Mamici norocoase de sept-oct 2008 (151)
Raspunsuri - Pagina 6
baby_boy spune:
Felicic si Ratonel curaj mamicilor...o sa fie bine
37 radu
hainute bebe raducu
atat mai e pana vine Radu
ramonzca79 spune:
fetelorrr..de unde cumparati trusa de peridurala si cat costa??exista posibilitatea sa fie si in spital si s-o platesc???
POZE...POZULICI
40+... Erik
Nocom spune:
Felicic nu te ingrijora. Daca nenea dr zice ca bebe e bine dezvoltat nu ai de ce sa-ti faci probleme. Daca vrea sa se nasca inseamna ca e pregatit! Eu stiu ca poate merge cineva de la tine din familie direct la sediul din Bucuresti al celor cu ceule stem si ii da trusa pe loc. Suna la ei si sigur o rezolvati!!! iti tinem pumnii sa iasa totul bine si asa cum vreti voi!!!! Multi pupici si multe agitate pentru incurajare!!!!!!
Cine se pricepea la calculatoare, de pe aici, CD sau 300???? Eu nu mia pot pune nici un icon, apas pe pozulici, dar degeaba, nu imi pune nimic in mesaj. Ce sa fac? Nici pagina nu pot s-o schimb, deat daca scriu sus in bara alt nr de pagina..... Oare ce tre sa fac????
ramoncza depinde de spital, unele o au altele nu! La Polizu este, nu stiu unde nasti tu. O poti cumpara de la mai multe farmacii, dar iti trebuie reteta pentru anestezic...cel mai bine vorbeste cu medicul tau, este singurul care iti spune sigur daca trebuie sa o cumperi tu de la farmacie sau o platesti in spital... Bafta!
mai fetelor care ati nascut la POLIZU!!!!, care mai sunt preturile, ca nu mai am timp sa ma pregatesc....!!!!!!! Multzam
Noapte buna tuturor
38+ Daria Anastasia
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
alexa si mami spune:
mai gagici, ce faceti? ne dati emotii cu carul!!!
ratonelu, multa bafta miine! DD ajuta sa fie bine cu tine si bb! cui dai sms?
feli, wow!!! m-ai lasat fara cuvinte! ma rog sa fie bine, ca doar vezi ca nu e dupa cum vrem noi multa sanatate!
alexa simami
Nocom spune:
mami de alexa tu cum esti? Cat mai ai?
38+ Daria Anastasia
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
angelynna82 spune:
RAmo cum a zis si Nocom depinde de spital, la Filantropia are trusa ( dr a zis ca daca e nevoie o folosim, daca nu nu)
Nocom da un restart la calc si eventual fa si o scanare a calc...poate ai vreun virusel.
36+ mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]
alexa si mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nocom mami de alexa tu cum esti? Cat mai ai? 38+ Daria Anastasia Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz) poze eco |
multumesc de intrebare. miine facem 32S (da click pe graviduta de la semnatura mea), suntem f bine, joi venim la buc la eco. si eu tot la polizu o sa nasc. astept si eu sa vad ce zic fetele de "dar" la dr, asistente...
alexa simami
CD27 spune:
ratonelul
sper sa reusesti sa te odihnesti un pic in sera asta, asteptam vestea cea mare maine
felicic ce vesti ai adus, dar daca dr zice ca e ok bebe daca vine acum inseamna ca asa e, probabil au fost ceva modificari ale ovulatiei (zic si eu), oricum incearca sa stai cat mai linistita, fara stres cu cine stie ce pregatiri, sa intrii maine la raport sa nu ne lasi cu ochii in soare
am si eu una, 2 emotii, am sunat dr si nu mai merg maine la control, merg miercuri iar joi se pare ca va fi 'the day', haideti la morcovi, cine mai doreste
38s
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
kid2003 spune:
Felicic, uau, ce vesti!!! Iti tin pumnii sa stea bebe pana duminica acolo, sa fie dr de garda (ai si noroc, e mai liber duminica pe acolo si se poate ocupa de tine mai bine). Si eu cred ca se rezolva cu trusa de celule stem daca suni la Cord Blood si le explici situatia. Maine ar trebui sa ti-o trimita, urgent!
Hai ca va fi totul bine. Uite, ai noroc, nu mai suporti alea ultimele saptamani de "umflatura" (cele mai grele au fost pt mine 36-38) si il ai si pe bebe mare si frumos!
Ratonelu, tin pumnii pt maine, sa fie totul super bine!
Nausica, a fost ziua sotului tau pe 12? Si a sotului meu! Ne luam de mana! Sunt baieti ok, avem noroc
angelynna82 spune:
CD tinem pumnii stransi
36+ mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]