Mamici norocoase de sept-oct 2008 (151)
Raspunsuri - Pagina 8
angelynna82 spune:
Babytza sa inteleg ca joi e ziua cea mare?
Feli la tine dupa um esti in 34 iar dupa eco are 38 si bb este chiar foarte bine dezvoltat...gata, capul sus, fara stres caci asa vine si mai repede
36+ mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui khristin Nerantula si eu am dureri jos uneori, dar contractii sigur nu sint...le vei recunoaste cand vor veni cu siguranta Ce e deosebit la zodia balantei? Cristina le bébé 37w + noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB “Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it". |
Cristina, ma bucura vorbele tale, sper si eu sa nu fie atat de aproape nasterea, adica mi-a intrat cuiul ca doctorul vrea maine sa 'ma nasca' fiindca e de garda si daca tot nu vreau cezariana, macar asa e mai confortabil pentru el. Btw, cum se induce nasterea? (poate il opresc la timp ...)
Apoi, vreau si eu atat de mult sa ajung la targ (desi scenariul cu rata cracanata si mers ingenunchiat se aplica si la mine, abia fac 50m pe picioarele mele); iar cu zodia balantei ... cunosc multe persoane in aceasta zodie cu care ma inteleg foarte bine si cred ca e mai fain asa .. ma rog, astea-s mofturi, adica nimic serios cu balantele si impotriva fecioarelor
38+ AMR 12 zile!!
It's the final countdown !!!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia
ratonelu spune:
va multmesc mult....si va pup pe toate. si felicic iti tin pumnii ...si tie cd....si cui mai este pt sapt asta....am citit doar ultimele 3 pag...
stau in pat si beau ceai cu lamaie si mier ca am temperatura.
alina,eu am telef ramonei(300),dar imi poti da si tu un pm...daca nu deranjez...si daca tot ai intrebat
sau altcineva...ca sa am mai multe...
va multumesc mult.
nu mai stiu cine nascuse de la noi de la odisee..la medlife..ca aveam nevoie de niste informatii.
carla,38+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
ratonelu spune:
babytza,deci si tu sapt asta?
nerantula,cand vrei tu.
aa...si u mi-am facut bagaju...main epe la 6 dim...ca acum nu ma tin pe picioare....
carla,38+ putoiu sasha
ratonelu spune:
of...freshnana..tu ai nascut
esti ...prin zona?
io o sa-mi iau de toate,dar e adev ca iti dau ei si camasa si papuci de unica folosinta etc?
si clisma ti-au facut
carla,38+ putoiu sasha
Muuh spune:
Nerantula cat am stat eu in spital am nimerit aproape numai cu paciente ale lui Filipescu si niciuna nu se plangea de epiziotomie. Erau toate destul de vesele chiar schimbau impresii de cat le putin le doare cusatura. Nu cred ca te-a chemat sa iti induca nasterea pentru ca el este foaaaarte des de garda si ma gandesc ca te putea amana pana la garda viitoare.
feli e hai ca m-ai dat pe spate. Iti tin pumnii. Daca mai apuci sa citesti vezi ca baiatul de la Cord Blood Center face poteca la Elias, vine cel putin odata pe zi si ma gandesc ca daca le spui ca e urgenta iti livreaza kit-ul direct acolo.
ratonelu iti tin pumnii sa fie totul bine.
Miruna mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)
_irina_ spune:
Ratonelu multa bafta maine, acum treci si te odihneste, lasa agitatia.
Felicic eu aveam 38 de saptamani si fica'mea era dezvoltata de 34 si a fost bine. Poate ai avut menstruatie peste sarcina si de aia, nu te speria, daca doctorul a zis ca e ok asa trebuie sa fie.
Am pus si eu pozici in contul comun. acum imi dau seama ca parca era un cont separat pentru bebici.
In concluzie, neuronul nu mi s-a refacut, inca.
fericita de - Andreea
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Muuh Nerantula cat am stat eu in spital am nimerit aproape numai cu paciente ale lui Filipescu si niciuna nu se plangea de epiziotomie. Erau toate destul de vesele chiar schimbau impresii de cat le putin le doare cusatura. Nu cred ca te-a chemat sa iti induca nasterea pentru ca el este foaaaarte des de garda si ma gandesc ca te putea amana pana la garda viitoare. Miruna mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008) |
Mirunaaaaaaaaa!!
38+ AMR 12 zile!!
It's the final countdown !!!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia
ratonelu spune:
irina.glumesti cu odihna,nu?
....si sa nu uiti sa-mi dai nr socrelei..ca atunci cadn o sun p-a mea s-o felicit...s-o sun si p-a ta.
carla,38+ putoiu sasha