***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (77)***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Vali, Felicitari pt b2!!!

liv, am citit mai demult un subiect deskis de tine si am uitat sa iti zic parerea..era pe la pag 2,3..nu stiu care-i situatia acu.
Ceea ce vrei sa faci tu la firma e o utopie...nu angajatorular trebui sa faca asta, el face profit si plateste impozit la stat, creeaza locuri de munca..etc etc..ci statul!

io l-am inscris pe R la hort/after school, pt 2010, ca lista e lunga si locuri putine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Buna dupa o absenta indelungata!
Vali, felicitari pentru bebe! Ce fericita trebuie sa fii! Sa ai o sarcina si o nastere usoara, la fel ca la Andrei!
Am mai pus si noi niste poze, pentru cine vrea sa vada, incepand de aici
http://good-times.webshots.com/album/563779506prfvTe?start=24
Livia ma pupa non stop (pe toata lumea de fapt), alearga peste tot, pricepe tot, in schimb cu vorbitul e cam pe bara. Mama , tata, caca, apa, apte(lapte), ama (ham), didi {calul), nici vorba de "mama dede" cum am vazut la florentina]. Ce mare baiat ai! AM inceput si noi sa mestecam , ca ne chinuiam numai cu pasat f fin. Mananca numai cu povesti si aiureli si stres, cand vine masa ma apuca groaza. Are 8 dinti si 2 maselute. Cred ca are 80 cm si 10 kg si ceva, nu mai e grasana de altadata.

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ceau fetele.
Vad ca unele dintre voi ne fac pofta de un alt bebe.
Vali Felicitari, bebe sanatos si sa fie fetita daca asta iti doresti.

Ella, chiar ca sunt mortali puii astia cand incep sa inteleaga. Pe mine ma uimeste cate lucruri face ELiza fara ca eu sa-i fi aratat.
Aveam la sertarul cu medicamente pusa o lingura de lemn, pentru ca nu am vrut sa-mi stric sertarele si sa le gauresc cu opritoarele asa ca am apelat la chestia asta antica. Ieri am modificat putin [prin casa si am mutat inevitabil si medicamentele dsin acel sertar.
Normal ca lingura nu am mai pus-o sa-mi tina sertarul ca nu mai avea rost, dar azi de dimineata Eliza a gasit o lingura prin camara si s-a dus la sertar , a montat-o exact cu m o puneam si eu .
Deci cica era ceva ce ar fi trebuit sa o tina departe de sertar dar ea stia cum era pusa acolo si inainte.Cred ca de bun simt nu a vrut sa-mi arate ca p[ricepe cum sta treaba, iar acum ca nu mai era cazul mi-a demonstrat ca nu e chiar asa bebe cum o cred.
Acum intr-o zi a strans toti pantofii din hol si i-a bagat in cuier la locul lor.
Nu m-a surprins ca i-a dus acolo, dar i-a aranjat exact unde a vazut ca este liber si pereche la pereche nu aiurea.
Deci se vede ca am o gospodina....fata mea scump.
Ar trebui sa nu-i subestimam ca uite cedestepti sunt.

Eu acum am alta problema, vreau sa o intarc si nu -mi iese deloc.
Didialex imi aduc aminte cum ziceai"Fetelor voi chiar vreti sa-i alaptati pana va vor cere ei?" Eiiiiiii, uite ca asa am ajuns.
Va rog ceva metode ........ca nu prea am sanse cu nimic ......Cum ma pun jos, vine la mine si zice ihhhhh ihhhhhh, adica tzitzi. tzitzi, si ma apasa cu degetul pe san.
Va pup ca mi-a intors tot sertarul de la birou.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Citat:
citat din mesajul lui vas

ceau fetele.

Eu acum am alta problema, vreau sa o intarc si nu -mi iese deloc.
Didialex imi aduc aminte cum ziceai"Fetelor voi chiar vreti sa-i alaptati pana va vor cere ei?" Eiiiiiii, uite ca asa am ajuns.
Va rog ceva metode ........ca nu prea am sanse cu nimic ......Cum ma pun jos, vine la mine si zice ihhhhh ihhhhhh, adica tzitzi. tzitzi, si ma apasa cu degetul pe san.
Va pup ca mi-a intors tot sertarul de la birou.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Si io inca il mez ai alapttez pe STEFAN insa nu caut nici o metoda de intarcat deocamdata.Ce poate fi mai bun decat laptele matern?Formula?Daca tot avem de ce sa nu profitam?Pediatra mi-a zis ca pana la 2 ani este cel mai indicat laptic.Este greu io stiu da' merita

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Salutare gagici!...Felicitari Vali5 pt bebe2!Si mai e o mamica draga mie ,insarcinata!O felicit si pe ea si...ma abtin s-o numesc pt a nu-i strica surpriza!(n-a mai intrat de mult...).Am fost surprinsa sa aflu cati capsunici "vorbitori"avem ...si bucuroasa sa descopar ca si Daphne incepe sa rosteasca(in soapta)cuvinte pe care eu stiam ca le intelege.Albert spune ca-i"rusinata"si de asta le sopteste doar...Liv...nu stiu cum se face,dar nu-i zi sa nu ma gandesc la tine.Peste tot...in gradini,pe camp sunt mii de flori frumoase si...miroase frumos de tot a Toamna...Oana,draga mea prietena ,pup inimoara Soniei (asa tare-mi pare ca seamana cu Daphne!...).Felicitari ,din suflet,fetelor care alapteaza(Vas,Doxinu cred ca va simtiti minunat).Si Daphne a mea e gospodina!Sterge masa...pe jos...sterge mobila!Vrea chiar sa ma hrameasca!Isi scoate din gurita si...vrea sa-mi dea mie...Albert mi-a promis sa se cuminteasca dar....numai daca "il lasa D-zeu"asa ca...ma tin tare pana va primi noi instructiuni..Iar eu...parca traiesc intr-un joc,Comoara lui Piticot,de cateva zile...S-au facut ciupercile pe camp,pe unde "umbla oile"asa ca de cateva zile incoace sunt ocupata sa le descopar...Unde vad una in iarba...e clar ca-i toata familia ei acolo....Si ma bucur de parca-i poveste.Sotul zice ca nici la nunta nu m-a vazut asa fericita.Asa ca...desi voi sunteti ori la Baby expo...ori prin alte tari la cumparaturi...noi tot avem cel putin 2 lucruri in comun:Dragoste pt puiuti si...CAUTARILE.Sa nu uitam niciodata nimic din prietenia ce ne leaga!...Sunt mii de oameni care se iubesc si fara sa aiba absolut nimic in comun!!!!Asa ca... pt toata lumea din partea noastra!

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

A cui a fost ideea cu fabrica, sa-i vin cu decontul? Am fost azi si am lovit puternic bugetul: 8 perechi, 4 lu nr 1, 4 lu nr 2, sa nu se supere. Am gasit marimea 18 unele roz si unele bleumarin cu rosu, iar pentru la vara, marimea 20, unele roz si altele bej. Insa nr 1 s-a ales cu niste nebunii sclipitoare, unele aurii si altele argintii, si cizme movulii si maronii. Nebunie totala, ce sa mai, dar n-am putut sa rezist, la 30 - 50 lei perechea... piele pe dinauntru si pe dinafara! Dupa ce tocmai dadusem vreo 130-150 pe cate o pereche pentru fiecare

Doxinu, noi avem 8 dinti si 3 masele.

Ella, ce smecher e Bob! Si pe masura ce invata mai multe cuvinte, devin mai amuzanti. Noi avem jurnal de perle, cam de pe cand avea nr 1 un an jumate.

Apropo de jurnal, Ana a mers ieri pentru prima oara singura, ne-am trezit cu ea in mijlocul casei. Merge ca un robot, cu mainile intinse, sa nu cada.

Lavini, daca intri pe site la redoute, gasesti acolo masurile in cm si echivalentele in marimi in Fr si UK. Mi se pare ca si la Bata pe site au tabel cu cm si marimi, si la Geox (la astia au pe fiecare cutie).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Hallo
Noi pina acum 2 saptamini aveam 6 dintisori, dar acum avem 8 + 4 maselute... si eu ma intrebam unde or fi ele, dar au aparut multe dintr-o data si fara prea mari miriiieli; lipsa de pofta de mincare vreo 2 zile si miriit in somn vreo 2 nopti.

Trimiteti-ne si noua pantofiori cu 30-50 Eu am vazut de la Geox la miniblu cu 240 . deocamdata a primit o pereche, ii mai dau adidasi si vreau sa ii iau cizmulite de cauciuc, ca baltile sint la mare valoare

Vali felicitari pentru sarcina!

P pupa toate capsunicile si eu capsuneii

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui An@

Shoppaholicele!!! am nevoie urgent de o info: cand incep REDUCERILE???
(banuiesc ca e cam aceeasi perioada peste tot,daca nu, ma intereseaza reducerile in Germania!! Didi, , .... si cine mai stie!).

Este urgent, pt ca trebuie sa-mi organizez 2 deplasari in germ si macar la una sa prin si eu ceva "destrabalare" .

mami de Ana (22 mai 2007)

sezonul de reduceri e in aceeasi perioada in Europa, cu exceptia UK.
deci pentru Germania: ianuarie-februarie si iunie-iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Carmen SO, bravo, felicitari pentru pantofiori; am avut dreptate ca pentru fetite gasesti mai multe; eu n=am inhatat decat 2 perechi pentru de la astia

Lavini, io am luat pentru sandale marimea 6 de la Next dar cred ca sunt un 23.
habar n-am cu cat corespund, asa le vad io comparativ cu ce mai are .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Ella, in schimb n-am mai gasit nimic pentru adulti, si ma dusesem cu doua colege pe care le innebunisem cu cizmele tale Da' era acolo ca la moara, luase una inaintea mea vreo 4 sacose...

Asa e cu hainele de fete, iti iau ochii, in schimb, pentru baieti, slaba oferta, cel putin in ceea ce priveste culorile.

Cred ca nr 1 se culca cu pantofii aurii, n-am reusit sa-i scot pana acum. I-am pozat in albumul "toamna 2008"

Mergi la inceput