LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (142)
Raspunsuri - Pagina 4
Sephora spune:
of fetelor stii cnd te mananca tre sa te scarpini...am vb cu o prietena cu care ne-am intalnit la nunta sambata trecuta si slabise 8 kg in 2 luni ce facu-i soro,am luat niste pastile de slabit chinezesti din plante,ia baba si la baba.Ieri mi le aduce si iau azi una,Frate ce rau ,am trecut prin toate fazele,crampe cu o dearie urat mirositoare,vomitat,transpiratii calde ,reci,stare de lesin,somnolenta,iara rau,amar in gura.Asa ca pastila de slabit mi-a trebuit.
Alta faza de o sa ziceti ca-s dusa ,dupa ce am dus copkilul la cresa ma intorc mananc ceva iau pastila miraculoasa si bag o ora de somn,ma scol in urletele aleia de la concurs interactiv si vazand ca stiu eu raspunsurile sun (ptr prima data) si imi zice de vreo 10 ori ca nu sunt selectata sa particip (apelul se taxa oricum) deci vreo 60 ron si intr-un sfarsit ma baga in direct,raspund la 5 intrebari si-mi iau 200 ron ,daca raspundeam si la a 6 "gura presei'nu agenda presei"imi luam 300 ron,m-au sunat dupa vreo 2 ore si mi-au zis ca-mi trimit banii prin posta.deci tot sunt in castig .
Deci femeia daca nu are activitate acasa asi face....
xandrutza_76 spune:
Buna seara! Vizita la doctor am amanat-o pe maine, pentru ca i-a fost pusa o garda la spital (el de obicei garzile le are lunea). Asa ca am facut o plimbare pana in oras, vreo doua cumparaturi, cand am ajuns acasa nu am mai apucat sa deschid calculatorul. Sper ca maine sa fie ok, sa pot sa va dau si eu niste vesti.
Ramo, ma bucur ca ai strigat catalogul, doar a inceput scoala, nu?
Monica, ce fain ca sta Cosmi invelita noaptea. Si Narci mai sta, dar de multe ori pierde paturica prin pat.
Lexi, iti dau un PM maine, cu acele completari
Crisnemes, pupam Victorasul sa nu mai planga la cresa.
Lilina, nazdravana e Miruna. Imi pare rau ca ati amanat week-end-ul la Viena. Dar si cand va fi...
Roxana, imi pare rau ca a plans Daria asa mult. Poate inca e in perioada de adaptare, ii vine greu sa se desparta de voi, chiar si pentru cateva ore.
Seph, felicitari pentru castig!! Imi pare rau ca ai avut experiente neplacute cu acele pastile.
Itzyshor, ceva poze pe cand?
Alexandrina 38+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
Monique_new spune:
Neata!
Haideti la .
Xandrutzate asteptam cu vesti de la doctor.
Sephora chiar ca daca nu ai avut ce face ti-ai facut . Am patit si eu asa ceva o data cu un ceai de slabit ....3 zile nu-ti pot spune ce era la fundul meu, de nu mai stiam cu ce sa ma dreg.Felicitari pt castig.
Lili imi pare rau ca nu ati mai plecat in "escapada amoroasa"....dar nu e timpul pierdut. Si eu vreau sa ajung la Babyexpo.....pt caciulite...cu incaltarile stam bine mi-a facut mama "stoc" pt toata iarna....i-a adus din Germania mai multe perechi plus ca i-am tot luat si eu de la o fabrica care produceau pt Primigi.
Alina avem si noi toata colectia - Enciclopedia Disney. Ieri i-am luat si Biblioteca Fifi de care este f incantata. Sunt 6 carticele cartonate bagate intr-o cutiuta, f. frumos prezentate. Cred ca ar fi incantata si Ana de ele....costa 20 Ron tot setul.Fiind micute cam 10/10 cm le poti lua dupa tine oriunde in ghiozdanel.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
Monique_new spune:
Roxana nu stiu ce sa spun. Imi pare rau ca Dariutza plange.Poate e bine cum spune Alina sa faceti o pauza...dupa care sa o duceti treptat cateva ore pe zi....o ora azi ...maine doua si tot asa...eu asa as proceda. Noi cu Cosmi nu prea cred sa avem probleme la gradi...dar cine stie. Momentan o mai tinem acasa pana la 3 ani cel putin.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
lilina spune:
neatza, sunt cam rupta, iar m-am culcattarziu, am stat cu fetele la shueta, la mine acasa
copii iau s-au alergat prin casa, s-au imbrancit, au sarit in pat, iar fi-miu, tzipatorul sef, zici ca-i apucat, urla IN CONTINUUU sau plangea
sephora, pastilele astea chinezesti sunt f.periculoase, sa nu mai iei
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
Adriana mica spune:
Roxana, imi pare rau ca Daria nu s-a acomodat inca la cresa! Sfatul lui Lexi este bun, si noi am procedat o perioada tot asa: luam o carte sau o jucarie de acasa (ca si asa mergem destul cu masina pana la gradi si avem nevoie de ocupatie), iar la gradi ii lasam jucaria sau cartea cu el. In timp ce ii schimbam incaltarile, il indemnam sa ii povesteasca si lui "miss" ce a vazut el in carte sau cum se joaca cu jucaria, orice numai sa ii distrag atentia de la faptul ca ramane la gradi. Apoi educatoarea il lua repede de langa noi, chiar daca plangea.
Acum vreo saptamana, ne-a transmis educatoarea rugamintea sa nu ii mai aducem jucarii sau carti, pentru ca nu vrea sa imparta si cu alti copii si iese scandal. oricum, aveam adunat acolo un "stoc" considerabil (3 masinute si vreo 5 carticele), le-am recuperat ca oricum nu mai avem nevoie de "stimulente".
Ce ne-au spus noua educatoarele: toti copii trec printr-o perioada de acomodare, la unii este mai grea si mai lunga. Oricum, copilasii mai mici se acomodeaza mai usor decat cei de varsta mai mare.
Noi suntem mai bine, a inceput sa se remedieze la stomac, si sa pape cat de cat. Este cam suparat ca dimineata noi plecam si il lasam acasa, se obisnuise sa mergem toti trei, el la gradi noi la "bici". Astazi asteptam primele rezultate la analize, sper sa fie bune.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata! Beau cafeaua si plec. Sper, cu folos
Monica, multumesc pentru cafea
Lilina, sa vezi ce frumos "canta" si Narcisa, cand o apuca...
Sanatate lui Dudu!
poze cu noi
Bebe
xandrutza_76 spune:
La multi ani Sarah-Rebecca!
poze cu noi
Bebe
pufymic spune:
fetelor!
Multumesc tuturor celor care ne-au urat toate cele bune de ziua mezinului nostru scump!(Lexi multumesc din suflet de sms)
Ieri n-am apucat sa intru fiindca am avut musafiri(deci am pregatit ceva mancarica +un tort diplomat....a fost nasol in special pentru sarbatorit fiindca tati n-a fost acasa de ziua lui9e pe la ceva conferinta....prin Cluj).
Asa ca am hotarat(din cauza serviciului lui si din cauza turelor mele) sa ii sarbatorim pe amandoi de-odata la un loc de joaca, cu trupa de copilasi pe care o avem.....habar n-am cand va fi asta exact.
Iar aseara dupa micuta petrecere am intrat in tura de noapte.....deci acum sunt cam zombie...
Ma duc la culcare.... bucuriile, in special pe cele sarbatorite zilele astea!
Roxana01 spune:
fetelor, chiar asa am facut: azi i-am dus un ursulet de plus cu ea, sa-l tina in brate sa nu se simta singura. plua ca azi i-am dat si suzi, ca acasa asta o linistea inainte, acum nu o feloseste decat la somn. dar am zis ca fac o exceptie, daca e s-o linisteasca. cum am ajuns acolo a inceput a planga, un plans disperat, i zicea: caca, caca. cred ca sperietura, de frica, ii vine sa se duca la olita. am pus-o pe olita, a facut caca, dar nu vroia sa se ridice de acolo. tot timpul asta plangea disperata. cred ca vroia sa stea doar pe olita, ca stia ca eu stau cu ea si ca daca se ridica plec. in final am plecat, dar nu va spun ca deja era ragusita. eu nu stiu, chiar asa de rau nu ma asteptam sa fie, mai ales ca am citit la voi ca majoritatea s-au acomodat. cat despre ce zicea Monique si itzy, o iau cel mai devreme, adica la 12.30, dupa ce mananca. nu am voie sa merg s-o iau mai repede, ca-i dau peste cap pe toti, care plang daca vad ca vine un parinte sa ia copilul. si va dati seama ca trebuie sa faca fata si educatoarele alea cumva. o sa o mai las o sapt, dupa care mai fac o pauza o sapt, poate asa se mai linisteste. nu stiu, dar foarte rau reactioneaza, iar eu sunt disperata, ca era salvarea mea sa incep si eu sa muncesc si sa-l las pe victor cu mama. ca deja nu mai facem fata cu banii, este incredibil cum se duc.
Itzy, ziceai de shoppingareala. cum sunt preturile acolo? asa cum se aude aici, foarte convenabile? sau daca vrei ceva de calitate tot ca aici plateti?
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?UV=806562702573_79409688613&collid=19502908113.42874477613.1217933558383&page=1" target="_blank">Daria&Victoras, ingerii mei
Roxana, mamica fericita de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)