Topic - alocatii si alte drepturi similare

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

am vazut si eu la stiri dar eu nu stiu de nicio lege in sensul asta..........

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen76 spune:

se acorda ca si pana acum. am scris mai sus la indemnizatii. a fost o greseala de exprimare a ministrului......sau o confuzie, mai precis
dovada pura de "profesionalism"
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen76 spune:

scuze, am scris la "topic ingrijire copil-CIC-". m-am zapacit. incerc sa le anunt pe toate mamicile pentru a le linisti, pentru ca stiu cat m-a enervat pe mine incertitudinea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Super! nici eu nu stiam de vreo prevedere legala in sensul asta. Sarbu asta e varza, habar nu are de nimic, numai aberatii scoate, el nu se informeaza chiar deloc inainte de a deschide gura??

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Bine ca s-a remediat greseala imediat!
Poate ca si reportajul a fost facut gresit, cu franturi din interviul din 27 apr.
Totusi ramane in urma propunerea de modificare a indemnizatiei? Asa am inteles de la tov Ministru ca este o propunere in acest sens.

Cri mami de Ale ( 2003) & +24 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda_lili spune:

buna ziua Exista vreo lege care acorda mamei singure un sprijin in afara de alocatia monoparentala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpaA spune:

buna ziua.

Am si eu o intrebare pentru ca sunt cam confuza cu aceste alocatii si indemnizatii.

Sunt insarcinata cu al 2-lea copil urmand sa nasc in octombrie.
De la 1 mai 2009 am incheiat contractul de munca unde lucram su salariul de 720 RON trecut in cartea de munca si mi-am depus actele pentru somaj.
Doamna de la somaj mi-a spus ca voi premi o indemnizatie dupa nastere de 75 % din valoarea somajului care este de 450 RON. Este posibil asa ceva?

Sau a inteles ea gresit.

Eu m-am mai interesat la cineva si mi-a spus ca voi premi 600 RON indemnizatie si inca 200 RON pentru inca ceva.

Acum nu stiu ce sa mai cred.

Ma puteti ajuta sa ma lamuresc?

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cr3@t@ spune:

buna ziua domnule marius am si eu o intrebare .ieri am auzit la tv ca deputatii au decis ca si studentele la zi vor primi indemnizatie de 600 de lei.Eu am nascut acum o luna jumatate ,pot beneficia de acesti bani?voi primi 600 de lei indemnizatie+200 de lei alocatia copilului adica 800 de lei,nu?astept raspunsul dumneavoastra,si ce trebuie facut ca sa pot beneficia de acesti bani.o zi buna va doresc

viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elag spune:

Stiti cumva daca acel ajutor de nastere (in valoarea unui salariu mediu pe unitate):
1. este impozabil?
2. se suporta de catre angajator sau se deduce din CAS/Fondul de sanatate etc?

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cr3@t@

buna ziua domnule marius am si eu o intrebare .ieri am auzit la tv ca deputatii au decis ca si studentele la zi vor primi indemnizatie de 600 de lei.Eu am nascut acum o luna jumatate ,pot beneficia de acesti bani?voi primi 600 de lei indemnizatie+200 de lei alocatia copilului adica 800 de lei,nu?astept raspunsul dumneavoastra,si ce trebuie facut ca sa pot beneficia de acesti bani.o zi buna va doresc

viitoare mamica

Stiu ca sunt modificari importante financiare pentru mamele care nasc gemeni, tripleti dar nu am auzit nimic in sensul mentionat de dvs.

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput