Topic - concediul pt. ingrijirea copilului (CIC)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Ma intristeaza si ma scarbeste vestea... Mai ales ca sunt proaspata mamica singura (nedivortata deocamdata).
Marius, te rog, stii cumva daca pentru parintii care isi cresc singuri copilul care este valoarea indemnizatiei...? Exista vreo diferenta...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinababau spune:

Incredibil! Mare rusine ministrilor nostrii noi alesi! Numai in tara noastra cred ca e posibil asa ceva!
Ma inscriu si eu oricarei initiative de a riposta acestei escrocherii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Subscriu oricarei initiative pt apararea dreptului nostru. Sunt atat de suparata ca nici nu mai pot sa ma gandesc la solutii pt familia mea sa iesim din necaz. Craciun fericit!!

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mitzi76

Miri, eu am scris deja, va invit sa o faceti si voi! M-am inregistrat pe mai multe forumuri si am dat sfoara in tara mamelor. Astept mailuri ca sa le salvez adresele sa le anunt daca pornim vreo actiune. Mailul meu e lucdavi2004@yahoo.com pentru cine e alaturi de mine!

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

Ti-am scris un mail, dupa 01.01.2009 incepem lupta.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Nu ma pot opri din plans, ne-am chinuit lunile astea cu 6 mil sperand in mai bine de la anu sa mai stau cu copilasu sa mai creasca. Eram convinsa ca o sa se intample ceva inca de la inceputul lunii cand au intarziat cu banii, au sosit banii cu o sapt si ceva intarziere si a zis posta ca nu le-au sosit banii de la primarie ca nu sunt fonduri, ca parca copilul sta nemancat pana le vin lor fondurile. Si chiar m-am gandit daca ei acum nu au fonduri, ce vor face cu 85%? Aseara la TV am vazut stirea ca sa faca bugetul in ianuarie si atunci vor decide daca....Adica mai mult ca sigur nu se va intampla asta mai ales daca voi spuneti ca rahatul asta de ministru e acelasi care a modificat legea inainte, e clar.
I-a scris cineva Laviniei SAndru sa vedem ce spune?
DAca se face petitie puneti linkul si aici sa-l semnam

Craciun fericit!

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Ca la noi la nimenea! Traiasca Roamnia!

Acuma imi zicea o prietena ca oricum in cazul programatorilor (eu is programator), pt ca suntem scutiti de impozitul pe venit nu se iau veniturile in calcul . Cum cu 8 milioane nu ma pot descurca (am si rate la banca), in ianuarie si februarie o sa lucrez de acasa (ca norocul ca cei de la firma is destupati la cap) si din martie ma intorc la servici, la micuta ii iau o bona (are 4 luni jumate acum, de la 7 luni o las cu bona, ce sa fac?)

Subscriu oricum la o actiune legala impotriva acestor indivizi care isi bat joc de noi! Numai daca ar taia de la cheltuieli masinile (nu-s Logan, cred) tuturor ministrilor si deputatilor, apartamentele inkiriate in Bucuresti (nu conteaza ca ei mai au 3 apt in Buc inchiriate si nu vor sa elibereze locuinta de protocol nici dupa ce li se termina mandatul)... ar fi bani pt mamici.

Poate totusi se aproba normele, macar in vara. Macar o parte din mamici si viitoarele mamici sa beneficieze de o indemnizatie decenta!

Va pup, sarbatori fericite si sa va bucurati de puiutii vostri!

PS: Sincer o compatimesc pe mama care a scris ca va fi singura. Nu cred ca legea face diferente, iar cu 1000 lei nu stiu cum o scoate la capat O pensie alimentara nu intra in discutie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Citat:
citat din mesajul lui cadina

Ma intristeaza si ma scarbeste vestea... Mai ales ca sunt proaspata mamica singura (nedivortata deocamdata).
Marius, te rog, stii cumva daca pentru parintii care isi cresc singuri copilul care este valoarea indemnizatiei...? Exista vreo diferenta...?


Stiam ca exista o alocatie suplimentara pt familiile monoparentale, care aveau un venit net pe membru de familie sub un anumit nivel, chiar asa se numea - alocatie monoparentala. Dar in mod sigur trebuie sa faci dovada ca esti divortata. Asta daca o mai fi in vigoare...si suma nu era mare, cateva sute de mii parca. Cauta pe google dupa "alocatie monoparentala".

Despre ministru... Nu stiu cum nu le e rusine si cum ii mai rabda pamantul de nesimtiti! Cand spuneau liberalii ca n-s bani, se bateau cu pumnii in piept ca fac ei kk praf...nu ca ar fi liberalii mai buni, toti o apa si-un pamant. Sa faca suma fixa la contributiile sociale, nu procent, si atunci nu mai zic nimic, sa-i vad atunci pe unde scot camasa, ca noi platim milioane lunar si cnd e sa beneficiem...

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)


poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Sunt niste tampiti, pana si aia de calculau ratiile pe vremea lui Ceasca calculau mai corect.
In mare, lunar trebuie:
- scutece 2 pachete * 50= 100 ron
- lapte praf - o cutie la 4 zile a 45 ron = 350 ron
- min 2 cutii de cereale = 40 ron
- iaurt = 2*20= 40 ron, asta dc iei simple
- mere 1 / zi * 5/ kg= 6 kg* 4,... lei= 30 ron
- banane, pere............. cca 30 ron
- carne pui, vita, peste proaspat.... Fara numar ron ; sa zic cca 100 ron
- legume cca 50 ron
TOTAL 740 ron
Dar la ce sa-i hranim sanatos, cand putem sa-i indopam cu pufuleti si cartofi prajiti? doar nu vrem sa traiasca 100 de ani sa le dam pensii? nu ne permitem asta.
De imbracat nu se mai pune ca ei cresc mereu si le trebuie lunar cate ceva. Sa-i lasam dezbracati sa se caleasca ca nu ne permitem sistem sanitar normal.
Jucarii - pentru ce? doar nu vrem sa le dezvoltam inteligentza? Lasa sa fie indobitociti, sa poata sa le fie mai usor sa- i conduca. Servetele umede, detergenti, suzete, biberoane ,patutz, utilitati, pentru ce? Ce sunt alea? Pentru ce? in ce secol va credeti?
In plus mamei ii mai trebuie ceva? Mai mananca si ea? DAca a crescut deja po****tia cu un copil, la ce sa mai traiasca si ea?
Va spun eu prioritatea programului guvernamental: frustrarea pu****tiei, stresarea ei cat mai tare. Zici ca suntem cobai intr-un experiment: 'oare cat rezista romanul?'
Mi- e scarba de astia, mi- e scarba de tara asta.
Doamne fereste sa ai copilul bolnav NU sunt bani pentru asta. La ce sa-l facem bine? legea junglei: supravietuieste doar ala de fura.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Ddanagh, bine punctat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinababau spune:

Chiar ca ai punctat bine, Ddanagh

Mergi la inceput