Stefan Iordache-ne pleca oameni de mare valoare

Stefan Iordache-ne pleca oameni de mare valoare | Autor: wonderful

Link direct la acest mesaj

Oamenii de calibrul sau ar trebui sa traiasca peste 100 de ani.Ma doare nu numai ca s-a stins ci si ca se trambiteaza pe toate canalele ,ca si cum de abia acum l-au redescoperit.Si asta s-a intamplat si cu cei care au murit inaintea lor.Suntem intoxicati cu tot felul de fitosi si paparude,cu tot ce fac si-si cumpara ,cu relatiile lor scabroase,dar s-au uitat marii actori,retrasi intr-o totala uitare.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui wonderful

Suntem intoxicati cu tot felul de fitosi si paparude,cu tot ce fac si-si cumpara ,cu relatiile lor scabroase,dar s-au uitat marii actori,retrasi intr-o totala uitare.

W

Da, intr-adevar, mare dreptate ai, cum ca suntem intoxicati de nulitati....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Subscriu!

Ralu- mamica de fetita superba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

da, aveti dreptate. asa a fost si cu Laura Stoica si cu Pintea. dupa ce au murit toti i-au plans. dar cat au fost in viata erau uitati.

Pacat ca nu stim sa apreciem oamenii valorosi cat sunt langa noi. ca dupa ce mor....e cam tardiv sa ii omagiem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia3 spune:

am mai scris undeva ca odata cu disparitia marilor actori sau a unor cantareti eu simt ca se rupe si ceva din mine.eu am crescut cu ei .copil fiind am fost lipita de televizor(atat cat era programul atunci)si de radio.tatal meu a fost muncitor dar era fascinat de lumea aceasta a artelor si mi-a transmis si mie ,,microbul".sotul meu se mira acum cand ii spun despre un actor:,,cum nu stii ca il cheama asa, ca a jucat in cutare sau cutare film".odata cu trecerea lor dincolo parca moare si o bucatica din copilaria mea si e trist tare trist ca asa cum ati spus si voi suntem bombardati cu tot felul de paparude si fitosi iar marii artisti sunt ignorati sau mai rau uitati....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peanut spune:

Actorii vechi sunt cei mai buni si incetul cu incetul se sting...Si pacat ca multi nu sunt apreciati dupa cum o merita.N, mult a murit si Ilarion Ciobanu si scria prin ziare ca avea o pensie foarte mica si traia intr-o "saracie lucie" si precis ca nu e singurul. Ne mai aducem aminte de ei numai cand se duc. Pacat, mare pacat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Nici nu cred ca ar trebiu sa ne mai mire nimic pt. ca scara valorilor s-a rasturnat cu totul,e cu fundul in sus,ca atare nulitatile sunt in top.Din pacate se pare ca sotia lui Stefan Iordache,devastata de durere,vrea sa-si ia zilele pt. ca nu concepe sa traiasca fara el.Exact asa s-a intamplat cu marea balerina Irinel Liciu care s-a sinucis dupa ce a murit sotul ei,St. Augustin Doinas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Imi pare nespus de rau... Sa-l odihneasca Dumnezeu!
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Dumnezeu sa il aiba in paza!!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput