Campanie de responsabilizare a autoritatilor (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

RalMar Ai idee daca putem verifica daca aceasta rezolutie a fost depusa si ulterior evolutia ei? Eu am incercat sa caut pe site-ul Consiliului Europei dar m-am pierdut pe traseu. N-am idee daca sunt publicate rezolutiile propuse pentru discutare sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Incerc si eu sa-i caut traseul si daca nu gasesc nimic, o sa ma fac nesimtita si-l intreb pe dl. europarlamentar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Felicitari RalMar
Ma bucur ca cineva totusi face ceva si pt noi.
Sper sa aiba o finalitate fericita.
Ce ma bucur

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Am cautat si eu rezolutia dar din pacate nu am gasit-o. Cred ca nu este actualizat site-ul cu rezolutiile la zi
Aici m-am uitat eu :http://www.europarl.europa.eu/activities/plenary/motion.do?language=RO
In alta parte nu stiu unde
O sa mai verific poate actualizeaza si ei datele

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Nici eu nu cred ca e actualizat site-ul. Am intrat pe lista deputatilor si apoi la Zlotea Marian. La activitati parlamentare sunt trecute si propunerile de rezolutie iar ultima e din o4.09.2008
http://www.europarl.europa.eu/sidesSearch/search.do?type=MOTION&language=RO&term=6&author=39709

Mergi la inceput

Cred ca la textul de lasat prin clinici suntem repetente. Vad ca fetele in focuri de la FIV nu prea au timp de noi. Sau poate au facut-o si nu ne-au spus?

Mergi la inceput

Sunt multe fete care sunt acum la fiv chiar multe dar nu stiu cate din ele scriu si la acest subiect.
Eu fac fiv acum dar nu in tara asa ca nu am ce sa las.
Daca ne citesc fetele care fac fiv in tara poate ne ajuta si pe noi sa impartim fluturasii

Mergi la inceput

Fetelor am gasit acest comentariu pe site-ul petitiei noastre
"Legea privind sanatatea reproducerii si reproducerea umana asistata a trecut de Parlament in 2005 cu probleme grave de constitutionalitate; a fost intoarsa de la promulgare si modificata in Camera. Nu mai sunt membra in parlamentul national si numai stiu ce s-a intamplat mai departe. Dar legea era proasta in partea de reproducere asistata. Pentru finantarea de la sistemul de asigurari nu e nevoie de lege ci de Hotarare de guvern (sa fie trecute procedurile in lista serviciilor medicale respective).
Am transmis modelul belgian al legii, care pare mai buna, unei persoane care militeaza, de asemenea, pentru acelasi obiectiv. Scrieti la alinajipa@yahoo.com pentru a intra in contact.
Aveti tot sprijinul politic pe care-l pot mobiliza, daca e nevoie"
E scris de Dna Gabriela Cretu care e europarlamentar.
Ia trimis mail cineva?

Mergi la inceput

Am primit raspuns de la revista "Viata medicala":

Acceptati publicarea scrisorii pe care mi-ati trimis-o?

Dr. Mihail Mihailide,
director general

Cred ca sunteti si voi de acord sa se publice. Eu am doar o problema, nu vreau ca numele meu sa apara in ziar. O sa-i scriu asta d-nului Mihailide. Intrebarea mea este daca totusi va avea nevoie de un nume care sa semneze "scrisoarea" noastra, daca vreuna dintre voi este dispusa sa fie publicat la semnatura. Daca da ii voi trimite acesteia si textul exact pe care eu l-am trimis redactiei.

Mergi la inceput

Eu i-am scris dnei Cretu. Mi-a raspuns si pe mail, e pe prima pagina raspunsul, si mi-a scris ca a raspuns si la petitie

Mergi la inceput