Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina_b spune:

Am facut ecografia si totul e ok (mai putin un fibrom de 5 cm si de care stiam ca avea pana in 1 cm). Am auzit si inimioara batand. In schimb imi este o greata de nedescris. Sunt la birou si astept cu nerabdare pauza de masa sa ies putin la aer.

alynta27, bine ai venit in odisee, suntem deja trei mamici de mai-iunie 2007 care vom fi si mamici de mai-iunie 2009.

Nu mai stiu cum sa intru in semnatura pentru a o actualiza cu noile date (graviduta 8 saptamani). Ajutati-ma si pe mine, please.

Catalina, mamica de Eva (01.06.2007) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata burtici!!!
Facut modificari la listutza...
Pentru cine vrea sa modifice semnatura:
Profil personal->Editeaza profil(din bara albastra )->introduceti parola-> mergeti in josul paginii la Optiuni Profil + / -->apasati pe + si faceti modificarile
Pupici!!!

Oana

noi2

Viata mea...o continua LUPTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina_b spune:

Oana, multumesc, am reusit.

Catalina, 8+ si mamica de Eva Maria (1 iunie 2007) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Oana multumesc!
Tzutzu e forte normal sa doara burta! Va fi asa pana la sfarsitul sarcinii! Pana la 3 no-spa pe zi te ajuta mult! Reduce contractiile uterine!
Vali5, Alyna24 (sa inteleg ca si tu astepti bb2!) noi suntem cunostinte vechi! Ce ma bucur!!!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Catalina multumesc de primire!

Concediu la mare 2008

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mh spune:

Salutam albinutele!

Alina bine ai venit!
Suntem multe mamici la al doilea . A nascut cineva prin cezariana ?si daca da acum tot cezariana ? Eu as vrea natural desi din pacate in rom nu se practica VBAC, eu totusi sper reusesc.
Anda nu de acum, centura ma gandesc sa o port de la 6 luni incolo, la mine nu s-a vazut ca sunt gravida decat de la 5 luni incolo si nici atunci nu ai fii zis ca e o sarcina asha avansata, deh si io-s destul de lunga si a avut loc berechet.

Mergi la inceput

Mh multumesc! Asa stiu si eu ca in Romania nu se practica nasterea naturala dupa cezariana.

Concediu la mare 2008

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Mh, eu am nascut prin cezariana. Acum am intrebat medicul daca pot naste normal si mi-a spus ca, in principiu, nu. Doar daca este dorinta vietii mele, dar ca lui i se pare aiurea.
Despre ce centura vorbiti?

Ioana 8+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Mh, eu am o prietena, e si ea membra DC, care a nascut natural dupa cezariana. Nasterea a mers extrem de repede, cam 2 ore cu totul. A avut doar niste probleme cu cusatura epiziotomiei dupa aceea, dar in rest totul a fost ok!

Catalina, si eu la prima sarcina am descoperit un fibrom de 5cm despre care nu stiam ca exista, dupa sarcina s-a micsorat la 1,3 cm. Sunt si eu foarte curioasa ce o sa fie acum, pt ca stiu ca in sarcina fibroamele cresc.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

Beca vorbim despre o centura de sarcina pe care mh si-a achizitionat-o de curand.
Fetelor eu inca oscilez intre nastere naturala si cezariana.... mi-e frica, dar stiu ca e mai bine pt bebe sa fie natural.
Oricum ma gandeam daca o sa ma hotarasc pt nastere naturala sa merg la clinica aceea din brasov pt nasterea in apa. E ceea ce mi-am dorit eu dintotdeauna.

Vine bebica ....
Pana atunci gotobina nevoie mare

Mergi la inceput