Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(80)
Raspunsuri - Pagina 20
Alexa.1983 spune:
Bravegirl...pai de aia ma duc eu de maine...sa mai prind cate ceva de cumparat....ca vi ca nimfomana de baby stuff peste targ...nu ma risc....
la prima ora sunt pe ei....pe mama lor.....
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
31+ Deniel Alexi

-----------------------------------------------
AMR 8 sapt 

BraveGirl spune:
La mine daca nu iese neagra, paroasa si mancacioasa, nu o iau acasa
, ca nu e a noastra. Sau cel putin nu e a sotului
...si atunci nu indraznesc sa vin acasa cu copchilul altuia
.
Si daca e de dat comanda, eu vreau o fetita blonda, cu parul carliontat. unde fac comanda?
==========
Corina
29+ 
My baby
Albumul meu
BraveGirl spune:
Aha....deci daca gasesc ravagii, standuri goale, haine ioc, sa stiu ca a trecut Alexa pe acolo ![]()
==========
Corina
29+ 
My baby
Albumul meu
Alexa.1983 spune:
Da,da,da...vanzatori speriata imbratisati pe sub mese, cu hainele rupte,cu biberoane infipte in
zgarieturi pe maini, smocuri capilare smulse, priviri disperate de semi viol recent, panouri muscate, carucioare pe tavan.....nu...nu am fost eu...![]()
Bravegirl...comanda o faci la vecinu'....ca abia ai zis ca nu sunt sanse...![]()
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
31+ Deniel Alexi

-----------------------------------------------
AMR 8 sapt 

Ramo2007 spune:
Fetelor, pai in ritmul asta...sambata cand merg eu la Babyexpo, nu mai gasesc nimic 
Ramo
27+ 
Puiutul meu scump
oceanborn spune:
Alexa![]()
![]()
eu sunt tare curioasa ce ochi o sa aiba al meu pt ca eu cu tata si cu buna-mea suntem singurii cu ochi caprui din familie,restul verzi si albastri si in fam sotului toti au ochii albastri si verzi. ce sper eu e sa nu aiba parul meu... pt ca eu la 1 an inca eram cheala cu un inceput de puf!!
in timp ce sotul avea carlionti prinsi in coada!!
29+
Thomas
cata_myky spune:
eu amdat comanda la varianta 2,cu ochii negrii.tinind cont ca soata e din rasa galbena om vedea.oricum ma ia acasa ca nu are incotro ca vine mama si il toaca.
da pai prima data a ziz ca e baietel,de din romaia la fel,si vin inapoi acasa si imi zice pe la 30 de saptamini ca el nu vede nici un cocosel si ca sunt sanse fifty-fifty.pai daca ma intrebai si pe mine tot asa ziceam.sa nu va spun ca sotul era un fericit ca de are urmas si cind ii zice dr ca nu se stie si ca el crede ca e titita sa lesine in cabinet.
acum ca sa il mai inveselesc ii zic ca e ce a insamintat.asadar pina la urma la noi va fi surpriza pt soata.eu inclin sa cred ca e baietel.
33+
Man-Dat Christian
AMR 4 sapt
simona_1402 spune:
Alexa si eu aveam in tinerete fixul asta - barbati bruneti cu ochi albastri sau blonzi cu ochii negri (si soatza slabiciune la blonde) Si m-am ales cu un saten deschis cu ochi caprui si el cu o bruneta.... Si Radu a iesit satem deschis, vara bate chiar spre blond, dar cu ochii caprui fff inchis, cum nici prin neamuri nu avem.... Norocul meu ca are multe alte chestii mostenite de la tati... ca altfel putea sa intre omul la idei![]()
![]()
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
30+ 
AMR cel mult 10 pana la 
monicus spune:
Nimeni nu mi-a raspuns la mesaj privind procedurile dintr-un spital de maternitate.....![]()
![]()
![]()
![]()
Cine imi poate spune cand bebe bebic loveste in dreapta cu ce ar putea da??? sa fie oare piciorusele?... ca tot da,,, intr-una.... Anusca mea este activa tot timpul.. Aseara lovea si jos sub burtica... ce mai aproape peste tot loveste.....
[]
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta
26+
AMR 14 saptamani
cata_myky spune:
a si am uitat sa va spun ca eu voi fi prima care il tine pe BB in brate,ca soata nu vrea sa ma asiste la nastere.nu cumva sa ii scoata ocii copilul ca acum a inceput sa-i scoata peri albi cind il loveste prin burta masii.in rest s-a apucat soata sa faca cumparaturi si fara mami.cred ca a intrat in criza viitorului tatic si cumpara de nu se mai opreste.
eu va las acum ca plec sa iau pampersi si ce mai trebuie ,creme si alte maruntisuri.of ce rau e fara masina ca ma misc in reluare pe strada de parca nu mai ajung la destinatie.dar asta e trece si apoi face ture cu carutul ca a luat tati tip bmw racer.
33+
Man-Dat Christian
AMR 4 sapt