Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (53)
Raspunsuri - Pagina 19
RalucaAlexa spune:
ioana - idee nu cred ca e sa se bucure bebele, ca el doarme-n el si daca am dat eu 200 lei sau 1400 pe el... cre ca aici e vorba de mofturile parintilor (vezi mamei)... da' mi-a fost asa de drag!!! parca-l vedeam deja in casa!! :)) imi pare bine ca va place!! ca de bolnava, ma stiu la faze de-astea!! :)))
ledi - hai ca-ti dau alt link pote-l fentam (eu nu sunt inregistrata...)
http://www.babyna.ro/accesorii-cats-p-287.html?osCsid=02301901540a2869dda4f74b5396a669
24+ cu
Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
pitzica spune:
Nu-mi vine sa cred ca ma inscriu pentru a 3-a data in acest forum.
Da, sunt la a 3-a sarcina (am un baietel de 5 1/2 ani si inca un nazdravan de 1 an si 5 luni). Mai greu a fost sa-l facem pe primul... ca apoi ne e greu sa ne oprim![]()
Copii ne-au luminat viata si ne fac fericiti si impliniti.
M-a bucurat mult cand am vazut ca mai sunt mamici nascute in 1970 aici, asa ca mi-a mai crescut putin moralul, dat fiind faptul ca la dublu test mi-a iesit un risc foarte mare (ieri am aflat
)
La noi DNP este 10- 11. 02.2009 si inca nu stim ce este (a avut cordonul ombilical intre picioare) asa ca asteptam cu nerabdare urmatoarea ecografie ![]()
in rest, speram sa fie totul bine si ne rugam la Dumnezeu sa fie totul oK cu BB.
Va urez multa sanatate, sarcina usoara si bb sanatosi!
pitzica
ariya spune:
Sos pt paste:sosul "normal" la italieni,inseamna sa fie facut doar cu sos de rosii si se face in felul urmator:se pune un pic de ulei intr-o tigaie(preferabil ulei de masline),ceapa tocata,cand se rumeneste ceapa se "arunca" sosul de rosii,o lingura de delikat,si,spre sfarsit,basilico(busuioc).Alt sos f. bun este facut tot ca asta ,numai ca atunci cand pui ceapa tocata,pui si kaiser afumat,taiat cubulete si nu pui basilico...mai sunt si alte sosuri ,dar atea sunt cele mai rapide de facut...iar pe paste se pune parmezan ras,e o erezie sa pui cascaval pe paste!
Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani,
18+
ariya spune:
PITZICA,bine ai venit!!!!!!!!!!in sfarsit o mamica "nebuna" ca mine!!!!!!!!!!!!si eu tot la nr 3 sunt,numai ca ceilalati doi ai mei sunt mai mari - primul are 10 ani si 9 luni ,iar cealalta are 7 ani si o luna si,acum astept inca o fetita!
eu sunt tot din 1970 si am DPN-ul tot pe 10/02...Ce tareeee!singura chestie ca DT-ul la mine a fost ok...poti sa mai faci si TT sau amniocenteza ca sa fii linistita,dar eu nu cred ca se intampla ceva,mai ales ca mai ai doi copii sanatosi...
si ...curaj!!!!!
Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani,
18+
roxanaz spune:
pitzica bine ai venit printre noi, sarcina usoara! si bine ai venit in clubul mamicilor x 3.. o acompaniezi pe aryia aici ![]()
aryia ce mai faceti? ce face junioara cea mai mica? dar cei mai mari, cum au inceput scoala?
pitzica spune:
multumesc de intampinare!
Aryia, super tare si super-coincidenta![]()
Va opriti la nr. 3? ![]()
noi ne-am dori si al 3-lea sa fie baietel ... poate al 4-lea sa fie fetita
- daca innebunim si-l face m si pe nr.4 ...
Nu mai fac nici un test... m-a deprimat prea tare ziua de ieri...
Multa sananate tuturor burticilor!
Carmen_Marieta spune:
Salutare burticutze,
Porumbita bafta maine la echo!!
Raluca foarte frumos patutul lui bebe... sa aiba somn usor in el...
Bun venit noilor
.
Pitzica vorbeste cu medicul, vezi ce zice referitor la DT, al meu cand a vazut DT : o l-ati facut si pe asta??? eu nu vi-l recomandam...
Gandeste-te ca aveti 2 copii sanatosi... al treilea o sa fie beton!! Da???
Fetele eu sunt supartata acum, si ma doare capul..

aia de unde voiam sa achizitionam patutul nu fac livrari decat in Timisoara... cu toate ca pe site scrie ca livreaza in toata tara...Roxana cum le stii tu pe toate...
O sa vorbesc cu nasii ca au pe cineva care face mobila si poate mi-l face domnul respectiv...ca eu pat din ala vreau!!! 
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
17+
Maria-Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
roxanaz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Carmen_Marieta Fetele eu sunt supartata acum, si ma doare capul.. ![]() ![]() aia de unde voiam sa achizitionam patutul nu fac livrari decat in Timisoara... cu toate ca pe site scrie ca livreaza in toata tara...Roxana cum le stii tu pe toate... O sa vorbesc cu nasii ca au pe cineva care face mobila si poate mi-l face domnul respectiv...ca eu pat din ala vreau!!! ![]() |
mama de data asta chiar ca nu am stiut nimic, dar am vazut clar ca asa scria pe site.. la patut "livrare in timisoara"
imi pare rau ca te-ai suparat....
Porumbita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andre_ea Ledi, pentru ca nu trece. Sa vad ce zic si analizele de trimestrul II. Poate scap. Din fericire io nu iau alte pastile. Nici macar prenatale. Is trista ca vad ca ma ingras vertiginos, desi nu iau prenatale. Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 23+ Am tot ce am visat![]() Delu Prichindelu' Prichinduta |
si au am inceput sa pun; o pun pe seama lu' bb ca nu am schimbat nimic modul de a manca... dar maine fac 21 de sapt si is 5 kg in plus (si acum o sapt jumate erau doar 3,5
)