Topic - alocatii si alte drepturi similare

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Citat:
citat din mesajul lui ingridnen

Da, m-ar interesa si pe mine cum sa fac sa primesc alocatia intr-un cont. Ca m-am saturat sa tot merg la posta luna de luna.

Ingrid si Cristi 5 ani si 10 luni

Pai te duci la o banca (cea ma convenabila - info. se pare ca ING acorda in prezent cea mai mare bonificatie (dobanda) pt banii din cont) si comunici acest cont(IBAN) si banca corespunzatoare.

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Eu zic sa intrebi inainte cu ce banca lucreaza cei de unde primesti alocatia, sa nu-ti deschizi cont degeaba. Cand am facut eu asta, se lucra doar cu 2 banci : BCR si inca una, nu mai stiu exact care.

Mami de fetita si de baietel 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Asta este o noutate pt mine. Personal nu cred ca are relevanta dar... traim in Romania...

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gargaritza85

Salut!
Am si eu o nelamurire...concediul pt risc alaptare si indemnizatia de risc alaptare este acelasi lucru? am citit ceva cum ca pe parcursul concediului pt risc alaptare se da si o indemnizatie risc alaptare..ceva de genu 75% din venituri..dar sincer nu am inteles ce si cum...va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns clar.
Multumesc anticipat!

fericita de Arianna Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

pozici

imi cer scuze pt ca postez din nou aceasta intrebare dar am nevoie cat mai urgent de un raspuns. va rog daca stie cineva ceva legat de asta sa-mi raspunda. Marius inca astept un raspuns de la tine, te rog mult.

bebe si pe tati lu' bebe

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Eu stiu de concediu de risc maternal... e 75% e anterior nasterii pe considerente medicale... nu stiu la ce anume te referi tu cu risc de alaptare, nu am mai auzit de asa ceva.

Pagina legislativa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marius

Asta este o noutate pt mine. Personal nu cred ca are relevanta dar... traim in Romania...

Pagina legislativa

Marius nu stiu cum mai este acum, dar atunci asa era. De ex, eu aveam cardul de salarii la Bancpost dar nu mi-au acceptat, am fost nevoita sa fac la BCR.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ing77 spune:

Va rog sa imi raspundeti, daca stiti. Fetita mea primeste alocatie pe luna noiembrie daca e nascuta pe 1 noiembrie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

[quote]citat din mesajul lui marius

Eu stiu de concediu de risc maternal... e 75% e anterior nasterii pe considerente medicale... nu stiu la ce anume te referi tu cu risc de alaptare, nu am mai auzit de asa ceva.

Pagina legislativa

poate nu m-am exprimat eu cum trebuie. deci, eu incepand cu aceasta luna sunt in concediu risc alaptare care mi-a fost avizat de medicina muncii si medicul de familie, pt ca am o munca stresanta care m-ar putea face sa pierd laptele si nu exista nici camera pt alaptare in cadrul firmei.la concediul asta ma refer eu. citez ceea ce am citit eu: "Pe durata concediului de risc maternal se acorda o indemnizatie de risc maternal care se suporta integral din bugetul Fondului national unic de asigurari sociale de sanatate si al carei cuantum reprezinta 75% din baza de calcul si care se plateste de angajator cel mai tarziu odata cu lichidarea drepturilor salariale pe luna respectiva. Concediul si indemnizatia de risc maternal se acorda fara conditie de stagiu de cotizare"
te rog mult lamureste-ma ca sa stiu ce trebuie sa fac.

bebe si pe tati lu' bebe

pozici

Mergi la inceput

nici eu nu am auzit de concediu risc alaptare zauuuuuu, probabil e tot cel de risc maternal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns esaria spune:

Buna ziua,
Am si eu o intrebare. Cu data de 28 ianuarie ar trebui sa intru in concediu pentru cresterea copilului, dar m-am gandit sa ma reintorv la munca.Intrebarea mea este , daca ma reintorc la munca dupa un anumit timp pot sa intru in CCC?

38+

Mergi la inceput

da.

Mergi la inceput