***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (77)***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

chris Magda (tudorcatalin) a trimis mesaj pe mailul comun in care ne spune ca i s-a inchis contul, si-a facut altul, dar i s-a inchis si acela. Magda, , daca mai citesti la capsunele.

Asi Bine ai venit pe plantatie. Imi pare rau ca nu stiu ce sfat sa-ti dau, juniorul meu mananca lapte la culcare, pe la 11-12 si cand se trezeste, la 8-9.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor multumesc pentru primire!Sunteti extraordinare!

Maria e perfecta.Mai mult nu va pot spune despre ea.Poze inca nu pot sa va pun pentru ca oficial ea nu e a noastra.Sper ca la sfasitul lui octombrie sa o aducem acasa si apoi o sa va bombardez cu poze.Razvan stie ca va avea o surioara, stie de cand am depus actele.A vazut poze si abia asteapta sa vina acasa.Ma bucur ca e asa optimist ca parca imi da curaj ca nu va fii asa gelos.

Didi multumesc .Si pentru mine DC-ul inseamna foarte mult si e greu de spus in cuvinte.
Numele pentru fetita am ales sa fie Aurora Maria dar Maria noastra e Ana Maria si am hotarat sa ramana asa dar vom mai adauga si Lucia deci o va chema Lucia Ana Maria.

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetele am vazut pozele cu ghetute sunt superbe sa mai puneti cand luati ceva nou ca mie tare imi place sa ma uit

Asi bine ai venit,abia asteptam sa-ti vedem puiutii

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Asi bine ai venit! Iti doresc sa o aduci acasa pe Maria cat mai repede!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Asi al meu P maninca noaptea laptic, pe la 6. Ii dau lapte de vaca, de casa, iar cind se termina ii dau vreo zi lapte de la napolact, de 1,8 sau 3,5, depinde de care gasesc. Azi am gasit numa de 3,5. Iti mai spune persoana cu care a stat pina acum ce lapte bea. Eu il incalzesc atunci cind il cere.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ella, asa-i, is super faini la varsta asta, tot mai draga imi este. Ce avansat e Bob la vorbit, cred ca iti vine sa il mananci cand iti raspunde la intrebari.

Chiquitita, am vazut pozele cu Livia, arata f bine si imi place cum ai imbracat-o cu fustite. E destul de implinita, de acum oricum nu mi sunt grasuti ca-s intr-o continua miscare.

Asi, bine ai venit! Ce bine ca sunt oameni asa ca tine, mi-ai amintit de ziua in care am nascut, ca a fost cineva care a decis sa nu isi ia fetita acasa, s-au nascut 6 fetite atunci. M-am uitat repede la varsta Mariei ca eu chiar ma gandeam ca tu ai adoptat-o, dar imi dau seama ca sunt, din pacate, mai multi puiuti abandonati.
Si Andreea mea mai mananca noaptea, la culcare 10-11 si inspre ziua intre 4 si 6, ma duc atunci si ii incalzesc laptele cand se foieste. Sa o aduceti cat mai repede acasa.

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Buna mamici.
V-am tot citit in ultima vreme, dar nu m-am invrednicit deloc sa scriu.
Felicitari pentru mamicile care asteapta bb2, sarcini usoare si bebei sanatosi si frumosi.
Am vazut multe poze de capsunei si capsunele, toti niste frumosi. Si o intreaga expozitie de ghete si ghetute, foarte frumusele toate. Din pacate la noi oferta e cam redusa si eu cam sufar din cauza asta. Dar recuperez, de cate ori plec din localitate ma intorc cu ceva hainute pentru bebe. Si nu sunt deloc rare iesirile astea.
Daca imi mai amintesc contul si parola de pe webshots pun si eu ceva poze noi cu Andrei.
Despre noi ce sa va mai zic? In sfarsit am depasit bariera celor 10 kg, de mult ne tot chinuim sa ajungem aici. Dar nu spunem chiar inalti, undeva pe la 77 cm ne situam cred, nu pot sa-l masor bine ca nu are stare deloc. Toata ziua alearga, ultimele zile de vara le-a prins la tara si le-a savurat din plin, nu mai puteam sa-l iau de acolo cand m-am intors dupa o saptamana.
De vorbit repeta tot ce aude, dar nu totul ii iese cum trebuie, e foarte haios. Spune mama, tata, apa, papa, caca, baie, mamaia, tataie, bubu (bunicul), babaia (banana), papaia (capac), tai (ceai), uc (suc), chia, cuie (incuie-descuie in functie de situatie), cat (incalta), mana, maine, cuica (tuica), beie (bere), isi striga cativa prieteni de joaca( Daia, Adu, Ain, Aina, Edi, Aia - Ella) totoi si cas sunt mancarurile preferate, ma uimeste pe zi ce trece cat de multe intelege si imita. Si are asa un zambet satisfacut cand ii reuseste cate ceva. Acum vreo 2 zile vorbeam cu sotul si ziceam ceva de localitate, iar el repeta cacate, cacate si era foarte incantat de ce iesise.
Mi se pare ca trece asa de repede timpul si nu imi ajunge sa petrec destul cu el, imi pare deja rau ca m-am intors asa devreme la lucru. Si tare le invidiez pe mamicile care inca stau acasa cu puiutii lor.
M-am intins cat pomana tiganeasca. Sper sa nu treaca iar cateva luni pana mai reusesc sa scriu ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Am fost la vaccin aseara si ne-am si cantarit: 8,200, 74 cm. Nu speram sa aiba 9 kile, da' macar 8 jumate ma gandeam ca are. Nu pare slaba (din cauza ca e si mica de inaltime), dar totusi, sa auzi mereu "vai, ce draguta, cate luni are?"... Asa ca An@, cred ca trofeul e la noi, voi parca aveti deja 8,800, nu?

Asi, abia astept sa ne spui cum e cu Maria acasa, sa ne arati poze. Unde ai gasit-o, a mers repede? Si eu voiam la un moment dat sa adopt. Mi se pare un lucru nemaipomenit, sa-i oferi o sansa unui copil.

Chiqui, cum ai convins-o pe Livia sa stea la tuns? noi n-am reusit deloc, cu urlete mari i-a ciumpavit niste suvite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Betty, multumim, in general lumea crde ca are maimult de varsta ei si ca e ...baiat. Erau necesare fustitele!
Carmen_So, a fost o minune, nici noi nu ne asteptam pt ca nu e genul care sa stee sa ii umble cineva prin cap sau sa stea la cineva strain. Nu a zis nici pas si inainte de asta am ciumpavit-o eu acasa si am ajuns la salon din necesitate. Insa inchipuie-ti ca e tunsa de pe 7 mai si doar atat i-a crescut pana acum. Ne pare foparte rau ca am ras-o, trebuia doar potrivita. Mai bine nu o tundeti!
Carstea am dezvatat-o si eu noaptea de leganat, mai prestam doar pe zi, in schimb ma omoara cu bratele tot timpul.
Apropos de mancat noaptea raportam 3 bibe azi noapte si numai suceli. Daca mananca consistent la culcare nu mai papa lapte, invers iar nu e bine, cred ca il mananca de placere noaptea...

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_So

Am fost la vaccin aseara si ne-am si cantarit: 8,200, 74 cm. Nu speram sa aiba 9 kile, da' macar 8 jumate ma gandeam ca are. Nu pare slaba (din cauza ca e si mica de inaltime), dar totusi, sa auzi mereu "vai, ce draguta, cate luni are?"... Asa ca An@, cred ca trofeul e la noi, voi parca aveti deja 8,800, nu?

Asi, abia astept sa ne spui cum e cu Maria acasa, sa ne arati poze. Unde ai gasit-o, a mers repede? Si eu voiam la un moment dat sa adopt. Mi se pare un lucru nemaipomenit, sa-i oferi o sansa unui copil.

Chiqui, cum ai convins-o pe Livia sa stea la tuns? noi n-am reusit deloc, cu urlete mari i-a ciumpavit niste suvite...

Carmen, Mara (12.08.2004) si Ana (21.06.2007)
poze cu noi

As vrea io 8,8 kile ....nuuuuu, noi n-am trecut inca granita de 8 kile...asa ca trofeul ramane la noi, pardon !

Te inteleg cu intrebarea aia prin parc...la noi cel mai des auzi: "vaaaaaai, ce bine merge si ce mica e!! cate luni are?" . Io mai trisez si zic 1 an, in loc de 1,4 luni .

Mi-au placut pozele cu fetele tale pe covor, cum cea mare o hranea pe cea mica ...asa visez sa am si eu pe covorul meu peste vreo 2 ani: 2 moate!

Vas, tu zici ca de la vreme mananca ele asa? si a mea tot cu pasiune cere mancare: se agata cu mainile de tavita de la scaunul de masa ca sa o pun in el si urla: papaaaaaaaaa! papaaaaaaaaa! cine o aude zice ca n-a mancat de o sapt. Doamne ajuta, s-o tina cat mai mult, ca tare bine e!!

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput