Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (53)
Raspunsuri - Pagina 20
flowerbee spune:
Buna harnicutelor,
Acum am reusit sa intru si eu. Am citit ce ati mai facut si acum sunt gata ma bag si eu in discutie
.
Ledi, si tu cu streptococul respectiv? Of of of, de unde o aparea asta nu stiu. Si eu stau cu mari emotii pana la urmatoarea lama, pe 26 sept. Atunci facem si morfo de 22 sapt. Si tot atunci am si examen la doc. Ce mai zi de vineri. Oricum, puiul meu sa fie bine, ca examene pot sa mai dau.
Naty, chiar azi mi-am luat o rochita care se potriveste pt o burtica de graviduta. Mi-a fost greu sa o gasesc, insa bine ca am reusit. Trebuie doar un pic scurtate bretelele. E din satin verde si deasupra are matase neagra. Mai trebuie sa-mi iau pantofi de lac si gata. Am fost in majoritatea magazinelor cu rochii de seara, insa nu prea fac ei rochite tip baby doll sau largute.
Ma intreba o surata burtica ce am facut de ziua mea. Pai am lucrat la vreo 2 lucrari, am organizat un interviu si seara am iesit cu familia si cei mai apropiati prieteni la restaurant. Oricum, am papat mult si lui bebe i-a placut mai ales tortul facut in casa. Aaaa, si am baut sampanie nealcoolizata cu aroma de fructe.
Ioanara, La Multi Ani! Iti transmit cele mai frumoase ganduri, sanatate pentru tine, familie si bebe din burtica, si fericire si impliniri!
Pupici.
Bee
20+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
justme25 spune:
Mama mea cata somnul am pe mine!!!!!
Justme
24+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
http://community.webshots.com/album/565627790XVIufn?vhost=community
Leditia spune:
Flo,sa-ti fie de bine si tortul si sampania si tot...
Cica streptoccocul asta e in corp,cum e si candida..si apare deseori in sarcina.Bruta trebuie sa dispara pana nasc,altfel nu nasc normal nici batuta!
aaa uitasem,Flo,ma bucur ca ti-ai gasit rochita...a mea cred ca a expirat ca parca am mai pus pe mine..Si cum mai dureaza pana rezolv cu actele/casatoria..cred ca ma duc in blugi si geaca:((((...Ne-a refuzat idioata de la casa casatoriilor dosarul pe diverse motive,am scris la legislative...si vad ca am avut dreptate:aia e dusa cu pluta,totul era ok.
Porumbita,baby expo incepe pe 18 parca,e la polivalenta..nu stiu de intrare..
POZE
Minunica mea
23+ cu David Christian

andre_ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Porumbita ziceti-mi si mie exact cand e baby expo; wk asta? si unde? cat costa intrarea? |
Mey, io nu zic nimic. Ca sambata trecuta ma duceam ca o floare la Sala Palatului ca e Baby expo. Si aia reparau trepte si nu mai stiu ce.
Deci, nu te lua dupa mine ca-s gravida si nu stiu ce spun(sau fac).
EDIT: www.babyexpo.ro
EDIT2: Ai grija unde te uiti, ca io iar ma uitam aiurea
.Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
23+ Am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
lisa79 spune:
no bun,m-am trezit de vreo 30 de min si de atunci citesc asa ca incep:
Bravo CFR!!!!
Ioana, La Multi Ani si sa ai parte de tot ce iti doresti!
bun venit noilor
nici eu nu am reusit sa vad patutul, imi cere sa ma loghez la ei si numai chef de asta nu am.
VA ROG::: NU mai vorbiti de mancare, ca eu acum m-am trezit si

plec la o companie care urmeaza sa imi dea masina(pe zi)...deci am reusit, ca la cat l-am batut la cap
o ceat saracu
, tineti-mi pumnii.
revin mai incolo!
o zi buna sa aveti!
21S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
IRA_LIZA spune:
Salut, surate burtici! e cineva la dr Banceanu - Polizu? Lizuca mea se zbantzuie de 3 zile incontinuu, parca danseaza, cred k e singura din casa care nu s-a enervat de la vreme, pana si Ares - bad dog e cam cu coada-n sus, ce sa mai zic de noi...
tuchi123 spune:
Fetelor, multumesc pt. gandurile bune
Ioanara23

idealuri implinite si bebelus perfect!
...intreba cineva, imi cer scuze nu mai stiu cine, sunt la Sp.Universitar.
Bun venit noilor burtici
23s
Bogdan
Doamne ajuta
Leditia spune:
| citat din mesajul lui tuchi123 Fetelor, multumesc pt. gandurile bune ![]() Ioanara23 ![]() ![]() idealuri implinite si bebelus perfect!...intreba cineva, imi cer scuze nu mai stiu cine, sunt la Sp.Universitar. Bun venit noilor burtici ![]() 23s Bogdan Doamne ajuta |
Eu tot intreb de cand ai zis prima data ca esti in spital!

Poate fetele din Buc pot trece pe la tine.
Cum mai esti?BB e bine?
POZE
Minunica mea
23+ cu David Christian
andre_ea spune:
| citat din mesajul lui tuchi123 Fetelor, multumesc pt. gandurile bune ![]() Ioanara23 ![]() ![]() idealuri implinite si bebelus perfect!...intreba cineva, imi cer scuze nu mai stiu cine, sunt la Sp.Universitar. Bun venit noilor burtici ![]() 23s Bogdan Doamne ajuta |
Tzuchi, ce medic are grija de tine?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
23+ Am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
tuchi123 spune:
Leditia merci, atat cat se poate spune, bb-ul este bine, eu sunt subreda![]()

23+
Bogdan
Doamne ajuta