Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (107)
Raspunsuri - Pagina 13
kalosalina spune:
Ca tot veni vorba de ochisori, uneori, Dariei i se inroseste partea de sub ochisori. Dr ei a zis ca nu ar fi nimic ![]()
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
stancutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kalosalina Nu stiu exact cum se manifesta virozele, dar Daria, in afara de febra, nu mai are nimic - nu tuseste, nu ii curge nasul... |
Daca mergi la dr, du-i si o proba de pipi, just in case... desi eu sper sa fie doar o viroza, cred ca se poate manifesta si doar cu febra, fara alte simmptome.
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
kalosalina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui stancutza
Daca mergi la dr, du-i si o proba de pipi, just in case... desi eu sper sa fie doar o viroza, cred ca se poate manifesta si doar cu febra, fara alte simmptome. Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008Poze www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete Povestea nasterii Sofiei |
Bina zis!

Asa o sa fac numai ca o sa merg la Medlife, ca la dr doar miercurea si vinerea se fac analize.
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
anca.b spune:
Roxana, merci de informatie! ce tare as vrea sa mergem...sa vedem daca il conving pe tati! cu tsefan sigur n-as avea probleme, ca el e ca mine, vesnic cu dor de duc si fericit daca e in miscare si vede lucruri noi.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ginnette spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui kalosalina
Bina zis! ![]() Asa o sa fac numai ca o sa merg la Medlife, ca la dr doar miercurea si vinerea se fac analize. Poze Poze Daria Poze botez Cum creste Daria www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008) |
Poti sa-i duci si la Cantacuzino - pare ca le fac reclama, dar am fost multumita de ei - sau la Victor Babes.
printzesa.Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
ginnette spune:
Anca,
Am fost intr-un an - mai acum vre-o 5 - la festivalul castanelor - am fost foarte incanata!
Si fi'mea este gen "safta calareatza" - asa-i zice taica'miu
- dar pana acolo n-am curaj!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
ramonab spune:
| citat din mesajul lui anca.b Roxana, merci de informatie! ce tare as vrea sa mergem...sa vedem daca il conving pe tati! cu tsefan sigur n-as avea probleme, ca el e ca mine, vesnic cu dor de duc si fericit daca e in miscare si vede lucruri noi. Anca si Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan Povestea Nasterii |
Anca ar fi super daca ati veni la Baia Mare, as putea merge si eu si ne-am putea ne intalni.Poate ne intalnim si cu Iulia ca ea e din BM.
Nu ar fi super?
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI

RAZVANICI LA 8 LUNI
kalosalina spune:
Ginette 
Adevarul e ca mi-e mai usor la Medlife ca e chiar in drum spre dr. Sper sa analizeze bine urina...
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
Alina
ginnette spune:
| citat din mesajul lui kalosalina Ginette ![]() Adevarul e ca mi-e mai usor la Medlife ca e chiar in drum spre dr. Sper sa analizeze bine urina... ![]() Poze Poze Daria Poze botez Cum creste Daria www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008) |
Cum ti-e tie mai usor; sper sa fie totul in regula (sau macar, cel mai mic rau)

Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
anca.b spune:
de noi e mai aproape...facem 3 ore pe drum...am ajunge la 10-11...distractie pina seara...si inapoi...mai ramine de convins "dusmanu'"![]()

| citat din mesajul lui ginnette Anca, Am fost intr-un an - mai acum vre-o 5 - la festivalul castanelor - am fost foarte incanata! Si fi'mea este gen "safta calareatza" - asa-i zice taica'miu Roxana si Adela - 09.12.2007 !Ingerasul nostru Albume Fetze de buburuza SUNT VEDETA CELEBRA LA 6 LUNI www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza |
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii