***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (77)***
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
Carmen_So spune:
An@, ma bucur c-am dat trofeul. Doctorita a zis ca ce vrem mai mult, ei i-e clar ca asta e "modelul", tati, marimea 2 la buletin, io la fel, Mara abia dupa 3 ani si-a mai revenit. Daa, sa vezi cum e cand se incaiera doua moate, ca nici una nu se lasa.
Chiqui, vreau s-o mai tund, nu cu masina, da' macar sa nu-i mai atarne asa pe la urechi. Am fost refuzata la 3 saloane, am ajuns la al patrulea de unde eram hotarata sa nu plec netunsa, si a urlat, s-a sucit, s-a frecat de le-am zapacit pe alea. Ca sa nu mai vorbim ca nr 1 voia si ea ceva, se urca pe scaune, se invartea cu ele, cred ca toti au fost fericiti cand am plecat. O mai las un pic si mai incerc iar.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Carmen_So spune:
Voiam sa va intreb: de ce i s-a inchis contul Magdei? Ce s-a intamplat, adica, ce se poate intampla, spui o chestie care nu convine adminilor si zdranc, ti se inchide contul? Daca-i asa, e nasol, ca asta se poate intampla oricui, e extrem de subiectiv.
An@ spune:
Carmen_So, ai incercat la Ciufolici pt tuns? ca acolo cred ca au experienta cu tot felul de copii...au si jucarii...
mami de Ana (22 mai 2007)
diana spune:
Buna fetelor!
Sper sa ma mai tineti minte. Nu am mai scris demuuuult. Nu am avut timp cu doi baieti acasa...plus ca toata vara am stat la mama unde nu aveam acces la internet.
Am inceput si eu serviciul si am timp mai mult pt. DC.
Toni al mau este tare vorbaret dar merge destul de putin...ii e frica
Are 9 Kg si 81cm.
Acum ca am inceput serviciul imi este tare greu cu organizarea...il duc pe Alin la gradi, ma duc la servici, vin acasa il iau in primire pe Toni care sta cu bona, Alin iese in parc cu tati ...si asa se termina ziua...
Felicitari fetelor care asteapta pe bb2!! Este greu ...dar este atat de frumos...si cand ii vezi cum se iubesc, pupa, imbratiseaza...iti dau lacrimile de fericire.
ASI, Toni bea un biberon de lapte seara si unul dimineata la 6 . Bine ai venit!!!
Frumoase incaltari! As vrea sa ajung si eu in Vitan dar nu ma potivesc cu programul.
Va pup
Diana mamica de Alin si Toni
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/vas/vas.jpg)
vas spune:
Diana, bine ai revenit.Cum sa nu te mai tinem minte. Hai ca poate iti faci timp si intri mai des pe la noi.
Carmen So, noi cred ca tot pe la 8.200kg ne invartim.
La noi intrebarea era "VAi ce scumpa e...are un an?????? La care eu le rsspund in asa fel incat sa para ca nu prea stiu sa aprecieze varsta unui bebe adica ceva de genul: Daaaaaaaaa are UN AN SI PATRUUUUUUUU LUNIIIIII! sa inteleaga raspicat, si dupa care urmeaza replica, Vai dar ce bine merge in picioare , se vede ca e marisoara..... Si gata m-am scos.
Ana, asa-i ce satisfactie ai cand vezi ca mananca. La inceput parca imi venea sa strig de fericire prin casa, si ii aratam sotului cat a mancat, la care el tot zicea, lasa-o in pace sa manance ce te tot miri atat!!!!! Dar numai eu stiu ce e in sufeltul meu.
Asi, ma bucur ca ai reusit si in final iti aduci puiuta acasa. Ce zile frumoase te asteapta. ......
Numai eu, baga-te mai des pe la noi.
Va pupicesc pe toti si pe toate.
Sunt mamica
poze
13.05.2007
lavini spune:
Chris, imi place mult cum povestesti si imi place ca poti sa te desfasori in voie… si noi am luat o decizie, sa ne mutam inapoi in Pitesti si sa ne facem casa acolo…daca nu am fi avut copiii nu cred ca ne-am fi hotarat, dar aici in Buc nu imi permit sa cumpar si pamant sa fac si casa…si cum la Pitesti pamantul il am deja, abia astept sa imi vad copiii zburdand pe iarba verde.E adevarat ca abia in 2010 ne vom muta probabil, dar e bine si atunci.
Asi, bine ai venit, abia asteptam sa o cunoastem pe Maria!
Ckristina, cum a fost in luna de miere?
Lavinia, 19+ si Andrei (11 iunie 2007)
asi spune:
Multumesc mult fetelor!
Sunteti multe si o sa-mi ia ceva timp sa va invat.
Abia asteptam si noi sa o aducem pe Maria acasa.Nu e din jud.Cluj si va trebui sa facem ceva drumuri.Mai rau e ca nu o putem vedea des.Peste o saptamana mergem la ea sa-i facem niste analize si sa ii invat stilul de viata si mancare.Sper sa putem stabili cand o aducem acasa.Mi-e asa de dor de ea.Stau cu o poza ,imprimata pe hartie ,langa calculator ca nu mai pot de dorul ei.
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Carmen_So spune:
An@, la Ciufolici am fost prima oara cu nr 1, plangea si o tundea. Ii cadeau suvitele pe masa de lego si mucii peste ele. A urlat si a doua oara, ca aveau un fel de extraterestru pe perete, asa ca n-am mai avut curaj sa incerc cu nr 2.
Vas, An@, ce bine recunoastem tiparul intrebarilor! Si bucuria ca a mancat, sau ca a baut tot laptele, desi acum mananca bine. Dar m-au marcat doua randuri de piticoate. Mi-aduc aminte cum comparam mereu cat beau alti copii, si cat beau ele, cum m-apucau nervii cand vedeam ca beau de 3 ori mai putin. Sper totusi sa fi avut o problema cu laptele, sa nu le fi placut, ca altfel, nu refuza nimic, daca v-am zis ca le-am dat sa guste mici!
Asi, sa ne mai scrii, te rog, abia astept si eu sa o aduceti acasa, ma bucur foarte mult si pentru voi, si pentru ea. Iti dai seama ce mare bine i-ai facut ei, mititica...
An@ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui asi Multumesc mult fetelor! ![]() ![]() Sunteti multe si o sa-mi ia ceva timp sa va invat. ![]() Abia asteptam si noi sa o aducem pe Maria acasa.Nu e din jud.Cluj si va trebui sa facem ceva drumuri.Mai rau e ca nu o putem vedea des ![]() Mami de Razvan si de Maria Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra. |
Poate ne povestesti cum v-ati "cunoscut"...intotdeauna am avut senzatia, in astfel de povesti, ca nimic nu e intamplator... Si am mai observat ceva: ca de obicei parintii pleaca la drum cu gandul sa-si "aleaga" copilul, dar de fapt copilul ii alege pe ei.
mami de Ana (22 mai 2007)
ckristina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lavini Chris, imi place mult cum povestesti si imi place ca poti sa te desfasori in voie… si noi am luat o decizie, sa ne mutam inapoi in Pitesti si sa ne facem casa acolo…daca nu am fi avut copiii nu cred ca ne-am fi hotarat, dar aici in Buc nu imi permit sa cumpar si pamant sa fac si casa…si cum la Pitesti pamantul il am deja, abia astept sa imi vad copiii zburdand pe iarba verde.E adevarat ca abia in 2010 ne vom muta probabil, dar e bine si atunci. Asi, bine ai venit, abia asteptam sa o cunoastem pe Maria! Ckristina, cum a fost in luna de miere? Lavinia, 19+ ![]() |
sa nteleg ca din 2010 bem cafea pe terasa???? eu astept
am vrut de atatea ori sa scriu dar n am avut cum; in luna de miere a fost fain; ne am distrat,odihnit...
rau a fost la intoarcere pt ca bianca mi a dus dorul zi de zi si a bulversat o plecarea noastra. primele zile tremura plangand daca ieseam din camera; peste tot o iau cu mine; si la toaleta....
de ieri pare sa si mai revina;sper!
ea a stat la mama si nu era prima data; dar inainte ramanea doar noaptea si o dimineata;
pe 1 oct plec in grecia; de data asta o iau cu mine;
asi
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!