Campanie de responsabilizare a autoritatilor (5)
Raspunsuri - Pagina 16
Fragutza spune:
La multi ani, [red]Felicia[/red
]! Sa ai parte numai de lucruri bune si frumoase in jurul tau!
Cu drag,
Raluca
felicia_ spune:
Marrina, Raluca, Ioana, internet, RalMar, Elenada 

Multumesc frumos, fetelor, pentru urari! A fost frumos ieri, ca a fost si placut afara! internet, tort nu mai am... ca a fost bun si l-au mancat pe tot
Va trimit poza si reteta daca vreti![]()
Din pacate, fetele de la fiv se pare ca nu prea intra pe la subiectul asta...
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
LucaLuca spune:
Girls, m-am intors si eu, Felicia - multi ani materni iti urez:), ma bucur ca au fost reactii de la europarlamentari, pana una-alta nu zic mai mult, o sa ma intorc in urma sa citesc cu atentie, caci am parcurs doar pe o mare diagonala, cand intram cinci minute la 2-3 zile.
Mergem inainte!
---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/
cristal1995 spune:
Felicia, La multi ani, iubita, iar la anul, pe vremea asta, sa-ti tii bebeul in brate! 
Aly-"Inca mai sper..."
felicia_ spune:
LucaLuca, Cristal,
merci frumos pt urari!
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
elenada spune:
Incet incet ajungem si la 2000 de semnaturi.
Vad ca domnii senatori si deputati nu mai zic nimic. Dureaza cam mult informarea asta a lor.
Cu emisiunea nu se mai aude nimic cu campania din cotidianul la fel.
Liniste si pace.
Numai promisiuni si nimic concret.
Sunt dezamagita
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
marrina spune:
elenada Lupta asta e lunga si grea. Satisfactiile apar greu dar eu simt ca vor aparea. Inca suntem la inceput de drum dar progresam. Incet dar sigur. Un buchet de
pentru tine.
elenada spune:
Sper din suflet Marina sa fie asa. Imi doresc tare mult sa se rezolve ceva. Multumesc pt flori. pt tine multi pupici
.
Multi pupici si pt toate fetele implicate in aceasta campanie.
Azi am cautat de zori rezolutia pe site-ul europarlamentului dar nu am dat de ea desi a mai fost actualizat site-ul.
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

La multi ani Felicia