LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (142)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

La multi ani ADA,ERIK si NICHOLAS,sanatate ,bucurii si numai bine.

Va multumim ptr aprecieri,pai daca-i fratimiu normal ca-i bun.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Ramo - La apel!
Mult de lucru si vremea asta e insuportabila si ma pregatesc de ziua lui fiu-mio

La multi ani sarbatoritilor de azi!ADA , ERIK SI NICOLAS sa aveti parte numai de fericire si bucurii alaturi de cei dragi.

Si cu scuzele de rigoare pentru intarziere "La multi ani !Yagi si Rebeca!"

Victor inca plange dimineata ca nu vrea la copii si ca nu vrea in patutul ala mic de la cresa dar asta e trebuie sa se obisnuiasca. In schimb de cand ajunge acasa mananca intr-una de ma sperie . E si asa un pic plinut sper sa nu se obisnuiasca sa manance prea mult ca e de bai....

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

salutare
acum am ajuns la birou, am fost cu masina la asigurari pt.constatare daune la ce zgarieturi aveam si am stat juma de zi

asa, s-o luam pe rand

Vladone doarme in body cu maneca lunga si pantaloni subtiri de pijama, nu serveste sosete, le scoate, nici patura, trebuie sa il infasor bine ca se dezveleste imediat, oare cu cine o semana (cu ma-sa, bineinteles)

pup Dudu mic, sa se faca bine

sunt un pic trista ca vineri trebuia sa plec la Viena cu al meu sotz, mi-a promis un we in 2: papa, sex si shopping dar nu ne-au intrat banii, asa ca se mai amana un pic....fapt pt.care ma voi teleporta la Babyexpo ca sa iau masina pt.copil, caciuli subtierele si ghete de toamna si cizme si ce-oi mai gasi (asta daca am banii pe card, daca nu, )

aseara am fost la piretena mea si la Miruna, o stiti pe Miruna, v-am mai povestit despre ea....ei, si ce credeti ca a facut fata mamii, s-a dus la baie si a venit cu un absorbant zilnic si s-a chinuit sa il monteze pe chilot, a reusit in final, ajutata de maica-sa, ce ziceti de asta, la 2 ani si 9 luni ce minuni face, am inteles ca data trecuta a distrus o cutie intreaga, le tot lipea dar invers, cu adezivul pe pisi

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Lilina, pacat ca trebuie sa amanati excursia la Viena dar lasa ca vine el si acel week-end si sa vezi ce frumos va fi!
Super tare Miruna, fii-mea la absorbante zice ca-s Pampersu lui mami, le desface si arata spre...locul unde se pun

Maria doarme intr-un body subtire cu maneca lunga si pantalonasi subtiri. Nu sufera sosetele in picioare si nici invelita nu sta, se trezeste imediat daca o invelesc si se zbate pana isi da patura la o parte. Si doarme si fara perna, dar ma gandesc sa ii pun un puisor subtire.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

fetelor, sunt cam necajita. azi am fost s-o iau pe daria de la cresa si cand am ajuns urla de mama focului. mi-au zis ingrijitoarele ca aa a facut toata ziua, a plans in continuu. plus ca a facut kk de 4 ori. m-am suparat ca nu m-au sunat a-mi spuna. au zis ca i-au dat orez de regim. macar asta... stiu de ce a facut kk de 4x. ieri am fost la o aniversare si a mancat frisca de la tort. sigur asta a stricat-o la stomac. asta o rezolv eu, probl e ca nu stiu cum sa rezolv cu plansul la cresa. cand am ajuns, asa de socata era, ca zicea kk, am vrut s-o pun acolo la olita, urla sa n-o pun, daca o luam, urla ca de ce o iau, am vrut s-o schimb, nici chip, sa-i pun pantofii, o nebunie, urla si se zbatea ca zici c-o chinuiam teribil. pana acasa a tinut-o intr-un urlet. acasa nu mai avea nici voce si avea si ochii umflati. ce ma fac, fetelor, cum sa o pregatesc ca sa nu mai faca asa?

www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?UV=806562702573_79409688613&collid=19502908113.42874477613.1217933558383&page=1" target="_blank">Daria&Victoras, ingerii mei
Roxana, mamica fericita de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

lilina ce frumos ca evadati! imi pare rau ca trebuie sa amanati we romantic, dar las ca va fi si mai frumos daca se lasa asa asteptat!
Cris ma bucur ca ai aparut Ce organizezi frumos pt bucurie?
xandrutza te asteptam cu vesti.... unde esti?

aa, a mea bucurie doarme in pijama, dar in sacul de dormit, de 2 nopti ca s-a racit bine si in casa, de cand cu timpul asta urat.

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Roxana, imi pare rau ca plange Daria asa de tare la cresa. Nu stiu ce sfat sa-ti dau pentru ca noi inca nu trcem prin asa ceva, dar incearca sa o atragi cu ceva, de exemplu spune-i ca acolo la cresa vine si cutarica (un copil cu care ii place ei sa se joace acolo), eventual intr-o zi luati o jucarie de-a Dariei care ii place ei mult si va faceti ca o uitati acolo ca sa aveti pretext a doua zi sa mergeti la cresa...Nu stiu ce sa zic, asta imi vine in minte acum, nu stiu daca te ajuta cu ceva ideile mele. Succes!
Xandrutzaaaa, asteptam cu nerabdare vestile de la tine!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Itzy, tocmai ma plimbam pe forum si am observat ca nu esti singura membra DC care se afla la Beijing. Asa ca poate organizezi o intalneala DC acolo, cine stie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Bon soir mesdames

Roxana...off fimi pare tare rau...ma gandesc cu groaza ca si ana-maria va face la fel dupa cat de atasata o vad asa de noi...Nu stiu ce sfat sa iti dau...B imi spunea ca e prea mica, desi i-am dat exemple de bucurii care s-au adaptat bine. Tu stii ca si ea este mamoasa...ii placea acasa cu tine si victoras, mama ta...si deodata singura printre straini....Ia o pauza de cateva zile....sau du-o o zi da una nu...vreo saptamana....

Lexi asa e...dar eu pt Ana am venit blindata aici...cu toata garderoba, chiar si jucarii d eradeau rudele d enoi ca venim in China, tara jucariilor cu jucarii de acasa. Dar a fost f bine asa...sa vezi cu ce bucurie isi revedea dupa 1 saptamana jucarioarele ei dragi, catelusii si pisicutele dupa care est einnebunita, carticelele...Asa ca in prima faza nu am fost nevoita sa alerg si pt ea...abia am tatonat terenul.
Despre ce membru/membri este vorba? Lilina mi-a aratat un link cu cineva Tisina...am vrut s aiau legatura cu ea inca din tara dar nu avea PM activat.

Lilico...nebunaticilor...

Ramo pai iti lansez si tie invitatie...te astept sa hoinarim si sa cheltuim

Mona par atractive carticelele. Noi avem un set de chilotei cu Fifi si celelalte, si niste bluzite...ii plac mult...sau mie mai mult...O sa le spun parintilor....ca si Enciclopedia Disney ne-o cumpara ca sa avem colectia intreaga.
Asta la ce pret este ? Sunt carticele sau reviste? Se vand toate sau tot asa cate un volum pe saptamana/la doua saptamani?

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Itzy, de Tisina era vorba.
Si noi i-am luat Mariei de acasa un sac de jucarii dar i-am inmultit colectia aici. I-am lasat jucarii si acasa, sa vezi ce fericita a fost cand am fost in concediu in Bucuresti, ca are jucarii si acolo! De fapt si hainute i-am lasat multe in Bucuresti sa aiba cand venim in concedii sa nu ma car eu cu prea multe. Dar tot vin cu geamantanele gemand.

Mergi la inceput