Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Ca tot veni vorba de ochisori, uneori, Dariei i se inroseste partea de sub ochisori. Dr ei a zis ca nu ar fi nimic

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui kalosalina
Nu stiu exact cum se manifesta virozele, dar Daria, in afara de febra, nu mai are nimic - nu tuseste, nu ii curge nasul...

Daca mergi la dr, du-i si o proba de pipi, just in case... desi eu sper sa fie doar o viroza, cred ca se poate manifesta si doar cu febra, fara alte simmptome.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Citat:
Nu stiu exact cum se manifesta virozele, dar Daria, in afara de febra, nu mai are nimic - nu tuseste, nu ii curge nasul...

Daca mergi la dr, du-i si o proba de pipi, just in case... desi eu sper sa fie doar o viroza, cred ca se poate manifesta si doar cu febra, fara alte simmptome.

Poze
Povestea nasterii Sofiei

Bina zis!
Asa o sa fac numai ca o sa merg la Medlife, ca la dr doar miercurea si vinerea se fac analize.

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Roxana, merci de informatie! ce tare as vrea sa mergem...sa vedem daca il conving pe tati! cu tsefan sigur n-as avea probleme, ca el e ca mine, vesnic cu dor de duc si fericit daca e in miscare si vede lucruri noi.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Citat:

Poze
Povestea nasterii Sofiei

Bina zis!
Asa o sa fac numai ca o sa merg la Medlife, ca la dr doar miercurea si vinerea se fac analize.

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Poti sa-i duci si la Cantacuzino - pare ca le fac reclama, dar am fost multumita de ei - sau la Victor Babes.
printzesa.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Anca,

Am fost intr-un an - mai acum vre-o 5 - la festivalul castanelor - am fost foarte incanata!

Si fi'mea este gen "safta calareatza" - asa-i zice taica'miu - dar pana acolo n-am curaj!

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Roxana, merci de informatie! ce tare as vrea sa mergem...sa vedem daca il conving pe tati! cu tsefan sigur n-as avea probleme, ca el e ca mine, vesnic cu dor de duc si fericit daca e in miscare si vede lucruri noi.

Povestea Nasterii

Anca ar fi super daca ati veni la Baia Mare, as putea merge si eu si ne-am putea ne intalni.Poate ne intalnim si cu Iulia ca ea e din BM.
Nu ar fi super?

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI
RAZVANICI LA 8 LUNI

Mergi la inceput

Ginette
Adevarul e ca mi-e mai usor la Medlife ca e chiar in drum spre dr. Sper sa analizeze bine urina...

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Mergi la inceput

Citat:

Ginette
Adevarul e ca mi-e mai usor la Medlife ca e chiar in drum spre dr. Sper sa analizeze bine urina...

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Cum ti-e tie mai usor; sper sa fie totul in regula (sau macar, cel mai mic rau)

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

de noi e mai aproape...facem 3 ore pe drum...am ajunge la 10-11...distractie pina seara...si inapoi...mai ramine de convins "dusmanu'"

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Anca,

Am fost intr-un an - mai acum vre-o 5 - la festivalul castanelor - am fost foarte incanata!

Si fi'mea este gen "safta calareatza" - asa-i zice taica'miu - dar pana acolo n-am curaj!

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Povestea Nasterii

Mergi la inceput