Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(80)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Monicus, probabil cu piciorusele.. la mine sigur da cu picioarusele in dreapta pt ca la eco am pandit ba la monitor ba pe unde punea ginecologul chestia aia pe burtica mea.. si in plus simt ca ba da cu un piciorus ba cu altul,ritmic, dupa cum am mai scris azi am observat ca se mai si intinde.

29+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicus

Cine imi poate spune cand bebe bebic loveste in dreapta cu ce ar putea da??? sa fie oare piciorusele?... ca tot da,,, intr-una.... Anusca mea este activa tot timpul.. Aseara lovea si jos sub burtica... ce mai aproape peste tot loveste.....

[]

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 26+
AMR 14 saptamani

Daca e sa ma intrebi pe mine, cred ca dau cu orice, cu capul, cu pumnii, cu picioarele. Bine ca nu au si pietre la indemana

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
30+
AMR cel mult 10 pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Monicus- eu nu am vazut intrebarea....
Legat de lovituri, pai nu prea avem cum sa stim noi...ar trebui sa iti dai seama dupa intensitatea loviturilor. De obicei loveste mai puternic cu piciorusele si mai delicat cu manutele. La 26 de sapt e inca micuta si are loc destul de miscare. Asa ca se distreaza in burtica lovind de zor.

==========
Corina 29+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

monicus, nu mai fi trista! eu am inteles ca te refereai la un anumit spital... si asa nu m-as fi bagat sa raspund...
cel mai bine este sa vorbesti cu dr tau despre "proceduri".
la mine, la prima nastere, am stabilit cu dr meu ca daca incepe travaliul pana la ora 22, il sun oricand. mai tarziu (asa cum s-a si intamplat), trebuia sa merg la spital, la urgente-camera de garda... si in functie de consultul respectiv (putea sa fie doar alarma falsa, nu?), sa-l sun sau nu...
la urgente m-au consultat pe masa, aveam dilatatie 2-3cm..., m-au inregistrat, m-au pus sa-mi schimb hainele (camasa de noapte in care am nascut +papuci+ halat -aduse de acasa) si m-au trimis la maternitate...
pana am ajuns in sala de nasteri (cat am urcat cu liftul 6 etaje), aveam deja dilatatie 6-7 cm... asa ca mi-au taiat imediat membranele, mi-au instalat oxigenul si o perfuzie pt dilatare si asistenta l-a sunat pe dr.
eu am nascut f repede, la miezul noptii eram la camera de garda si inainte de ora 2AM, sebi era iesit din sala de nasteri.
nu am idee cum se procedeaza in caz de cezariana....
nu stiu cat te ajuta raspunsul meu....
repet: discutia asta trebuie s-o porti cu dr tau!

34+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

Capitolul 81!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

ok....am retinut...

varianta chinese baby, ochi negri 2 ptr Cata

varianta baby paros cu carliontii peste 2 ochii verzi-albastru ptr oceanborn

Postasu ptr Bravegirl

Simona....indiferent de varianta , sa vina acasa cu prieteni bruneti

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 31+ Deniel Alexi
-----------------------------------------------

AMR 8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Monicus, cred ca bebe da din toate cele...bebelina mea e cu caputul in jos si piciorusele sunt chiar sub sternul meu, ma boxeaza mai mult, dar mai face si gimnastica si se mai si unduieste din cand in cand ca vad cum se plimba burtica...

Ramo 27+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput