Puiuti de Randunici 2008!! (96)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscra,mai mult ca sigur ca merele sunt de vina!si eu am mancat acum vreo 3 zile doar 4 meredin gradina -dar nu era marul nostru,ci al vecinei,dar merele au cazut la noi-si am avut niste durerui mari de burtica!ai grija,mai ales ca si alaptezi!multa sanatate
Sovi,cred ca o sa te doara manile de la agitate pana la anucand merge David la scoala!esti o draguta
Simo-Mimo,tare Teo a ta!Fata descurcareata
Sam tot mucos e,David la fel..mai lipsim noi!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix
Sa ai bani la tine, ca trebuie cumparate sigur urmatoarele: draperii, fata de masa, un dulap nou ca pe cel vechi l-au stricata aia mari, niste flori...asta e standard Pe urma functie de invatatoare, poate schimbati bancile , parchetul, lampile...functie de fantezia fiecareia Si nu uita de fondul clasei, fondul scolii ...ca aste-a obligatorii! Recapituleaza inainte ce e mama, ce e tata, unde lucreaza si da-o cotita daca din asta ar rezulta cumva ca puteti face la servici copii xerox,clante, dulapuri, etc....si invata si copilul sa nu ridice mana de cate ori se intreaba :"copii, cine poate sa aduca maine....? " Iti tin pumnii si sa ne arati si noua poze cu scolarelul neaparat !

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix
Cu tzac-pac ala n-am prea inteles eu, ca am avut de spalat 3 oale si 2 vase pt mixer plus alte alea...Eu ziceam tzac-pac la ele, ele nimic...stateau ca nesimtitele
Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mi-era lene sa caut emoticonul asta,dar chiar trebuia pus..

Stela,
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Aoleu Mimo,iar m-ai facut sa rad cu prapaditul Laur..
Of,Luny,chiar nasol...imi pare rau pt prietena ta.
Luny,Muffy nu te musca?Tea imi cauta mainile si cand a infipt o data dintii,sar ca arsa..

Stela,

Mergi la inceput

Cuscra,eu am mancat mere de la socrameu din mar...si cica erau BIO si erau bune rau...eu stiu ce o fi fost...

Stela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

am multe de zi, dar mancarea e pe foc si n-as mai vrea sa o ard...

de maine am bona, doar 6 ore pentr Seb!

M-a ajutat si pe mine DD!!!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

tuchi,CE MA BUCUR PT TINE!!!!!!
Abia astept sa ne pove ce si cum.

Zice la stiri ca pe bbul acela aruncat in lac cu o piatra de gat,l-au aruncat viu, mama de 16 ani si iubitul.Copilul a fost nascut in maternitate,dr i-a propus mamei sa-l dea spre adoptie,si ea nu a vrut,ci l-a luat acasa..nemernik naibii

Stela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bau-bau!

N-am apucat sa dorm, de fapt am atipit vreo 20 de minute ca s-au trezit amandoi ...lasa ca dorm la noapte...

Mi-a mai crescut iar pipota ca am vazut ca v-a placut de mine/de noi

Mimo, am ras rau de tot cu lampile si dulapurile de la scoala...dar e tragedie/comedie...la noi ca la nimeni . Oricum, frumoase aventuri ati avut si voi azi la scoala, la liceu, pardon, ca sunteti mai mari!
Deci n-a functionat cu tzac-pac...sa inteleg ca ai facut si tu tortulet? ca n-am fost pe faza...

Stela, se poate sa fie de la mere durerea...ia si tu un bilplus sau nospa.

Simo, sanatate multa lui Sam mucios

Tuchi, bafta cu bona!

Apropo de asta, Lica a fost la super inaltime cu Stefan, i-am lasat pe listuta cantitatile de mancare, piureul de legume in frigi, doar fructele i le-a facut ea. I-a facut baita, au dormit super amandoi, ce mai, stau linistita cand il las cu ea.
Azi si maine i-am dat liber.
Peste doua saptamani plecam la Venetia si ma apuca niste emotii...mai ales ca aseara avea 38,1 asta mic, mai mult de-asta am emotii, sa nu se imbolnaveasca vreunul...ca in rest se descurca cu ei. Cu Vlad v-a sta socrela, v-am zis.

Iar e ora de masa, fug sa-i dau lapticul ca deja ma striga
Aaa, cand se joaca si gangureste zice "bu-bu-bu" si bineinteles "ma-ma-ma" cand e supalat

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Tuchi, ce bine ca ai bona, poti sa inveti linistita, ca mai e putin!
Stela, ma mai musca si pe mine Mateiu', dar nu des..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

prima zi de scoala

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

POZE NOI
pozici

Mergi la inceput