Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(80)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata burticute!
Andy, Bravegirl, Babyzapi ma inscriu si eu in club!. Pana acum ce-i drept am luat treptat kilogramele, nu am slabit, si am ajuns sa iau 10, dar unde le-am pus nu stiu..cred ca numai pe burtica asta tuguiata, exact ca Babyzapi. Dar la David, pana la final am luat 16,5 kg si la o saptamana dupa nastere nu mai aveam nici unul
Nu m-as plange, daca nu m-as fi simtit secatuita atunci. Efectiv asta era termenul cel mai potrivit! Ma simteam fara vlaga, Degeaba mancam ca sparta ca dupa atatea reprize de alaptat, tot stoarsa ma simteam si-n plus cu cearcanele din dotare, ma intreba lumea daca ma simt bine si nu sunt bolnava
Nu e bine...nici asa, nici asa...offf..

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 33+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

andreyutza si eu voi naste la Giulesti si sunt si eu extrem de interesata..

HELP HELP.... va rog dati-mi si mie mai multe detalii cam care sunt procedurile care trebuiesc urmate in momentul in care nasti acolo, la Giulesti???/
Sunt o gravidutza care se teme repede ca nu va stii ce sa faca in momentul in care se apropie nasterea....
Mentionez ca voi naste in decembrie.. dupa data de 20...
Cine ma poate ajuta cu mai multe informatii?

Citat:
citat din mesajul lui andreyutza

Alexa ai aflat cum il cheama pe dr de la Giulesti? eu sunt direct interesata pt ca acolo am sa nasc.
BraveGirl si eu am slabit sapt trecuta un kg. dar am pus totul pe seama supararilor. am avut o sapt grea cu mult stres si plans.
Mirtha iti sta foarte bine tunsoarea si am vazut si casa renovata. super!!
Diamisha si eu aseara eram anchilozata. am observat ca dupa ce fac putina treaba prin casa ma iau durerile de shale. dar aseara nu mai puteam sa merg de durere.
Criss si eu cred ca-i tot colostru. si la mine tot asa e numai ca-i din sanul drept.
diana felicitari pt bebe grasun.

fetelor eu iar sunt stresata ca de vreo trei zile bebe misca putin si nu cu atata fortza ca pana acum. sper sa fie bine si supararile pe care le-am avut si le mai am inca sa nu-l afecteze. plus ca in ultima perioada sunt super sensibila si plang din orice. voua vi se intampla? sau o sa fiu o superdepresiva dupa ce nasc?

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
25+

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 26+
AMR 14 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

andreyutza toate trecem prin stari schimbatoare..eu cel putin ma minunez de mine ce apucaturi am uneori..intr-o zi scarile din bloc erau proaspat spalate , am alunecat usor...sotul mi<a zis:"ai grija, mai ales cand esti singura sa nu cumva sa cazi ..." pe un ton cat se poate de calm, protectiv.. guess what? m-a bufnit plansul...dupa vreo 10 secunde rasul...ras cu plans... Nu-mi vine sa cred ce reactii ciudate am in anumite momente..

29+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

La kg ...15 pina acum...la Bia aveam 15 kg luate la 31+...pina la final am luat 19, dar abia in 6 luni le-am dat pe toate jos!...Acum ma astept tot pe la 18-19 luate!

Bianca Andreea
Larisa Elena32+
A M R numai 8 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Mii de scuze ca v-am tinut in suspans... Suntem tot acasa, in aceeasi formula, doi in unu.
Ieri abia-abia m-am tarat acasa de la birou... Am luat No-spa, ca ma apucasera durerile... de-am zis ca-mi las burta pe drum... si cum am ajuns acasa, m-am intins in pat (si sa fi vrut, nu eram in stare sa mai plec nicaieri, nici macar la dr)... si-am adormit....
M-am trezit tarziu si am avut program cu Sebi si n-am mai apucat sa intru pe DC.
Cum durerile au cedat si nu am contractii si nu mi s-a rupt apa si bb se misca de zor in burtica, am hotarat sa stau cuminte, acasa, cel putin pana sambata, cand am programare la dr.
BB sa stea si el cuminte acolo in casuta din burtica, ca e prea devreme sa ne vedem la ochi si n-am de gand sa-l nasc prematur!
Nu stiu ce-a fost cu gelatina aia, acum nu mai e... si nici nu vreau sa-mi mai fac griji.

Oti, nu, inca nu mi-am luat prenatalul.... Mi-am luat de lucru acasa, trebuia sa fi terminat proiectul de saptamana trecuta si acum sa fiu in concediu de odihna, dar merge foarte greu... am mai avut si criza cu H de saptamana trecuta... de iar n-am putut sta pe scaun 3 zile... Asa ca o tot lalai cu munca... aaah, cat ma enerveaza chestia asta, ca nu-mi sta in fire...
In fine, pe Seb o sa mi-l duca/aduca mama de la gradi zilele astea, apoi o sa vad, poate isi ia sotul meu niste libere sau angajez pe cineva... ca mi-e clar ca nu mai sunt in stare de asta, oricat de viteaza ma dadeam....
De fapt, ieri m-am oprisem la birou tocmai pt ca gradinita e in apropiere... si simteam nevoia sa ma odihnesc...
Dar dupa sperietura de ieri, gata, promit ca nu mai fac excese!

Diamisha... ce sa zic... si eu le admir pe mamicile... cu mai mult de doi copii... Sa nu crezi ca daca mai am un copil acasa, nu am tot felul de ganduri, emotii, griji pt bb care e pe drum si vis-a-vis de cum se va schimba viata noastra de familie odata cu venirea lui....
...Numai ca... acum... eu dispun de mai putin timp si energie... astfel incat nu-mi mai vine sa le consum pe forum... nici macar pt a ma vaita...
Da' oricum nici de-o parte nu pot sa stau, ca prea imi sunteti dragi asa ca nu scapati de mine!

34+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

buna fetelor!
ma 'laud' si eu cu 10 kg luate pana acum .... sa vedem de acum cum va fi pentru ca de vreo 10 zile iau din nou elevit si am impresia ca astea ma cam umfla - mai bine zis imi cresc pofta de mancarica
la fetita am luat pana la final 18 kg, acum sper ca in cele 2 luni cate au mai ramas sa nu mai iau totusi 8 kg ..... tareeeee greu se dau jos, cu toate ca am alaptat muult..
va pup pe toate si va doresc o zi buna!!!

30+ si mamica
AMR 10 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Neatza gravidutze scumpici!

Eu am fost ieri prin IDM cu gandul sa-mi iau niste cizme fara toc ca nu am asa ceva si nu am gasit nimic frumos, numai uratenii. Vreau sa-mi iau cizme de pe acum ca sa ma pot imbraca cu colanti ca nu se mai poate cu blugi. Ca sa nu plec de-acolo cu mana goala mi-am luat 2 bluzite. Azi dupa munca dau o tura prin Aleea Castanilor.
Cu kg...am pus 10...dar aiurea ca orice pereche de blugi sau pantalon normal daca imi vine pe fund nu ma inchid de burta...si daca ma inchid nu mai vin in rest, asa ca...colanti, ca sa arat ca o scobitoare care a inghitit un pepene galben

Oooo Diamisha! pai daca e asa de specializat sotul tau in domeniu, nu-i arati si o poza cu fatzuca mea sa-si dea un pic cu parerea? Please!

WndyCtyGirl bine-ai mai dat un semn de viata iubita mea dragalasa. Ia baga tu ID-ul meu de yahoo messenger (sweet_issabela@yahoo.com) in listuta ta poate ne mai barfim si pe acolo. Parca tu esti adepta skype-ului? cand vine soatza acasa o sa beneficiez si eu de ala daca iti e mai usor asa.

Fetelor ID-ul meu de mess e disponibil pt oricare dintre voi.

Oceanborn m-am amuzat cu textul pus de tine, mi-a placut mult si tare mult adevar contine...nu ma ajung cu timpul sa le fac pe toate...

Pupici dulci fetelor si sa aveti o zi buna!

Isabela fericita 30+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ziua buna fetele
anes facem galerie si azi o sa fie bine trebuie musai
mav iubita te rugam stai macar cumintica, daca putere de a merge la doc nu ai...vezi tu te simti cand nu e ceva ok sti, nu...si oricum nu facem primirea la nici un bb decat dupa 37 de sapt
Mirtha am citit pm vezi ca trimit si eu unul acuma
fetele care ati mai achizitionat cate ceva felicitari sa le stapaniti si sa le folositi cu placere si sanatate
colostru eu cateodata m bobite, dac strng tzatziga iese un lichid galbu..uneori mai inchis...deci eu zic ca e colostru
cata-miky facem galerie hai inca putin inca 4 sapt ...cred ca o sa iei coronita de deschidere a odiseei
dea iubita te primesc cu drag in coliba mea...auzi la ea...pai hai ca nu facem ca in lapusneanu....mai bine decat capul lui motoc imi place 'daca voi nu ma vreti eu va vreu'
Bravegirl iubita stai cumintica si daca nu trece mergi la spital au ei grija de tine doc...pe cand noi acasa decat ne dopam si atat...lasa poate este o alarma falsa
felicitari tuturor ce au venit cu vesti bune de la echo ..vb lui oti nu e vina mea ca sufar de uitucenie
ieri eu am avut o zi efectiv infernala am mers la scola acolo am constata ca aveam o ora...sufletu am dat bir cu fugitii dupa ce mi-a venit rau, dureri, contractii tot tacamul...nu am putut sa mananc mai nimic..azi noapte am stat numai drogata cu no-spa, magneb6 cat cuprine...si azi vad ca sunt tot bleaga rau...
31+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Apropos la grijile de 2x mama...
Anul acesta, Sebi este la grupa mijlocie.
Are aceiasi colegi, aceleasi educatoare, aceeasi clasa ca si anul trecut. Inca din prima zi de gradi, s-a simtit in largul lui... nici macar "pa" nu mi-a spus si a taiat-o la joaca...
El zice ca s-a jucat, a mancat, a dormit ca de obicei (hmmm.... ca acasa nu mai vroia de mult sa doarma la pranz) si este f multumit... ca inca nu au inceput "lectiile"... si se joaca "mult".
...In schimb, eu sunt nemultumita, de ex., pt ca desi i-am dus sapun inca din prima zi, am aflat ca pana acum... copiii s-au spalat pe maini (si nu de fiecare data cand ar fi trebuit) doar cu apa chioara....
...Azi dimineata, deja imi facea figuri... ca "de ce trebuie sa ma mai spal, mami, ca la gradi... oricum...."
OOOOOOfffffff, asta imi trebuia mie acum..... sa ma supar/enervez pt chestii d-astea.... imi vine sa ma duc sa le jumulesc pe "doamne"....
BIne ca asistenta medicala are grija sa adune niste hartii la dosar... ca in realitate, igiena... lasa de dorit. Si cum sa fii o mama calma, rabdatoare.... cand tu inveti acasa copilul cu niste deprinderi, tocmai pt a-i fi bine in colectivitate, iar cand ajunge pe mana "doamnelor"...

34+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

am dus- o si eu la gradi pe galushca mea la grupa mica , mamaaaa ce e dimineata acolo - tipete, vaiete .... a mea zice ca o doare capul 'de copii care plang dupa parinti'
a fost un inceput bun, speram sa o tinem tot asa

30+ si mamica
AMR 10 sapt

Mergi la inceput