Mamici norocoase de sept-oct 2008 (151)
Raspunsuri - Pagina 5
Codruta27 spune:
Ratonel, uite niste agitate pentru maine! Bafta multa! Tin pumnii strasi!
Carla! Carla!
37+ Vlad
Bebe mic
Camera Vladut
angelynna82 spune:
Ratonelu o mare si un . Sa dea DD sa fie totul bine maine
36+ mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]
freshanana spune:
buna seara
felicitari pt mamicile care au nascut intre timp (cat nu am mai intrat eu - mi-e si rusine ca nu mai am timp sa citesc tot dar bb ne ocupa tot timpul. chiar si cd doarme imi place sa stau sa il privesc , sau mai fierb un bibe, mai fac o papica)
ratonelu tin pumnii pt maine. nastere usoara. eu tot la med am nascut - super drii si asistentele. toti sunt acolo sa te ajute. la ti sa iti puna sotul sosete, mie mi-a fost frig acolo, poate intre timp au bagat caldura
denisa ce faci ? ai nascut ? am vaz ca te duci la ctrl dar de atunci nimik ?
pe toate-toate, nu nominalizez ca toate imi sunteti dragi - si sper sa intru mai des sa vad ce mai fac bbii vostri.
felicic76 spune:
am venit de la dr si sunt morcovita rau
bebe vrea sa iasa afara, colul deschis si moale, episodul de sambata a fost doar o pregatire de nastere. Dr a zis ca azi maine nasc, nu crede ca apuc duminica cand este de garda
bebe are 3,380 =/- 258 gr, ecografic are 38 sapt si 3 zile. M-a trimis repejor sa-mi cumpar trusa de peridurala, dupa controlul pe masa mi-a spus "daca iti rup membranele, in noaptea asta nasti"
acum fac plecaciuni la bebe, nu mi-a venit kit-ul de celule stem, nu vreau sa nasc acum, mai vreau 2-3 saptaamani.
dupa ce m-am dezmeticit, l-am sunat si l-am intrebat cum sa fac sa-l mai tin totusi in burta, dupa UM sunt in sapt 35, mi-a spus ca sunt la termen si gata, pot sa iau cat no-spa si gynipral vreau, daca vrea sa iasa afara, iese, si sa zic merci ca nu este prematur, este un bebe dezvoltat normal, ptr 38 sapt....
asa ca acum sunt in oaresce pregatiri, am contractii, dar nu foarte dureroase, mi-a zis ca o sa mi se rupa membranele si ca o sa stiu cand o sa nasc(daca il sunam sambata noaptea, sigur ma "nastea")
i-am spus ca durerile au fost groaznice si ca ma batea gandul de cezariana, a zis ca nici nu se gandeste, alea sunt durerile si foarte bine ca le-am cunoscut, ca o sa le suport pana la peridurala si el se angajeaza ca dupa epidurala nu mai simt nimic
nu vreau decat sa se insele, sa vorbeasca aiurea, i-am spus ca nu se poate sa nasc acum, ca mai am probleme de rezolvat si a ras de mine, mi-a zis ca o sa-l dau pe fii-miu la telefon sa le rezolve
34+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
angelynna82 spune:
feli ce vesti ne dai
Nu poti vb cu cei pt celule stem sa iti trimita ki-tul cat mai repede??? Oricum ar fi ai grija de tine si fara efort
Oare Babytza ce o face???
36+ mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]
andreutac spune:
Ratonelu, tin pumnii stransi pt. maine si sper ca cei de la Medlife au o sectie de neonatologie mai bine echipata decat cei de la Euroclinic.
Felicic, wow!!! Chiar ca ne-ai surprins cu vestile astea! Cu celulele stem cred ca ar trebui sa suni la ei si sa le explici situatia, trebuie sa-ti trimita un kit cat se poate de repede, mai ales ca trimit prin curier rapid. Cu pregatirile cum stai? oricum ar fi, nu te panica, poate asa bb mai vrea sa stea in burtica.
Andreea
37+ Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!
_irina_ spune:
Felicic nu fi morcovita, asa am nascut si eu si a fost super. Contractiile de pana la anestezie sunt destul de dureroase dar suportabile, daca se dilata colul repede poate nu stai nici cat am stat eu. Apoi cu peridurala nu ma mai durea deloc. Simti contractiile si atat, nu doare deloc. Peridurala m-a ajutat si sa ma dilat repede de tot, am putut sa imping si cat ai zice peste bebe era la mine in brate.
Si azi ne mai distram ca soata a ajuns la spital cam odata cu medicul si nu a apucat paznicul sa fumeze nici jumatate de tigare si deja se auzea bebelina strigand.
Recuperarea dupa nasterea naturala e rapida, eu eram in stare sa merg pe jos pana la salon (nu m-au lasat, dar puteam) si cu prima ocazie am avut-o pe bebelina in brate sa ii dau laptik.
fericita de - Andreea
Codruta27 spune:
Felicic, daca nenea dr. zice ca e bine, inseamna ca e bine, da?? Ai incredere in el! Bebe e mare intr-adevar! Daca mai sta 3 saptamani, ajungeti sigur la stiri cu un record de greutate!
Hai, niste dragute si pentru tine! Curaj mamico! Bebelusul tau e pregatit! Mai trebuie sa te obisnuiesti cu ideea!!
37+ Vlad
Bebe mic
Camera Vladut
Raluca83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felicic76 am venit de la dr si sunt morcovita rau bebe vrea sa iasa afara, colul deschis si moale, episodul de sambata a fost doar o pregatire de nastere. Dr a zis ca azi maine nasc, nu crede ca apuc duminica cand este de garda bebe are 3,380 =/- 258 gr, ecografic are 38 sapt si 3 zile. M-a trimis repejor sa-mi cumpar trusa de peridurala, dupa controlul pe masa mi-a spus "daca iti rup membranele, in noaptea asta nasti" acum fac plecaciuni la bebe, nu mi-a venit kit-ul de celule stem, nu vreau sa nasc acum, mai vreau 2-3 saptaamani. dupa ce m-am dezmeticit, l-am sunat si l-am intrebat cum sa fac sa-l mai tin totusi in burta, dupa UM sunt in sapt 35, mi-a spus ca sunt la termen si gata, pot sa iau cat no-spa si gynipral vreau, daca vrea sa iasa afara, iese, si sa zic merci ca nu este prematur, este un bebe dezvoltat normal, ptr 38 sapt.... asa ca acum sunt in oaresce pregatiri, am contractii, dar nu foarte dureroase, mi-a zis ca o sa mi se rupa membranele si ca o sa stiu cand o sa nasc(daca il sunam sambata noaptea, sigur ma "nastea") i-am spus ca durerile au fost groaznice si ca ma batea gandul de cezariana, a zis ca nici nu se gandeste, alea sunt durerile si foarte bine ca le-am cunoscut, ca o sa le suport pana la peridurala si el se angajeaza ca dupa epidurala nu mai simt nimic nu vreau decat sa se insele, sa vorbeasca aiurea, i-am spus ca nu se poate sa nasc acum, ca mai am probleme de rezolvat si a ras de mine, mi-a zis ca o sa-l dau pe fii-miu la telefon sa le rezolve 34+ Vlad falcone bibinika D'ale gravideniei |
Felicic, pai ar trebui sa suni cat mai repede la firma cu care ai facut contractul pt celule stem, ei sunt obligati sa iti aduca kitul cat mai repede daca nasti mai devreme!! e maricel bine, deci nu o sa ai nici o problema!! Sper sa am si eu un bb macar de 2500, ca tare imi e frica ca poate nasc mai devreme!! Esti o mamica curajoasa daca ai rezistat durerilor care le-ai avut si tot vrei sa mai nasti normal...
Raluca
35+ Bianca Florentina
felicic76 spune:
of,of sunt asa ametita, nici bagajul nu vreau sa-l fac
cum m-am hotarat sa termin cump ptr bebe, cum m-a apucat
nici urma de dop, doar doua picaturi de lichid maro, cred ca in urma controlului...... in rest, o mare varza in capul meu, sotul este calm si-mi vine sa-l bat, zice sa nu ma agit, ca se vede treaba ca nu-i dupa mine
34+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei