Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(80)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Parolle d'honneur, in fiecare seara am avut mustrari de constiintza ca nu v-am scris...am mai citit pe diagonala dar zau ca doua capitole juma' n-am avut cum , poze n-am vazut decat de la draga mea Babyzapi..tanti...dancing queen ( da-o-n puii mei de treaba, unde-ai mai vazut tu printesa gravida, se intoarce Ispirescu in mormant)...bre, daca astea sunt pozele in care "nu arati bine" potrivit spuselor tale, ma intreb cum arata alea in care "arati bine"...lasa modestia baby, esti frumoasa si sexy si nu vad nici un motiv pentru care nu te-ai mandri...
Mirthadarling maine voi consacra timp special pentru vizionarea remodelarilor si a tunsurii care bag sama ca a facut furori pe forum...pana atunci, felcitari!!!! Io n-am luatdecat niscaiva tzoale, si am instalat patutzul primit de la o prietena...ce bagaj de spital, carucior, etc...nada, zip, zero....ma gandesc ca poate s-o indura Anna de mine si mi-o mai da vreo doua luni sa ma mai ocup de cate ceva...desi cre dca o las balta si cu planurile si cu organizarea caci vad ca nimic nu-mi iese oricum...
Voi dezvolta latura mea hippie pentru moment...a propos, Otiliav sarumana pentru discoteca...n-am stat decat 10 minute caci ciuciu timp, dar ce bine mi-a fooooooooooooooost...
Si mai lasati sperieturile va rog...gashca de bau-bau-ri ce sunteti...ba ne speriati cu nashterile( fetele care-au mai nascut), ba zapaciti biata fata cu dopul de gelatina( draga MAV, sigur ca tre sa intrebi doctorul , dar nu intra in panica , are dreptate Simona...ia-o incet, ma indoiesc ca e dopul caci si eu elimin gelatina de vreo doua ori pe saptamana..daca n-ai contractii esti ok, stii mai bine decat mine asta....important este sa-ti pastrezi o stare psihica cat de cat echilibrata, desi stiu ca treci prin multe prea multe kk-uri ca sa o poti face fara eforturi...gadeste pozitiv caci vei atrage energie pozitiva...
A nu se interpreta ca tre sa ne impaturim in inconstientza si ignoratnza...dar hai sa incercam sa evitam panica putin, numai putin...
Bravegirl,Mav dati repede din labutze sa stim ca sunteti ok, da....va rooooooooog frumos!!!

31+ cu

Mergi la inceput

Andy ce-mi place honey ce activa si echilibrata te mentii...da' tot te strang de gat cu cremvushteii mei..slabanoagooooooooooooooo!!!!Vreau si eu sa se indure gravitatia de mine si sa nu ma mai traga atat de puternic in jos....
Cata-miky felcitari iubbito!!!!!!!!!!! Yeah, primul bebe la odisee...bre, tocmai io care dadeam puternic din labe ceva mai devreme incercand sa elimin panica va voi stressa putin acum...beeeeeeeiii...cand am trecut de la greturile de dimineatza la " mai avem 4 saptamani"???????? Io unde-am fost?????
Anes sa-mi spui ce-ai facut la dietettician ...sa stii ca nu-i chiar asa de greu sa urmezi odieta, si am vagul feeling ca de fapt si de drept nici u vei avea nevoie...
Mav reiterez, pentru strep B se administreaza antibiotice intravenos cu 4 ore inainte de nahstere...nu va mai speriati!!!!!Io n-am auzit sa rupa membranele gandacul strep B , poate da complicatii fatului( pneumonie, etc) .
Cherieactiv daca io sunt oaza ta...( ce bine ma simt, sunt cat o oaza oricum...)tu esti cutia mea cu ciucalata...zau, atat esti de ....nici nu stiu cum sa explic in cuvinte...nu vreau sa te mananc, te savurez zilnic...si mai esti si femeie adevarat in plus...io daca ma apuc de croitorie cred ca se modifica polii magnetici ai Terrei..s-a chinuit biata bunica-mea ani de zile sa ma invetze sa tricotez/croshetez/macrameez...nimic nene, doua maini stangi vorba lui maica-mea!
Elilov cuscra, atata pace sufleteasca imi dai, si atat bun simtz in tot ce spui si faci...vreau si io in coliba ta, ma primesti????
Alexa draga mea, nu-ti face probleme ca nu te las singura in clubul forumistelor cu copii superactivi...ne vom pune pistoalelela cap reciproc caci si eu preconizez lupte puternice cu Anna la cat imi muta burta....beeeeeei, intr-una din pozele 4D pe bune ca ranjeste cinic...la modul "vezi tu cand vin...." ia admirati va rog...

http://family.webshots.com/photo/2887288800027108545FaAAAS

31+ cu

Mergi la inceput

Fratilor, s-a crapat de 12...si ma duc sa ma culc pana cand mi se transforma patul in dovleac... pe printz nu-l mai astept caci sigur nu ma-ncap pantofiori de sticla...poate ceva borcane de iaurt!sau tavi de ienna...
Criss imi pare rau ca ai intrat in clubul femeilor cu barbati plecati la agatzat...hoooooooooooooooo...ce de bani vorbeam, nu de blonde frumoase ca babyzapi...sfatul meu ( am aproape un an experintza, am muschiul format deja) este sa o iei incet, te vei obisnui relativ si vei invatza sa apreciezi momentele petrecute impreuna la maximum...
toate se intampla pentru un motiv, omu' pleaca la coasa sa aduca pane pe masa, nu?Saracu' mamutzoiu' meu sta si pe drumuri departe de coliba si da si chix la bani....dar toate la vremea loc, dragele mele, are grija Doamne Doamne de noi...
Oti baby, este crunt ce ti se intampla...dar ma gandeam...tu nasti pe la jumatatea lui Decembrie, nu???? Nu poa sa vina omu' sa stea la nashtere, Craciun, Revelion si pe urma acasa???Si apoi sa se sacrifice mami cateva luni?Si io o voi sacrifica pe maman trei luni, n-am ce-i face, desi e in proces cu ex-husbandul care vrea juma din proprietatea la care n-a pus un sfantz(justitia romana, bat-o vina, balteshte coruptia cat cuprinde nene) si nu stiu cum va scapa de neprezentari...plus, o are si pe bunica-mea de ingrijit...si-aia alta amazoana, la 82 de ani sta singura, spala faiantza, tricoteaza..dar orcum, trebe ingrijita, nu????
hai gata, mi-au picat ochii-n gura...mai apar maine!!!!Na ca v-am scris sa va satur de mine...pentru moment...

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Buna dimineata!!
Poftiti la o sau o cupa de bunadispozitie, vad ca multe treceti printr-o perioada putin neplacuta.
Cheer up!!,cheer up! asa ne zicea o profa de engle la faculta ..la ora 8 cand toate cascam si ne picau ochii in gura din cauza putinelor ore dormite ca na, distractia era pe primul loc..
windy bine ca mai apari si cu stilul tau unic mai rupi cate un zambet de la fetele care au nevoie..
Si eu ma vaiet toata ziua, ba de solduri, ba carcei ba labele mele de urs...ba ca amortesc noaptea pe stanga.. dar psihic stau inca bine...doua bocanituri de ale lui bebe si gata , imi reapare zambetul.
si sincera sa fiu acum ma simt mai bine cu toate neplacerile trimestrului 3 decat felul in care m-am simtit in perioada greturilor cand eram la un pas de o depresie urata.. intotdeauna ma gandesc ca poate fi si mai rau!
si in plus..suntem tinere, ne refacem , putina vointa si timp sa avem dupa nastere si pe langa faptul ca avem sansa sa ne refacem vom mai avea si o stralucire in priviri, tinand cont de faptul ca aproximativ peste o luna incep marile momente ale odiseei noastre!!Asa ca sus cu moralul, mai e putin!!!
O zi insorita la propriu si figurat doresc tuturor gravidutelor curajoase de nov-dec

29+Thomas

Mergi la inceput

Pentru adultii contemporani, pseudo-intelecto-neuro-hipohondri.... adica
noi...

Se spune ca toate zilele trebuie sa mancam un mar pentru fier si o banana
pentru potasiu. De asemenea o portocala pentru vitamina C, o jumatate de
pepene galben pentru a imbunatati digestia si o cana de ceai verde, fara
zahar,
pentru a preveni diabetul !
Toate zilele trebuie sa bei doi litri de apa (si apoi sa astepti timp dublu
decat timpul pe care ti l-a luat ca sa le bei ).
Toate zilele trebuie sa mananci Activia sau iaurt, pentru a avea "L.Cassei
Defensis", care nu stie nimeni ce este, dar se pare ca, daca nu bei un iaurt
si jumatate in fiecare zi, incepi sa vezi lumea cam tulbure.
In fiecare zi o aspirina, pentru a preveni infarctul, si un pahar de vin
negru, pentru acelas lucru. Si altul de vin alb, pentru sistemul nervos. Si
unul de bere, pe care deja nu-mi mai amintesc pentru ce era. Daca le bei pe
toate impreuna, chiar si daca faci o congestie, nu te mai preocupa si
probabil nici nu te mai intereseaza.
Toate zilele trebuie sa mananci fibre. Multe, foarte multe fibre.
Trebuie sa faci intre 4-6 feluri zilnic, usoare, fara sa uiti sa mesteci de
100 de ori fiecare inghititura.
Facand un mic calcul, doar pentru a manca, iti ia cam 5 ore.
Ah, dupa fiecare mancare trebuie sa te speli pe dinti, adica: dupa Activia
si fibre, dintii, dupa banana, dintii, dupa mar, dintii...si asa, daca ai
dinti, fara sa uiti sa folosesti firul dentar, masajul gingiilor, o
sorbitura de Plax...
(Mai bine umple cada si pune muzica, pentruca intre apa, fibra si dinti, iti
vei petrece cateva ore aici, inauntru).
Daca dormi 8 ore si lucrezi alte 8, plus cele 5 pe care le folosim pentru
mancare, fac 21.
Iti raman 3, in care intotdeauna se poate intampla ceva imprevizibil.
Dupa statistici, vedem 3 ore zilnic televizor.
Ei bine, deja nu se poate, pentru ca in fiecare zi trebuie sa mergi cel
putin o jumatate de ora (adica sa te intorci dupa 15 minute, ca altfel dupa
o jumatate de ora se face o ora de mers).
Si trebuie sa-ti pastrezi prieteniile, pentru ca sunt ca plantele: trebuie
udate zilnic. Si cand pleci in vacanta, de asemenea.
Pe langa asta trebuie sa fii bine informat, asa ca trebuie sa citesti cel
putin doua ziare si anumite articole de revista, pentru a compara informatia

Ah !, trebuie sa faci sex zilnic, dar fara sa ajungi sa fie ca o rutina:
trebuie sa fii inventator, creator, sa renovezi seductia.
Asta ia timp; si nici nu mai vorbim daca este sex tantric !!! (cu respect
iti amintesc: dupa fiecare mancare, trebuie sa-ti perii dintii !).
De asemenea trebuie sa-ti faci timp pentru curatenie, pentru spalat rufe,
vase, si nu mai zic daca ai caine, sau alt animal... Copiii???
In fine, dupa socoteala mea, imi ies cam 29 de ore zilnic.
Singura posibilitate care-mi trece prin minte este sa faci mai multe lucruri
deodata, de exemplu: iti faci dus cu apa rece si cu gura deschisa, asa bei
cei 2 litri de apa.
In timp ce iesi din baie cu periuta de dinti in gura, te duci sa faci amor
(tantric) in picioare, cu perechea ta, care in treacat se uita la TV si
comenteaza, in timp ce tu maturi. Ti-a ramas o mana libera?
Cheama-ti prietenii. Si parintii !!! Bea vinul (dupa ce iti chemi parintii
va fi nevoie).
Iaurtul cu mar ti-l poate da perechea ta, in timp ce isi mananca banana cu
Activia si maine schimbati. Cel putin ca deja am crescut, nu mai trebuie sa
luam obligatoriul Danonino Extra Calcio in fiecare zi.
Uuuf!!! Dar daca iti raman 2 minute, retrimite asta prietenilor (pe care
trebuie sa-i uzi ca pe plante), in timp ce iei o lingurita de All Bran, care
face foarte bine ..
Si acuma te las pentru ca intre iaurt, jumatatea de pepene, berea, primul
litru de apa si a treia mancare de fibra din zi, deja nu stiu ce sa mai fac,
dar am nevoie la closet urgent.
Ah, o sa profit si imi voi lua periuta de dinti...

DACA DEJA L-AM MAI TRIMIS ALTADATA, SCUZE.... ESTE DIN CAUZA BOLII ALZHEIMER
IN CIUDA ATATOR INGRIJIRI, NU AM PUTUT SA O COMBAT...

29+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Neata si de la noi..si eu cu dureri de solduri noaptea de ma intorc pe toate partile...trim. asta chiar ca mi se pare cel mai greu..ca si la Bia! Iar vremea asta parca contribuie din plin..in sens negativ.
Alexa, daca ai un doctor ok nu se strica jucaria!Doctorul meu a fost de nota 10 si am avut si cea mai mica epiziotomie..de numai 2 cm!

Bianca Andreea
Larisa Elena32+
A M R numai 8 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Buna dimineata !
va invit si eu la !!! astazi sarbatorim 30 saptamanii! ce asteptata e ziua de miercuri la noi in familie.
au venit si rezultatele analizelor: toate bune mai putin o usoara hipocalcemie.si tocmai acum cand faceam pauza o saptamana de Elevit. luni trebuie sa ma apuc sa-l iau iar. joi sau vineri mergem si la eco!!!

Oceanborn textul pe care l-ai postat e f dragutz. m-a binedispus de dimineata!

inrest..voi cu greutatea cum mai stati? eu aveam azi dimineata 66,5 kg de la 54-55 kg initiale...cred ca ar trebui sa o las mai moale cu painea..
O ZI MINUNATA TUTUROR !

30+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Alexa ai aflat cum il cheama pe dr de la Giulesti? eu sunt direct interesata pt ca acolo am sa nasc.
BraveGirl si eu am slabit sapt trecuta un kg. dar am pus totul pe seama supararilor. am avut o sapt grea cu mult stres si plans.
Mirtha iti sta foarte bine tunsoarea si am vazut si casa renovata. super!!
Diamisha si eu aseara eram anchilozata. am observat ca dupa ce fac putina treaba prin casa ma iau durerile de shale. dar aseara nu mai puteam sa merg de durere.
Criss si eu cred ca-i tot colostru. si la mine tot asa e numai ca-i din sanul drept.
diana felicitari pt bebe grasun.

fetelor eu iar sunt stresata ca de vreo trei zile bebe misca putin si nu cu atata fortza ca pana acum. sper sa fie bine si supararile pe care le-am avut si le mai am inca sa nu-l afecteze. plus ca in ultima perioada sunt super sensibila si plang din orice. voua vi se intampla? sau o sa fiu o superdepresiva dupa ce nasc?

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
25+

Mergi la inceput

VonHellen la mai mare !!
Eu am 7kg luate de la inceput.Ieri m-am cantarit la o prietena. Cea mai placuta surpriza de ieri pt mine a fost ca ma incap niste blugi pe care-i purtam inainte de sarcina(singura pereche de pantaloni pe care-i mai pot trage pe mine )...sunt cu talie f joasa si inainte imi veneau mai lejer acum mulati dar ma incap

29+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Neatza oceanborn multumim de aceste informatii... constatam cu groaza ca timpul este limitat si cate ti-ai propune sa faci nu reusesti sa le faci.. chiar cand este nevoie sa le faci aproape pe toate intr-un ritm lent... pentru ca....

Asa ca le luam pe rand pe toate.... si pana la urma o parte din ce ne propunem in ziua respectiva... tot vom reusi... asa ca ne trebuie si mai multa vointa.....

Nu ne ramane decat sa privim totul cu optimism si sa le facem pe toate cu calm...

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 26+
AMR 14 saptamani

Mergi la inceput