e. Azi dimineata cand a vazut ca intram in cladire a inceput sa planga....am incercat si solutiile date de voi si nimic.
Sper sa se acomodeze, k nu ma pot concentra mai deloc...toata ziua sunt cu gandul la el, si ma simt vinovata...
La naiba cu banii astia ca tre sa facem sacrificii enorme.
Roxana te inteleg perfect Cred ca suntem in acceasi situatie.
In rest mai nimic....treaba...nu am reusit inca sa ma organizez...revin am de facut o facura.Pup
, mamica de Sebastian-Mihai
_
Un copil poate sa invete oricand un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste. (Paulo Coelho)
itzy-bitzy spune:
Bunaaa
Roxana...nu stiu ce s azic...s-au purtat cumva alea urat cu ea...? ca na fiind de stat, parca asa ai spus, ma gandesc ca nu isi dau interesul ca la cele particulare.
Preturile de aici sunt fff ok. la absolut tot, alimente, imbracaminte, incaltaminte, electronice (am luat un sony vaio laptop care a aparut doar de 2 luni la un pret suuper ok)....mobila de lemn fff ieftina. Nici nu se merita sa iei ceva care nu este de calitate...pt ca oricum ar fi sunt mai ieftine decat la noi. Sa vezi la piata ce preturi sunt...te umfla rasul...5-10.000 lei vechi legumele-fructele, carnea ... pui, porc, vita , oaie, pestele proaspat iar este f ieftin. la restaurant ai putea sa mananci zilnic. Ei nu isi permit pt ca au salariile f mici. Dar cica fata de anul trecut sau acum doi ani cand era totul chilipir, au mai crescut un pic preturile, a mai fost si cu Olimpiada, turisti...etc... Si aici ca aici ca este capitala, dar in Shanghai, probabil stii d ela sora ta, este inca si mai ieftin totul...este centrul lor economic, comercial. Hong Kong-ul in schimb este la polul opus...extrem de scump. Povestea cineva ca a vrut sa ii care o canapea pana la etajul 31...i-a cerut 3750 dolari. Patura sociala de mijloc nu prea exista aici. Ori sunt saraci ori sunt f bogati.
La coafor, te spala pe cap, te tunde, coafeaza, tratament pt par, masaj in cap , pe umeri, brate si spate...totul 6 euro...
Gradinitele si scolile internationale sunt cam scumpe insa...nu m-am interesat personal dar mi-au spus cei de aici ca ar fi 8 mii-10 mii euro pe an...
Sephora si eu de cand am venit aici am intrebat de pastile de slabit. Am o colega in tara care ia si e f multumita. M-a rugat sa ii trimit de aici ca sunt mult mai ieftine decat la noi unde costau 2 mil. Am inteles ca sunt mai multe tipuri ...toate pe baza de plante, ceai verde etc si ceaiurile la fel...o sa incerc si eu. Poate nu ti-au priit tie...nu stiu ce sa zic...doamnele de aici au mai luat si ele....
---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
lilina spune:
roxa, mexxa, nashpa fazele cu piticii la gradi, ca plang. dar asa sunt aproape toti
pana si Miru, a plans a doua zi, ca i-a promis mami ca vine s-o ia si nu venise, bine, nu stie ea notiunea timpului
alina ne-am uitat aseara pe poze si v-a recunoscut Dudutz
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
anangel_lexi spune:
La multi ani Sarah Rebecca, sa fii sanatoasa, fericita si norocoasa!
Xandrutza, te asteptam cu vesti bune de la doctor!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
eleņia spune:
buna ziua dragele mele
imi pare tare bine sa intru si sa citesc ce s=a mai intamplat in cele 2 zile de absentza
lilino wawww ce frate frumusel ai
fetele imi pare tare rau de bucuriile care plang la grady
pe al meu nu au vrut sa il ia ca nu are trei ani
s trebuie dus la cresa
zicea maicamea ca el s=a pus pe plans ca a trebuit sa il ia de acolo de la piii
eleņia spune:
la multi ani sarbatoritei de astazi Sarah Rebeca sanatate multa s sa fii fericita
Xandrutza vestile de la doctor?????asteptam cu nerabdare
Cris petrecere frumoasa si sa gasesti ceea ce ti se pare mai potrivit
mai vroiam sa zic ceva dar am uitat
si cred ca am incurcat borcanele era fratele sephorei nu al lilineiscuze
o zi minunata alaturi de bucurii
Monique_new spune:
De nervi ce am avut la munca de dimineata pana acum ....mi-am cumparat un inel de aur sa ma racoresc si la fata cercei cu gargariteee. Cred ca am inebunit eu cu gargaritele astea.
Offf ce de bucurii plangacioase...cu gradinitele astea. .Noi am zis cand o fi sa o ducem stam la poarta primele zile sa vedem cum reactioneaza copilul. Nici nu vreau sa ma gandesc.
Alina super preturi acolo in China. Ce faci cu Ana? De la ca varsta o primeste la gradi acolo?
Lili pai du-te o tura pana la Babyexpo pt masinuta. Vezi ce au si aia acolo.....sau in Dragonul Rosu. Este un stand numai cu jucarii. Din ce imi amintesc eu aveau si masinute, acum nu stiu exact ce anume cauti.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006