Mamici norocoase de sept-oct 2008 (151)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

EU terminat vopsit...nu va bucurati doar pe ziua de azi..apoi bagat la bucatarie si facut o varza calita , niste carnaciori si mamaliguta..si am venit sa felicit mamici fericite de bebei sanatosi

Nerantula , Denisa.g si Sabinel Felicitari mamicilor, refacere rapida si va asteptam acasa cu boboceii, ne bucuram pt. voi

37 radu

hainute bebe raducu

atat mai e pana vine Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

deci: s-a nascut Gruia de Nerantula (ceva mai devreme, dar n-am putut eu sa scriu...), natural, cu epidurala, 3850g, 52 cm, apgar 10!!!sunt amandoi f bine!!

Nerantula a primit un msg de la cineva care nu s-a semnat, dar poate descifrati voi dupa numele copilului:"la 18.10 s-a nascut Amalia Stefania, apgar 10, natural, fara epidurala, 3300g, si-o gura cat tot salonul"
denisa, FELICITARI!!!

SA TRAIASCA BOBOCEII!!!

poze bimbocel
mamica de Florin Razvan

Bun venit boboceilor Gruia de Nerantula si Amalia Stefania de Sabinel, sa cresteti mari,sanatosi , mamicilor felicitari, refacere rapida si va asteptam acasa cu multe poze

36+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Seara buna fetele,

Dupa o zi epuizanta am ajuns si noi acasa cu vesti bune de la doctora.
Cu toate ca avem circulara in jurul gatului ne-a spus ca putem opta in continuare pt.nastere naturala si chiar cu epidurala si ca miopia mea care nu este foarte mare nu este o pb.
Si avem 3300gr...greutate cica pt sapt 38 nu pt 36 cum avem noi...deci sa ma pregatesc sufleteste.
Si mai sunt fericita ca la maternitatea Bucur imi va aduce bebeluna langa mine imediat ...si o sa stam impreuna ..si ca o pot imbraca cu hainutzele ei aduse de acasa.
Feteleor am plecat foarte incantata de la cabinet!!!
Va pup pe toate si va iubesc!!!!!!

FELICITARI NERANTULA

Karina Alessia am 36 saptamani in balonul lu' mami NiKole
AMR 24 zile
noi doua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Incerc sa deschid eu capitol nou daca nu se inghesuie nimeni....

Cristina

le bébé 37w +

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nikolici ma bucur pt vestile bune dupa cum vezi totul se aranjeaza asa cum trebuie

Baby boy si eu am de vopsit tocul dar sincer nu ma incumet...o sa imi fac curaj sambata

De Ratonelu se mai stie ceva?

36+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Felicitari mamicilor sa fie sanatosi bebeii, cuminti si mancaciosi! Refacere rapida si mult laptic!

36+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

AMR 4 saptamani !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Oauuuuuu, pleaca omu` un pic de langa calculator si ce gaseste cand se intoarce, o multime de bb-i
Asa, Denisa, Sabinel, Nerantula, Iriss felicitari mamicilor si sa va bucurati de puiutzii vostri.

Khristin zic mersic si pt o saptamana ca la ce vesti am eu cred ca ma apuca octombrie

Ratonelu pai ce facem? stim sau nu stim nimic despre matalutza...

Felicic bb tau s-a cumintit brusc...sau mi se pare mie, poate chiar vrea sa mai stea un picutz (asta daca vrea si mami a lui)

Eu am fost la tanti moasa care ne-a zis asa, bb a mai coborat un pic da` nu da semne ca ar vrea sa iasa musai ca e bine mersi unde este. E "normal" sa-mi fie rau si sa am greturi pt ca asa se pregateste organismul meu sa intre in travaliu (organismul meu e foarte ciudat ) si mi-a recomandat neste remedii pt a-l face pe bb sa iasa mai repede si anume: ceai din frunze de zmeur (trimis berbant din dotare sa cumpere) si mancaruri picante (nu prea imi plac mie astea mai ales ca am ceva probleme cu constipatia de cand iau fier )
Asa si am intrebat-o si despre "sieks" am zis ca ma sacrific si daca trebuie si e musai cu placere iar tanti imi spune ca are efect numai daca fac sieks o data la 4 ore. Aoleooooo, pai cum asa tanti ca vorba ceea nu prea putem asa ...batranetile, alea alea...asa ca m-am lecuit si de asta desi jumatatii mele ii cam iesisera ochii ca la melc cand i-am pomenit despre asta
Va pup si sa fiti cuminti in noaptea asta (adica fara bb-i neprogramati )
+38 Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Wow cati bobocei!!!!!
Nerantula, mamica curajoasa si bb Gruia grasunel! Sa-ti traiasca, sa fiti norocosi, sanatosi si fericiti! Cred ca a intuit medicul tau ca flacaul dadea semne de iesire, ca prea s-a suprapus programarea cu venirea micutului.
Denisa si Sabinel sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei!
De la Ratonelu nicio veste? Sper ca totul este ok.
Feli, si eu zic ca Vladut a decis sa mai stea la tine in burtica, mai ales ca l-ai amenintat cu dezmostenirea . Ai rezolvat cu celulele stem pana la urma? Cat despre chilotii moartea pasiunii gasesti in destule locuri. Eu i-am luat din Metro, sunt din bumbac si erau 5 intr-un pachet. Nasoi, dar asta este...se impun anumite sacrificii

Andreea
37+ Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput