Mamici norocoase de sept-oct 2008 (151)
Raspunsuri - Pagina 4
nikolici spune:
Noi noi venim la babyexpo...de abia asteptam!!!!!
Megem in jurul orei 3pm.
Sper sa nu fiu ridicola in papuci ca nu ma mai incape nimic.![]()
Karina Alessia
am 36 saptamani in balonul lu' mami NiKole 
AMR 25 zile
noi doua
Codruta27 spune:
Ce dragut, Nocom, bebelina vrea sa isi aleaga singurica ziua de nastere!
Garga, si pe mine ma omora cateodata intepaturile. Am senzatia ca bebe se insurubeaza in vezica mea !
Chiar asa fetelor care ati nascut astazi! La apel! Nici un iesems, nimic??? 
37+
Vlad
Bebe mic
Camera Vladut
CD27 spune:
sper sa ne vedem p-acolo nicolici, o sa ma uit la poze zilerle astea sa va recunosc![]()
ca bine zici de papuci
, eu am niste adidasi care erau lejeri...sper sa nu ma dezamageasca si aia
dar mai e putin si iese piciul, nici ca mai cumpar ceva de imbracat/incaltat n-are rost![]()
38s 
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
_irina_ spune:
Eva of, eu m-am tot spalat la ibric pana acum. Suna cool asta cu uscat si aerisit... mai ales cu aerisitul. ![]()
fericita de
- Andreea
alexa si mami spune:
irina, baga-te mama la dus ca nu se intimpla nik rau. ti-am zis eu am nascut simbata, si lunea cind am venit acasa
era al meu.
va invit la o clatita cu fineti, dulceata, fiecare cum pofteste. ne rasfata tati, ca se plictisea pe vremea asta in casa.
alexa si
mami
Codruta27 spune:
noi venim cu limonada!
37+
VladBebe mic
Camera Vladut
sanziana27 spune:
Tot intru sa vad daca nu au trimis fetele mesaje si nimic....am emotii pt fiecare!
36+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze camera copii
AMR 4 saptamani !!!!
ratonelu spune:
va pup si io.
abia am venit de la medic+oras...mi-am facut un dus fierbinte ca mi-e f rau...
n-am citit nimic din urma....am vazut ca e o mamica azi....sa-i traiasca bebelusul,sa fie sanatos!
dar celelalte fete?
pe scurt....maine dim ma internez la medlife si cezariana de urgenta dupa orele 14:00.....pt ca bebe e la limita cu oxigenarea.
va pup...revin mai tarziu ca acum mi-e f rau...nu pot sta la v
rticala....
am frisoane,dureri mari de spate,senzatie de voma....si ameteala mare

nu stiu ce-i cu mine azi.
am si arsuri mari....desi nu prea am avut pana acum...l-am trimis pe sot la farmacie sa-mi ia ceva de arsuri....ati spus voi cam ce/....dar,n-am retinut,normal.
pup...intru mai tarziu....
carla,38+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
Raluca83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ratonelu va pup si io. abia am venit de la medic+oras...mi-am facut un dus fierbinte ca mi-e f rau... ![]() n-am citit nimic din urma....am vazut ca e o mamica azi....sa-i traiasca bebelusul,sa fie sanatos! dar celelalte fete? pe scurt....maine dim ma internez la medlife si cezariana de urgenta dupa orele 14:00.....pt ca bebe e la limita cu oxigenarea. va pup...revin mai tarziu ca acum mi-e f rau...nu pot sta la v rticala.... am frisoane,dureri mari de spate,senzatie de voma....si ameteala mare![]() ![]() ![]() nu stiu ce-i cu mine azi. am si arsuri mari....desi nu prea am avut pana acum...l-am trimis pe sot la farmacie sa-mi ia ceva de arsuri....ati spus voi cam ce/....dar,n-am retinut,normal. pup...intru mai tarziu.... ![]() carla,38+ putoiu sasha prune si pepene...pepene si piersici.... |
Off. imi pare rau pt ce se intampla si ca te simti rau....
Curaj maine iti tin pumnii
si sper ca lui bebe sa ii fie mai bine afara!!
Raluca
35+
Bianca Florentina