Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (300)
Raspunsuri - Pagina 5
toanca spune:
Salutare fetele.
M-am intors si eu de pe meleaguri straine si acum…..inapoi la munca; la cat am de munca, am si uitat ca am fost in concediu.
Cu ce sa incep ?
La turci a fost absolut superb (locatie, servicii), dar a fost extraordinar de cald si din aceasta cauza Matei a facut o intoleranta la lactoza si a cam vomat.
Dar, acum e ok.
La gradinita……..este din ce in ce mai bine.
In primele zile plangea si el, plangeam si eu.
In prima zi a facut greva foamei, in sensul ca nu a vrut sa manace absolut nimic si nu a vrut sa bage pe nimeni in seama.
Imi era o mila de el…
Dupa care am inceput progresiv : sa plangem numai 3 ore, sa plangem numai o ora, 10 minute.
Acum, dupa nici 2 saptamani, am ajuns la performant aca ne face ‘’pa-pa’’ cand plecam de la gradi.
Insa mai plange din cand in cand la plecarea de la gradi ca ne zice ca e suparat pe noi.
Insa nu vrea sa ne povesteasca nimic din ceea ce face acolo.
Eu vorbesc cu doamnele de acolo si aflu cam ce si cum a facut, insa de la el nu reusesc sa scot nimic.
Trece in schimb printre niste stari relativ ciudate.
In primele zile de gradi era deosebit de mamos si nu vroia sa se desparta de mine, iar acum nu mai vrea sa ma bage in seama.
Sper sa nu fie ceva de durata si doar sa faca parte tot din acomodarea la gradi.
Deci, lucrurile merg spre bine.
Sper sa fie din ce in ce mai bine.
Aici : http://s242.photobucket.com/albums/ff9/piticel_24/ am pus toate pozele de la mare si de la munte (daca aveti chef sa va uitati).
Nu am apucat sa citesc din urma, dar sper sa sunteti ok si voi si spiridusii.
Pupici
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Giova spune:

daca nu venea ploaia mai stateam putin afara, ca asa frumos desena piticul pe asfalt...soarele si stelele
.
Laura e tot mai scumpa Thea.
Din pacate nu o vad on-line pe Cata, dar cu prima ocazie ii transmit ca ai intrebat de ea. e pe ultima 100 de m cu sarcina, din cate imi amintesc eu. Nu am mai vb. de mult cu ea.
Bianca spor la pregatiri, te cred ca esti emotionata, daca nu v-ati intalnit defel. eeeee mircul....doamne mult mai vb. si eu pe el, si cati amici aveam, dar nu am pastrat cu nici unul legatura. pot spune ca asa am luat eu contact cu netul...la interneturile din oras.
Cosmi of ce situatie naspa. poate in urma mediatizarii stirii sa se intample ceva...nu pot sa cred ca e asa de nepasator primarul.
Chinezul vei vedea ce repede va prinde lb. noastra.
La Marco la gradi e un baietel a carui parinti sunt: francez si nigerian. a venit la gradi si nu stia o boaba romana. cand l-am auzit la FTK ieri nu-mi venea sa cred ce bine vb. Cu parintii se inteleg in engleza.
Toanca bine ati revenit!!!
ma bucur ca a fost frumos la turci si la munte (imediat ma uit la poze).
Cel mai mult ma bucur ca s-a acomodat matei la gradi. Oricum e frumoasa gradinita, am vazut site-ul, caci am dat din greseala pe subiectul deschis de tine.
Iti va spune el ce face la gradi, acum poate te pedepseste, din cauza asta poate nici nu vb. cu tine. se razbuna ca-l lasi la gradi.
de bona nu intreaba?
ma uit la poze si revin. profit cat se joaca marco al meu, caci a dat in mania jocurilor pe comp si nu mai am acces.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
Toanca faine pozele de la turci. a fost fain si clubul unde ati stat. Se pare ca i-a placut lui matei in apa si in nisip. Pacat ca a fost bolnavior.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Biancas spune:
Buna seara....
Anasol...sa vezi ce bine ii va prinde lui David faptul ca memoreaza repede. Asa era (e) si Sandra.Invata o poezie la camin venea cu ea memorata acasa. Pt serbari nu ne chinuiam mult s ail invatam poeziile. De imbracat si mancat...lasa ca va invata si aia cu timpul.
Toanca am vazut pozele...frumoase dar dupa cate am vazut eu era cam pustiu pe acolo..
. Erau romani pe acolo/ Unde ti-a placut mai mult..aici sau unde ai fost anul trecut? Zici ca a fost cald in septembrie? Dar la noi cum a fost in iulie ...iti dai seama...dar sincer nu am simtit caldura cu toate ca se zvonea ca ar fi 50 grade
. Nu m-a interesat niciodata cate grade sunt. Ia zi...greierii cum cantau? 
. Pacat ca ati avu probleme cu Matei, bine ca s-au rezolvat si bine ca se obisnuieste cu gradi.
Cosmi e mai bine sa mearga fetele cu uniforma ca macar nu se apuca sa faca parada modei de mici. Sandra inca nu are inca astfel de talente cu moda 
Giova eu mircuiam de acasa...la inceput al avut dial-up si ma conectam dupa ora 22 ca era mai ieftin...apoi am avut net prin modem si acum am fibra. Hehe...au trecut 7 ani de cand m-am mutat aici si atunci mi-am bagat net... pe vremea aia nu avea oricine nici macar calc acasa dapoi internet
. De pe mirc am pastrat legatura cu cateva pers...dar cel mai dragi persoane imi e tipul asta din Spania si unul din Anglia
.
Asa..a plecat si musafirul meu...a venit insotit de un verisor...nevasta si-a lasat-o acolo. A venit acasa sa isi schimbe pasaportul ca ii expirase si a trecut si pe la noi sa scape de gura mea ca sigur i-as fi reprosat ca de ca nu a venit sa ne cunoastem
(a mai fost acum 5 ani acasa si si-a auzit el de la mine ca nu a trecut pe aici
). Eh...e interesant sa vezi o pers dupa 7 ani in care vorbesti destul de des ...si ii cunosti toata viata, stii ce face... El nu e de aici, e din Orastie si a venit pana aici sa ne cunoasca. Eu vb deobicei cu el pe mess, cu Nelu nu a vb decat de cateva ori...deobicei isi trimiteau cuvinte de salut sau glumeau iar acum au avut foarte multe povesti comune, parca se cunoasteau de o viata
. Eu am fost cu treaba ca femeile...am pus masa, strans masa..servit...noah.. Oricum ma bucur ca l-am cunoscut si in realitate dupa atata timp... Nu a vrut sa stea si nici nu am insistat prea mult fiind cu veisorul lui. Sapt viitoare merge inapoi in Spania si iar povestim pe mess
.
Dani iar a fost rau in dupa-masa asta...a facut numai ce a vrut
. Nu stiu dar parca emai rau de cand merge la gradi...hmmm sper sa ii treaca agresivitatea si toanele astea
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:

Pt Ali am si
ca ea nu bea cafea ![]()
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Sora-mea mi-a dat de lucru pt azi
. A primit o gramada de prune la socrul ei si m-a intrbat si pe mine daca nu vreau sa ea nu mai razbeste sa mai puna atata gem
. Asa ca...azi am program ...... de pus gem
.
Ioana e in Turcia...ce ii pasa ei
...sta cu burta la soare si aici e un frig....brrr si a si plouat azi noapte.
Dani si-a luat cartile si ma tot intreaba "ce a asta" de 100 ori
. Azi dimineata se uita la pernita lui care era la noi in pat si care e cu ursuleti, luna si stele si mi-a spus..."mami uite luna, uite stelele". Asta apropo de discutia de zilele trecute..eu nu i-am aratat nimic pe pernita aia niciodata
. Dar cu siguranta nu s-a nascut invatat (cum se mira alte mamici ca nu stiu de unde stiu copiii unele lucruri ca ele nu le-au spus
) si a facut legatura intre desenele vazute in alte parti cu desenele de pe perna. Totul are legatura in viata asta si nimeni nu se naste invatat, copiii reproduc si copiaza comportamentele pe care le vad in jurul lor si in special limbaje
(asta pt cele care nu pricep de unde scot copiii lor anumite "perle")
.
Bianca
Giova spune:
Neatza!!!
doamne, parca e tot mai frig afara.
Ieri am facut mancarea si pt. azi, ma gandeam ca iesim putin in parc, dar nicio sansa....
azi e ziua mamei mele, vara-mea/proaspata finuta si-a gasit apartament, acum merg spre Alba ca au ce chefui...of ce m-as duce si eu.....
Azi dim. zicea Clau sa mergem in Alba sa-l lasam pe marco acolo. Are mult de lucru, s-a lasat de o sapt. de fumat si baga sala, e obosit ... se simte si se vede ca nu si-a luat concediu vara asta
. Macar de am putea pleca 3 zile, daca tot l-am duce pe pitic in Alba....dar nu poate
, biroul ia foc daca nu e el acolo, naiba sa le ia de proiecte.
Bianca de ce dai de baut lui Ali? sarbatorim ceva? Ma bucur ca intalnirea cu tipul de pe mirc a decurs fain.
Spor la facut gem, e bine daca ai primit prunele pe gratis.
Dani o fi avand o perioada mai proasta. mie mi se pare ca marco e foarte cuminte cand e numai cu mine. cum apare Clau incepe sa se prosteasca si sa fie tot calare pe el. of..of....
am reusit sa pun si eu pozele din luna asta:
http://good-times.webshots.com/album/566926751trUAJo
fug la treaba, un weekend fain sa aveti
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
silvi_2005 spune:
salutare si de la noi, am intrat la o cafeluta calda. Euam progresat cu arceala in sensul ca nu mai amnici voce azi
cred ca sotul meu va avea un we linistit
Alain e mucos si tuseste inca ...
Bianca si Alain e mofturos si rasfatat acum plange din orice si face numai ce vrae de ma dispera, pe strada nu vrea decat singu sa nu il tin de mana,nu mai vrea in carucior, cred ca e o etapa.
Giova La multi ani ! pentru mama ta, sper sa gasisti timp sa faceti cumva un concediu.F bine ca s-a lasat de fumat Clau ii tin pumnii as reuseasca pana la capat.
Toanca pacat ca ati avut si peripetii in concediu dar lasa ca a fost bine pana la urma, nu ma lasa sa vad pozele acum, cred ca netul meu e de vina.
Nu mai stiu ce vroiam sa zic, we frumos la toata lumea, revin eu tarziu ca trebuie sa fug la farmacie.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Giova spune:
am uitat sa va zic ca noapte trecuta a fost mai bine fara suzeta. nu a pomenit defel de ea.
acum insa m-am suparat pe el, a facut pipi pe el, de 3 zile tot asa...spal haine, saltele, lenjerii de pat...m-am saturat. zici ca s-a prostit, se ia cu joaca si uita sa mai faca.
I-am zis ca e bb mic si i-am pus pampers, mamaaaaa...zici ca i-am dat foc!!! S-a pus pe un
si si-a dat jos pampersul ca el e mare , bla-bla-bla. acum suntem suparati...se uita la mine, dar nu-l bag in seama...of....of...
Silvia imi pare tare rau ca nu a mai trecut raceala si ca s-a agravat. Bine ca e weekend si e si jean acasa, mai preia el din treburi si din act. lui Alain. Insanatosire grabnica si puneti-va pe picioare cat mai repede!!!
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
Biancas spune:
Giova,
la multi ani mamei tale, sa fie sanatoasa si fericita
. Am vazut pozele, mortal Marco cu freza aia ponkosa
. Are picior mai mare ca Dani...am vazut in poze. Sa stii ca Dani nu sta la pozat si nu il copiaza pe Nelu la miscari. Adica cu siguranta nu l-ar copia. Felicitari lui Clau pt fumat...ii trebuie vointa inca vreo saptamana doua ....apoi trece senzatia.
Silvi daca esti pe antibiotic intr-o zi doua ar trebui sa se imbunatateasca starea ta.
lui Alain sa ii treaca repede raceala.
Am pus gemul la foc..fierbe deja..
Fiul meu asa frumos a mancat azi...isi ducea lingura la gura cu o mana iar cealalta o tinea dedesupt sa nu se pateze
. Asta la gradi a invatat ca inainte nu manca asa. Oricum am vazut cat a mancat si in cat timp...asa ca ...daca imi spune cineva ca a mancat...imi dau eu seama cum
. Manca supa incet...lua doar de deasupra..intreba ce easta? ii spuneam morcov...raspundea "nu-mi place morcovul" si il punea jos. Lua patrunjel intreba" ce e asta? ii spuneam patrunjel" il dadea cu mana afara si spunea "nu imi place asta"
...si tot asa...pana apus mana si pe frunza de patrunjel...la fel nu ii place
. Pana i-am spus ca daca mananca morcovei va vedea bine ca si iepurasii .... si s-a apucat sa bage in el si legumele din ciorba. Felul doi...mamaliga cu tocanitza de pui ...i-am pus smantana deasupra...a mancat doar smantana....dadea cu lingurita deasupra mamaligii sa ia doar smantana
. Asa ca am vazut si m-am convins ce bine mananca Dani
.
Revin..
Bianca