Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (300)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova bine ca ati avut o noapte cat de cat linistita si fara sa ceara suzeta, pacat ca a fost inidentul cu pipi . Mai cum nu stii sa ii explici ce e tehnologia? ia uite aici definitia si de aici reproduci tu ca doar nu e greu ...altele sigur vor putea
Tehnologie = stiinta care se ocupa cu studiul, elaborarea si determinarea proceselor, metodelor si procedeelor de prelucrare a materialelor.
Ca stiinta “tehnologia” s-a dezvoltat pe baza si în strânsa legatura cu alte stiinte si discipline: matematica, fizica, chimia, electrotehnica, mecanica, metalurgia, studiul materialelor, etc.
In functie de materialul care se prelucreaza, se deosebesc diverse tehnologii cum ar fi:
- tehnologia elaborarii metalelor;
- tehnologia constructiilor de masini;
- tehnologia produselor alimentare, etc.
Mda...ma rog...radem glumim dar generatia asta de copii e genratia internetului...hmm... sa vedem noi cat de multe ii vor interesa si de cate domenii vor fi atrasi.
Anasol ma bucur ca ai dat un semn de viata, m vazut pozele...ce baieti mari ai deja ....esti cam in minoritate pe acolo M-am distrat de fazele lui David ca nu vrea sa mearga la gradi....hehe...pe cat de mici pe atata sunt de smecheri si incearca sa evite unele lucruri. De vorbit normal ca vorbeste super bine acum...el vorbeste demult deci nu mai mir ca e laudat (Dani nu vorbea cand David vorbea de mama soarelui ) si acum Dani tururie toata ziua, deci imi inchipui David cum vorbeste si cate stie. Lasa ca se va acomoda si la gradi singur...toti am trecut prin asta.
Dani azi dimneata nu a plans la gradi , dar cand sa plece de acasa a spus ca el nu merge la gradi ca el vrea la scoala ca Sandra Suntem pe drumul cel bun oricum.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca hai ca m-ai facut curioasa si mi-am bagat coada dincolo....ce coincidenta cu stelele si carul mic si mare...doar ca a omis constelatia, asta era ppunctul forte.
N-am nimic impotriva ca sunt copiata, sau citita, chiar ma bucur, dar nu-mi place sa fiu luata in bataie de joc.
ar trebui sa se deschida o franciza FTK si in orasul vecin, vor avea clienti, mai ales ca educatoarele sunt obligate sa respecte o anumita programa si nu pot vorbi despre astronomie sau alte noutati.
sa revenim in ograda noastra cea frumoasa, vorba aia: nicaieri nu-i ca acasa (daca tot e la moda sa se vorbeasca in citate si pilde).
Maraki nu esti intreaga fata. Mi-ai binedispus ziua asta friguroasa si intunecata.
Anasol bine ai revenit. Imi pare rau ca va luptati cu gradi, e mai greu la inceput, mai ales ca era obisnuit sa fie in preajma bunica.... acum e singur printre straini. Tot smecheras a ramas david, ii fuge mintea.
Ianis e un dulce si un grasun. ati inceput repede cu dintisorii, poate scapati la fel de repede.
si te mai asteptam pe la noi sa ne pove de integrarea lui Dav in colectivitate.
Bianca felicitari d-na presedinte. daca nu ai ce face cu timpul liber, ti-a programat educatoarea cate ceva.
sa inteleg ca Dani a inceput . tare simpatic e cu jucariile, cum le duce educatoarei sa nu i le ia copiii.
Sper sa ramana la fel de incantata sandra de franceza. Nepoata ne-a si spus ca face cu o zgripturoiaca franceza si ca ii e groaza deja.
Mai bine amana cumparatul rechizitelor si mergi la intalnirea cu psihologul, sigur va fii o sedinta interesanta. Eu cu sfaturile lui Super Nany m-am lecuit, nu am sorti de izbanda cu al meu terorist.

gata, fug la treaba.
o zi buna sa aveti.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca, nu ca nu stiu ce e tehnologia sau cu ce se ocupa....doar ca mi se pare un termen greu pt. Marco si neinteresant. Asta nu e valabil pt. toti.... vezi ca ceea ce mie mi se pare absurd pt. copilul meu, e foarte apreciat de alte mame si placut de odraslele lor. Nu toti copiii sunt la fel si nu toti au inclinatii spre aceleasi domenii.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

bianca, giova multzam de comentariile din drop, si ai vostri copii la fel de strengari sunt...
dav la capitolul vorbit, memorat e as, nu ca ma laud dar asa e..intr-o zi la gradi a invatzat podul de piatra , acasa il stia tot singur si inmca un cantecel in alta zi, nus dak il stiti:
cunosc un orasel, uite asa
cu multe turnuletze in el, uite-asa......etc si pe ala il stie,.......in schimb la altele e repetent....nu papa singur, nu cred ca nu stie pur si simplu nu vrea...nu poate sa-si dea panatlonii si chilotzei jos sa fak pipi, nici sa ii ridice.....tre sa exersam......in schimb am scapat de tot de pampers suzi, biberoane, pfffff greu a mai fost.....
ce imi mai povesteste de la gradi:" mai, nu te mai juca cu mancarea, pune mana si mananca"sau" te dezbrac in pielea goala si te trimit in ploaie dak nu esti cuminte"........astea-s citate cred ca din educatoare sau femeile de serv....ce le spun ele la copii.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutari si de la noi, am mai intrat sa va citec dar o ia razna vista mea si ma lasa balta cand are chef netul si nu ma am nervi sa reiau tot de la cap.
La capitolul noutati raportam ca suntem raciti bocna amandoi si eu si Alain, eu iau augmentin ca tusesc si am o amigdalita groaznica, Alain e inca pe nurofen si panadol dar nu stiu zau daca scapa si el asa.
Maraki am retinut ca merge Angelo la Montessori din nou, ma bucur f tare o sa fie bine o sa vezi. Si lui Alain i-au zis la gradi ca vb mai putin decat ceilalti copii ca e inhibat cica dar el saracu e varza si cu romana si cu franceza nici nu ma mir dar stiu ca va recupera el.
Giova vad ca voi ati fost la cursuri de astrologie lasa ca eu zic ca Marco s-a comportat f bine pentru ce cerinte aveau.
Bianca f ine ca progresati cu gradi si aiic se mai incurca hainele si tot insista sa fie scris numele la fiecare pe hainute si sa fie fiecare copil cu un rucsacel cu schimburi complete.
Anasol ma bucur ca ati dat un semn de viata si sunteti bine.
Ioana vacanta placuta sa aveti.
Nu mai stiu ce vroiam sa zic ca sunt rau de la febra si antibiotic, salutari si pupici la toata lumea.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Nu am timp sa va raspund la fiecare in parte...acum ii spun lui Silvi, insanatosire grabnica .
Sunt grabita...o sa am musafiri de abia astept . Vine un prieten din Spania...l-am cunoscut pe net acum 7 ani (pe vremea aia mircuiam...daca stiti ce e mircul )...de atunci vorbim des si nu ne-am vazut niciodata decat in poze si filmari- s-a insurat anul trecut si a spus ca daca face nunta in Romania noi o sa ii fim nasi... (s-a insurat anul trecut dar doar acolo in Spania- sta in Malaga dar e din Romania plecat de multi ani)a spus ca trece doar pe aici la o cafea dar eu o sa insist sa ramana pana maine...sa vedem daca imi tine figura.
Am emotii ...nu stiu de ce...merg sa fac de mancare ca e la 4 ajunge
Revin eu mai incolo...

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare mamici de spiridusi[hi]
Lorena (utocata) nu mai e pe lista voastra? Nu mai stiu la ce odisee e cu a doua sarcina si voiam sa vad ce mai face.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Salutare mamici de spiridusi[hi]
Lorena (utocata) nu mai e pe lista voastra? Nu mai stiu la ce odisee e cu a doua sarcina si voiam sa vad ce mai face.

Sarcina 2007

Atat sunt de mare

Nu mai e in lista noastra pt ca a renuntat la forum, a renuntat sa mai scrie la acest subiect, a cerut sa fie scoasa de pe lista. Daca stiu fetele vreun mail sa iti dea...eu nu il stiu ...
Sau poate ne mai citeste si va vedea ca o cauti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Bianca multumesc pt info. Imi pare rau ca a renuntat la forum, sper sa mai aflu una, alta despre ea!

Sarcina 2007

Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salut gagici

de citit va citesc si incerc sa tin minte care ce scrie

din pacate la munca nu s a rezolvat nik...nu i primesc pe copii la masa si la internat...deja incepe sa se faca valva diseara sa vedeti la stiri la antena 1 ....au dat si pe realitatea ,si tvr 1 si in cancan si in curentul dar cacatul asta de ontanu nu vrea si gatanu stiu ce vom face ca deja e o atmosfera de panica in scoala ......

altfel...la gradii bine ,imi place mult si azi a venit pitika de 2 , ani si cand am predat o colegei a plans dupa mine....e o simpatica ...cand as plec la scoala s o iau pe bianca hop ca ma striga directoarea ca mai am un copil si sa ma intorc din drum sa l vad.....am zis ca mi vine rau ...copilul un chinez super dragut dar care nu stie o boaba romaneste ...la fel si mama lui,ce oi face habar n am

BIANCA....hai ca i place in clasa a5 a....pb e alta de unde ma vaitam ca fata mea e imatura acum are o mareeeee probleme cu ce se imbracaca bluza nu merge cu sapca,ca pantalonul nu merge cu adidasul ala ca popeasca are o super bluza asa ca....la sedinta ridic pb sa le bage uniforma....

PAPAN????????la mamaie e un scump si un nebunic

Mergi la inceput