Buna,
Am si eu o intrebare. Ce medic chirurg pediatru imi recomandati pentru o decalotare, de preferat la o clinica particulara, ca sa pot sa ma duc la o ora stabilita dinainte.
Multumesc
Ti-l recomand cu toata inima pe Dr.Spataru Radu, pe care il gasesti la Medlife.
Numai bine
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
Multumesc pentru raspuns. Chiar acum am intrat pe site-ul lor, am vazut si preturile. Vreau sa te mai intreb daca tu ai fost la el sau doar ai auzit. Eu i-am mai facut baietelului o decalotare in primavara, dar acum tot prinsa este pielicica. Au acolo si ustensilele necesare interventiei?
Multumesc inca odata pentru raspuns.
Am fost la el cu piciul meu dar nu pentru decalotare ci pentru o operatie de limfangiom. Ca si chirurg pediatru este excelent si il recomand cu toata inima, dar nu stiu sa iti spun despre decalotare, procedura, instrumentar, etc.
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
Noi am fost acum 3 ani pt. operatie de fimoza la dl. dr. Viorel David la Grigore Alexandrescu, cu trimitere (pe numele lui) de la medicul de familie.
Mi s-a parut super OK.
Ingrid si Cristi 5 ani si 6 luni
probabil te referi la dr danila viorel. la grigore alexandrescu nu este niciun dr david viorel la chirurgie.
Scuze, Danila Viorel la Gr.Alexandrescu..
David e dentistul an incurcat numele :))
Ingrid
Uite aici mai multi medici pentru acest lucru.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123858
Eu il recomand pe dr. Basca, care mi-a operat copilul la penis.
In plus daca nu este nevoie nu-i face decalotare si are ore si la clinica Diagnosis, cum spui ca-ti doresti.
Si eu tot pe d-nul dr Basca il recomand.
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
buna ziua, am si eu un baietel de aproape 7 ani si este necesar sa merga la un doctor pentru decalotare. imi puteti recomanda un doctor care poate face acest lucru, mai ales daca este in zona militari( bd. iuliu maniu) ? multumesc frumos