Topic - alocatii si alte drepturi similare
Raspunsuri - Pagina 11
Eseea spune:
am vazut si eu la stiri dar eu nu stiu de nicio lege in sensul asta..........
Mami de fetita si de baietel
carmen76 spune:
se acorda ca si pana acum. am scris mai sus la indemnizatii. a fost o greseala de exprimare a ministrului......sau o confuzie, mai precis
dovada pura de "profesionalism"
pupici
carmen76 spune:
scuze, am scris la "topic ingrijire copil-CIC-". m-am zapacit. incerc sa le anunt pe toate mamicile pentru a le linisti, pentru ca stiu cat m-a enervat pe mine incertitudinea asta.
Eseea spune:
Super! nici eu nu stiam de vreo prevedere legala in sensul asta. Sarbu asta e varza, habar nu are de nimic, numai aberatii scoate, el nu se informeaza chiar deloc inainte de a deschide gura??
Mami de fetita si de baietel
CRIXIA spune:
Bine ca s-a remediat greseala imediat!
Poate ca si reportajul a fost facut gresit, cu franturi din interviul din 27 apr.
Totusi ramane in urma propunerea de modificare a indemnizatiei? Asa am inteles de la tov Ministru ca este o propunere in acest sens.
Cri mami de Ale ( 2003) & +24 sapt
adda_lili spune:
buna ziua Exista vreo lege care acorda mamei singure un sprijin in afara de alocatia monoparentala.
scumpaA spune:
buna ziua.
Am si eu o intrebare pentru ca sunt cam confuza cu aceste alocatii si indemnizatii.
Sunt insarcinata cu al 2-lea copil urmand sa nasc in octombrie.
De la 1 mai 2009 am incheiat contractul de munca unde lucram su salariul de 720 RON trecut in cartea de munca si mi-am depus actele pentru somaj.
Doamna de la somaj mi-a spus ca voi premi o indemnizatie dupa nastere de 75 % din valoarea somajului care este de 450 RON. Este posibil asa ceva?
Sau a inteles ea gresit.
Eu m-am mai interesat la cineva si mi-a spus ca voi premi 600 RON indemnizatie si inca 200 RON pentru inca ceva.
Acum nu stiu ce sa mai cred.
Ma puteti ajuta sa ma lamuresc?
Multumesc.
Cr3@t@ spune:
buna ziua domnule marius am si eu o intrebare .ieri am auzit la tv ca deputatii au decis ca si studentele la zi vor primi indemnizatie de 600 de lei.Eu am nascut acum o luna jumatate ,pot beneficia de acesti bani?voi primi 600 de lei indemnizatie+200 de lei alocatia copilului adica 800 de lei,nu?astept raspunsul dumneavoastra,si ce trebuie facut ca sa pot beneficia de acesti bani.o zi buna va doresc
viitoare mamica
Elag spune:
Stiti cumva daca acel ajutor de nastere (in valoarea unui salariu mediu pe unitate):
1. este impozabil?
2. se suporta de catre angajator sau se deduce din CAS/Fondul de sanatate etc?
Multumesc
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cr3@t@ buna ziua domnule marius am si eu o intrebare .ieri am auzit la tv ca deputatii au decis ca si studentele la zi vor primi indemnizatie de 600 de lei.Eu am nascut acum o luna jumatate ,pot beneficia de acesti bani?voi primi 600 de lei indemnizatie+200 de lei alocatia copilului adica 800 de lei,nu?astept raspunsul dumneavoastra,si ce trebuie facut ca sa pot beneficia de acesti bani.o zi buna va doresc viitoare mamica |
Stiu ca sunt modificari importante financiare pentru mamele care nasc gemeni, tripleti dar nu am auzit nimic in sensul mentionat de dvs.
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa