***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (77)***
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
asi spune:
Iulia multumesc
Ella minunea mea mica Maria e adoptata si doar vineri ne-am cunoscut.Sper ca intr-o luna sa o putem aduce acasa.Pana atunci am timp sa ma pun la punct cu toate.
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
An@ spune:
Asi, bine ai venit! povesteste-ne mai multe despre Maria ta....Si noi papam bibe noaptea. Pana acum cateva zile il bea pe la 4-6 dimineata. De cateva zile cred ca are un puseu de crestere (da Doamne s-o tina cat mai mult!) si mananca un bibe la 1 noaptea si unul la 6
.
Mai, mai, ce de ghetute frumoase am vazut!
Eu ma abtin deocamdata de la cumparat ghetute, ca a primit din germania vreo 5 perechi (Geox,Richter, ...si nu mai stiu ce)-in fiecare dimineata, cum o dau jos din patut le face inventarul : le scoate din setar, le aliniaza, le "probeaza" pe papusi
,....
Astept vremea cizmelor, atunci ne mai innoim.
mami de Ana (22 mai 2007)
chiquitita spune:
Asi, bine ai venit! Sa te bucuri de Maria! Livia mea mananca inca noaptea, am incercat sa ii scot biberonul, probabil trebuia sa incerc mai demult, papa un biberon pe la 10 si mai papa unul pe la 4 dimineata.
carmen_so frumoase poze, mie imi place aia cu "fetele lu' tata".
ella, cum mai stai cu oboseala?
Chris
Frumoase ghetute am vazut, noi avem doar o pereche si sunt un amestec de adidas gheata.
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
An@ spune:
Chris ! Io ma gandesc ca la vara sa venim toate peste tine cu capsuneii, sa vedem si noi raiul in care traiesti tu
! ne primesti? da' pe toate!
An@ spune:
A comandat cineva din Ro carti de pe amazon? io vreau sa comand cartile baby einstein... o fi ceva de ele?
IULIABRAILA spune:
e bine Asi ca ti-ai realizat visul celor 2 bb. si nu se stie, cu mult sau poate cu putin ajutor, mai vine unul.
asa cum iti doreai tu anii trecuti.
Carmen_So spune:
Asi, sigur ca te primim. Sa ne povestesti despre Maria, iubitica ta. Daca Noi mai bem bibe noaptea, unul inainte de culcare si unul pe la 6. Ca sa fiu operativa, eu pun apa plata incalzita in termos de seara, laptele praf gata masurat in dozator (e o chestie la Avent, Farlin) si cand am semnal, torn apa in biberon, pun laptele peste si gata. Stai linistita, ca-ti aduci tu aminte repede.
Ce zice fratiorul de surioara lui? Ce diferenta de varsta e intre ei?
Ella, parca esti mama de fete, nu de baiat! Eu credeam ca numai mamele de fete sunt asa, pe motiv ca e oferta mai vasta si nu rezisti. Dar uitasem ca tu redutesti puternic. Apropos, de ce gata LR?
Kokyi, ai fost tare cu sifonierele insirate in curte...
DidiAlex spune:
Draga Asi, tu esti o persoana care da calitate acestui forum. Te stiu de ici de colo, te stiu de la Mamici aspirante din nou, subiect pe care l-am citit de la inceput, dar nu am avut curaj sa scriu, din superstitie. O cunosc pe Sim, am fost colege de liceu, cum am fost si cu Ella, de altfel, si ne-am intalnit pe DC, aici ne-am descoperit.
Am vazut surpriza de la semnatura mai demult, dar nu am gasit nicaieri scris ce astepti. felicitari pt bb2
Voi ati ales numele, precum la Razvan?
baietzelul meu se trezeste si de 10 ori in noapte, mananca biberon, de cateva zile bea laptele din pahar precum fratesu. Io am un bb1 tot in 2004, si la fel ca noi mai e si Carmen.so, si Rodica din Spania, si Iris (pitica si gogosica) si Pepsi,Irinusha facem club ..nu am uitat pe nimeni..trimit..ca ma omoara terorica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/chris27/chris27.jpg)
chris27 spune:
Sigur ca va primesc pe toate Ana!Cu cel mai mare drag...Am vrut sa-i urez un calduros "bine-ai venit!"lui Asi,sa iti traiasca fetita si sa te bucuri de ea si de fratiorul ei!asteptam poze!...Si te indemn sa faci ce-ti spune inima,pt ca fiecare copilas e diferit!..alte sfaturi nu pot de,pt ca a mea mananca ce mancam si noi,ultima masa e mai consistenta!inima ta de mama iti va spune ce sa faci!Pupici tuturor!...Andrada...desi nu ai mai scris de cand ne-ai pus filmuletul cu Antonio "mergaret",noi nu te-am uitat!...Nici nu stiu daca am apucat vreodata sa-ti multumesc pt filmuletul nostru.Daca nu,imi cer scuze si o fac acum:multumesc din inima!...Tudorcatalin,voi ce mai faceti?Dar tu,Pepsi ...nu ai mai scris nici la "Mamici,aspirante dupa....".Sper ca-i totul bine...Michigan,graviduta care nescria in versuri...nici o veste?!?Paflo,Alynta 27...Corap...mi-e dor de voi!...Pauly,Poohy!...Mai dati semne de viata!
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/vas/vas.jpg)
vas spune:
Cris, aseara faceam si eu un inventar al fetelor care nu ne mai prea viziteaza, dar mi-ai luat-o inainte.
Sa stiu ca eu odata cand am drum prin Timisoara chiar ca te caut. Pare atat de minunat ce povestesti. Pune niste poze de ansamblu cu privelistea de acolo macar sa ne facem cateva vise.......
Pupici la scolarel si la puiuta.
Asi, bine ai venit in clubul capsunicilor. De abia astept sa o vedem pe Maria.
Doxinu, deci crezi ca ar trebui sa o mai continuam cu tzitzi?... dar intrebarea e pana cand.???? Daca zici ca pediatra e de acord atunci mai prelungim si noi placerea.
Ana, cred ca de la vreme mananca asa bine puii nostri.Eliza de cand o stiu nu mi-a cerut papa cu atata patima cum o face acum.
Noi ne chinuim in continuare cu dintele nr.13, priml canin care ne cam supara de atat timp si inca nu se intrevede nimic....
Va pupam
Sunt mamica
poze
13.05.2007