Campanie de responsabilizare a autoritatilor (5)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Buna Feelor maine la ora 18 pe PRo Tv la emisunea ROmania te Iubesc este roprtaji cu porblema niostra FIV puteti intra pe acesta lik si lasati comentari. Va pup si sa va ajute DD pe toate sa reusiti.http://stirileprotv.ro/stiri/romania-te-iubesc/romania-te-iubesc-infertilitatea-un-secret-bine-pastrat.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Vreau sa va felicit din suflet pentru aceasta emisiune! Ma uitam la ProTv si imediat ce au anuntat emisiunea de maine, mi-am dat seama ca este datorita voua!!!!! Ati dat dovada de unitate si curaj in aceasta lupta si cred, in numele femeilor din Romania ca voi veti fi castigatoare! Mult succes in continuare!

Ingerasul meu

Bubulina + Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragele mele,
fantastica initiaitiva, numai din demersuri din acestea se pot intampla astfel de minuni, pentru ca e o situatie in care trebuiesc "mutati muntii".
Am semnat si toata familia mea la fel.
Acum intrebarea este ce putem face mai mult?
Ar trebui profitat ca intram in campanie. Eu ma gandesc ca merita mers in audiente la niste politicieni, poate trebuie inceput cu femei (Raluca Turcanu, Elena Udrea - care am impresia ca are si ea probleme in sensul asta, nu stiu sigur dar nu e exclus...).
Eu o sa incerc sa pun un comment pe blogurile unor personalitati feminine de acest tip, cunoscute ca se implica: Andreea Marin, Elena Udrea. Mihaela Radulescu are blog? ca si ea e sensibilizata la problema?
Hai sa facem valuri, mari, tsunami!!!!!

Mergi la inceput

Iata, am trimis un mesaj catre Elena Udrea si am pus un mesaj pe blogul Andreei Marin de pe Acasa.ro (mesajul asteapta moderare).
Haideti sa facem barinstorming si sa ne gandim cum mai putem actiona ca sa inceapa sa se auda cat mai mult despre asta.
In orice caz sunt sigura ca emisiunea de la PROTV este un mare punct castigat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Am trimis si eu un mesaj Mihaelei Radulescu Domne ajuta sper din tot sufletul sa rezolvam aceasta problema sa ne facem auzite si poate Dumnezeu ne ajuta sa fim auzite si ajutate. VA pup si Doamne ajuta

Mergi la inceput

Trimis mesaje si la Mihaela Radulescu pe email si la emisiunea Duminica in familie. Primul mi s-a intors din pacate (era un mail gasit pe net), la al doilea mi-a venit raspunsul:
"Echipa Duminica in familie va multumeste !
Mailul dumneavoastra a fost citit .
O zi cat mai frumoasa !"

Va anunt daca primesc vreun feedback mai clar.

Imi dau seama ca fata de cate lucruri extraordinare ati facut voi deja in ultimele luni, acestea sunt picaturi intr-un ocean, dar vreau din tot sufletul sa sprijin cum pot initiativa asta.
O sa intru regulat pe forum pentru a vedea cum mai pot ajuta, si vorbesc cu prieteni medici si oameni entuziasti.
Cred ca, asa cum s-a mai spus pe o alta pagina, ceea ce ne trebuie este O VOCE, sau si mai bine, CAT MAI MULTE VOCI, adica sa patrundem in media (Cotidianul? ce se mai aude cu campania? oameni care au emisiuni cu audienta super larga).

[b]Idei de voci:[/b]
- Teo Trandafir, fiindca e si ea "patita" si fiindca e iubita de public. Nu stiu unde sa gasim email sau contact
- Luminita Anghel, la fel, implicata cu sufletul, in plus e in plina campanie electorala, vrea sa fie votata, si poate alege ca unul din subiectele de campanie sa fie natalitatea si sprijinul acesteia: email contact@luminitaanghel.ro
- Mihaela Geoana: implicata in probleme ale femeii (fundatia Renasterea), Crucea Rosie Romania, legaturi stranse cu alte voci, atat politice (stim care) cat si tip Andreea Esca sau Cristiana Copos.

Alte idei de voci?

Va iubesc, sunteti minunate,
PisucMic si supernetuziast...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Pisucmic multumim pentru idei si implicare!
Noi am trimis mai demult mail-uri la personalitatile enumerate de tine, chiar le-am trimis de doua ori ( a doua oara cand a fost creata petitia on line) si nu am primit nici un raspuns. Au fost trimise mail-uri (vezi si pe prima pagina)
: III. Contactarea anumitor personalitati publice
Mailuri trimise la anumite personalitati
1. Claudia Prea - trimis Elenei Udrea 31.01.08 - fara raspuns, retrimis iul.08, retrimis 10.09.2008 cu link catre petitie
2. Ioana_p76 - trimis Mihaelei Radulescu retrimis 09.09.2008 cu link catre petitie
3. Alina74 - tel. Mihaela Radulescu - promisiune de a realiza o emisiune in sept.08

Mailuri trimise catre doamne influente in politica - textul este aici
1. Marrina - trimis Ralucai Turcan 04.07.08 retrimis 09.09.2008 cu link catre petitie
2. Ioana_p76 - trimis Laviniei Sandru 05.07.08 retrimis 09.09.2008 cu link catre petitie
3. Felicia - trimis Liei Vasilescu 05.07.08 retrimis 10.09.2008 cu link catre petitie

Mail-uri care includ si link catre petitie:
4. Claudia_prea- trimis Ancai Boagiu 28.08.08
5. Elenada - trimis Mioarei Mantale (fost prefect Buc) 09.09.2008
Ce-i drept, nu strica cu nimic sa le mai trimitem, asa ca cine doreste o poate face.
Mihaele multumim! PS- da un pm vreunui moderator sa iti scoata avertismentul, a expirat de mult si pt ca ai scris mesaje ref la petitia noastra a fost oricum prea mult deja cred ca il ai de doua luni.
Bubulina multumim!

Abia astept inregistrarea emisiunii!Multi pentru fata care s-a oferit sa ne ajute!

Ioana
animalutele mele iubite pisicutii nostri

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Pentru ca sunt convinsa ca de maine vom avea de comentat pe marginea emisiunii, deschid subiect nou de pe acum, la care va astept in continuare cu idei, implicare si cu convingerea ca vom reusi sa ne atingem scopul.

SUBIECT NOU AICI

Ioana
animalutele mele iubite pisicutii nostri

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput