Topic - alocatii si alte drepturi similare
Raspunsuri - Pagina 12
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Elag Stiti cumva daca acel ajutor de nastere (in valoarea unui salariu mediu pe unitate): 1. este impozabil? 2. se suporta de catre angajator sau se deduce din CAS/Fondul de sanatate etc? Multumesc |
1 Da
2 Se suporta de angajator
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
atlantiana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui marius
1 Da 2 Se suporta de angajator Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
Pai la topicul Ce este bine sa cunoastem ai scris ca salariul mediu pe unitate nu se impoziteaza. Si asa mi se pare firesc, fiind ajutor. S-a mai scris asta undeva pe forum.
atlantiana spune:
Referitor la trusou: am primit de la primarie, prn posta, decizia prin care se aproba acordarea trusoului. Am fost sa iau banii, dar mi s-a spus ca nici nu se pune problema, ca nu au dat nici banii din ianuarie.
Exista un termen legal in care primaria e obligata sa achite acesti bani? Banuiesc ca nici prima de nastere nu o voi primi curand.
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui atlantiana Referitor la trusou: am primit de la primarie, prn posta, decizia prin care se aproba acordarea trusoului. Am fost sa iau banii, dar mi s-a spus ca nici nu se pune problema, ca nu au dat nici banii din ianuarie. Exista un termen legal in care primaria e obligata sa achite acesti bani? Banuiesc ca nici prima de nastere nu o voi primi curand. |
Nu. Eu voi primi banii saptamana viitoare, in conditiile in care actele pentru trusou le-am depus la sfarsitul lui ianuarie. Banii - cel putin in cazul meu - se acorda pe baza de programare, in decizie scrie sa urmaresc site-ul Primariei, sectiunea "Comunicate".
Prima de nastere am primit-o in martie, parca.
Si in Bucuresti e pe baza de programare.
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
atlantiana spune:
La Constanta nu stiu sa fie cu programare. In decizie scrie doar de unde se iau banii, nu scrie si cand. Iar cei de la primarie au spus sa mai incercam luna viitoare, altceva nimic.
Cr3@t@ spune:
pt domnul marius
http://www.advocate.ro/Mamele+studente+vor+primi+o+indemnizatie+de+600+lei-stire-740
am o intrebare daca am nascut acum o luna jumatate si legea sa dat tocmai acum,pot beneficia de acesti bani ,chiar daca am devenit mamica acum o luna jumatate,va multumesc si astept rasp dumneavoastra
viitoare mamica
marius spune:
Cand va fi publicata voi sti acest raspuns. Daca doresti o opinie presupun ca va fi valabila pt orice mama aflata in situatia admisa de lege.
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
andru_mami spune:
am si eu o intrebare:
-vreau sa stiu si eu ce demersuri trebuiesc facute pentru prelungirea concediului de crestere de la 2 la 3 ani?bb-ul meu face 2 ani in august si sa stiu mai devreme sa nu umblu capiata din usa in usa atunci.
marius spune:
Conform legii daca medical discutand deci pe baza de acte copilul este incadrat cu grad de handicap atunci exista o procedura. Sa inteleg faptul ca sunteti in situatia de a avea un grad de handicap?
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
andru_mami spune:
da,copilul este incadrat in gradul de handicap grav,are certificat de handicap si stiu ca se poate prelungi.