FIV 191

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

mimi m , nu exista o regula in ceea ce priveste ziua punctiei, totul depinde de cat de repede ajung foliculii la maturitate, eu de ex am facut punctia chiar duminica. sa fi pregatita in orice moment oricum la ultimul eco iti va spune. punctia se poate face din ziua a 10 pana a 17 depinde de organism , eu am facut in z11. succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Catalina eu ziceam sa iti faci examen de secretie cu antibiograma extinsa.Culturi din col se fac pt chlamydia dupa cate stiu.Nu se poate sa te simti rau cu astfel de simptome si sa nu ai nimic.Sunt curioasa de rezultatul la urocultura.Eu una as paria ca e e.coli cel putin in urina daca nu si in secretie.Trebuie neaparat sa gasesti inamicul si sa-l invingi inainte de a te apuca de fiv.

Sheicoooooo mi-a fost taaaaaare dor de tine!Dupa cum vezi eu tot aici sunt,da' nu ma dau batuta,ci perseverez .Am auzit eu zvonuri ca te apuci de bebe nr. 2 si te asteptam.Poate vom fi colegute ca si eu tot in octombrie intentionez sa trec la atac si tot cu proful si d-na Cocei.Ma bucur ca vei fi pe aici si ne vei aduce zambetele pe buze....Cum e sa fii mamica de printesa?

Delia bun venit la o noua batalie!!!

Gabita78 eu nu am avut in afara de dureri de cm niciodata altfel de dureri dupa ET.Dureri la urinare si mai ales mictiunile(urinarile) frcvente sunt semne de infectie urinara.Poate ai racit.Stai la caldura si bea cat mai multe lichide calde.

Azi la mine e zi 28 (calculasem gresit si credeam ca ieri a fost ziua 28),dar nu stiu de ce cm-ul intarzie acum cand il astept ca sa trec la analize....De la ultimul fiv a venit in fiecare luna la 26-28 de zile.Sper doar sa vina in timp util sa nu imi pice cumva ziua 2 in weekend.

Pupici tuturor!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_m spune:

Brunadria, multumesc pentru raspuns, dar in acest caz cum putem calcula nr. de zile de repaos sexual la sot ?
Cum e mai bine mai multe sau mai putine ? Noi am facut spermograma si la 4 zile de pauza si a iesit f. buna .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Kora!!!!!!!!!!!!Stai asa ca nu te las. Secretie de care? Ca mie la rezultat imi spun domnii dr. ca nu candida,nu culturi de nimic, nu ureaplasma, nu mycoplasma. Clamydia in lucru, Urocultura joi seara. Gata. Pup
Brunadria eu am facut punctia in ziua 21 de stimulare.
Pisic ...tu de ce nu spui prezent?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabita78 spune:

Dragele mele, mi-e frica ca FIV 3 se incheie aici pt. mine.
E culmea ghinionului sa fi racit tocmai acum si sa se duca totul la vale.Din 5 in 5 minute merg la baie si ultima oara parca mi-a ramas putin sange pe hartia igienica.
Nu stiu ce sa fac caci la clinica nu cred ca mai raspunde nimeni, poate merg la urgenta.

Mergi la inceput

Gabita e rog calmeaza-te. La urgenta nu ai ce face. Cand mergi la toaleta foloseste hartie alba si vezi daca sunt urme de sange sau doar urme maronii sau bej. Bea lichide multe nu face bai fierbinti si stai in pat. O sa fie bine.Trebuie sa fie.

Mergi la inceput

Kora poate esti.
Si stai linistita ca sunt clinici care fac recoltari si duminica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Gabita linisteste-te ca nu au ce sa iti faca la urgente. Tu ai nevoie de multa liniste, daca sunt pete de la implantare??? Hai te rugam stai cuminte nu te mai gandi la nimic.

Mergi la inceput

mimi m,normal se zice ca e bine 4 sau 5 zile de abstinenta dar nu e o regula nici pt asta , la mine a fost o luna, sotul meu era in franta si nu mi a spus nimeni cum sta treaba , am avut totusi 4 embrioni.eu am fost vinerea la eco si mi a spus sa fac seara pregnilul si duminica am facut punctia. dar cum am mai spus depinde cum reactioneaza fiecare organism. o sa ai un raspuns sigur cand mergi la control referitor la punctie.

Mergi la inceput

catalina ,cele 21 de zile includ trat de stimulare sau si cel de inhibare? mi se pare mult totusi 21 de zile de stimulare dar totul e posibil.

Mergi la inceput