A inceput gradinita!

A inceput gradinita! | Autor: grodear

Link direct la acest mesaj

Buna!
Au inceput gradinitele...Cum a fost prima dimineata la gradi, dupa vacanta, si cat a durat sa ii pregatiti. A mea a alergat prin casa o gramada pana am imbracat- o, nu voia sa mearga cu pantofii respectivi, cu patalonii pe care ii pregatisem si a facut multe alte figuri care sunt din ce in ce mai dese.
Macar nu a plans la gradi, pentru ca se vede ca i- a intrat in cap ca e fata mare, la grupa mijlocie...

Ralu- mamica de fetita superba!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Tocmai am ajuns si eu la job..dupa ce l-am lasat la gradi...
Grupa mica..prima zi...Am plans tot drumul de la gradi pana la servici.Si acum imi vine sa plang.
S-a trezit ok de dim..s-a imbracat..a zis ca da el florile..totul a fost ok si pe drum (noi facem 15 km naveta)..pana am ajuns la gradi...
Nu s-a dezlipit de gatul lui tati...ca el nu vrea sa ramana ca nu-i place nimic.Si e asa frumos..si niste educatoare asa dragute...
L-am lasat plangand..Am mai stat pe la geamuri..suspina pe langa usa.
Am mers in masina sa fumez o tigara si sa trag o tura de plans..si cand m-am dus iar la geam nu mai erau in clasa, cred ca i-a dus la masa..
Deci nu mai stiu in ce stare era...
Stiu doar ca eu am o zi groaznica..nu se leaga nimic de mine..astept sa se faca ora 11-11 jumate sa sun sa aflu cum e...

Sorana 28+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

gata, l-am dus si la gradi
era foarte incantat cand a intrat pe poarta, a zis ca gradinita lui e cea mai super:)

n-a plans deloc...abia astepta sa se o vada pe doamna educatoare si pe copii ,eu in schimb...abia m-am abtinut...abia astept sa se faca ora 16 ...

noi suntem la gradinita 64, floare de colt, la grupa mica A , doamna educatoare Mirela e super draguta, e frumusica foc si pare balnda...si...parca avea si ea un pic de emotii....

totul s-a petrecut asa de repede...ca nici acum nu mi-am revenit din emotii....sper sa nu i le transmit si lui...

am baiat mare ...

am reusit sa fac vreo 5 poze ...stau si ma uit la ele si imi dau lacrimile de emotii si bucurie...nu credeam ca o sa fie asa de greu pentru mine...

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie 2005)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Pt. Lorellay:

Stai linistita, nu mai plange. Este adevarat ca pentru noi parca e mai greu decat pentru ei. Ei plang 5 min, iar noi stam toata ziua ingrijorate...
Eu in prima zi de gradi, dupa ce am lasat- o pe fiica- mea acolo, am ajuns acasa si ii spuneam mamei mele: Doamne, ce mama denaturata sunt, am lasat copilul la niste straini.
Si in ziua de azi rad cand imi amintesc.

Lasa, ca o sa fie bine, ai sa vezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alison spune:

la noi,prima zi,grupa mica,bocete mari!eu inca ma tin...

alison,mami de simon

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceela spune:

Grupa mica, prima zi. El a vrut la gradinita, am facut tot posibilul sa-l inscriem, e cel mai mic din gupa, 2,5 ani. Cand au inceput sa planga, toti, plangea si el, de ziceai ca sunt la abator inainte de taiere. Plangeau si mamici, eu am fost mai tare, le-am zis sa plecam toti parintii odata, sa nu mai prelungim momentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebec07 spune:

Prima zi de gradi si pentru noi...S-a trezit vesela, ne-a grabit dimineata ca " intarzie la copilasii ei".Eu cu inima cat un purice, cu lacrimi in ochi...ea n-are nici o treaba.
M-a sunat educatoarea la 10.30...cand am raspuns imi ajunsesera genunchii la talpi...sa-mi spuna ca daca ar avea 30 de copii ca ea ar fi fericita, ca-i cuminte, linistita si foarte vorbareata.S-au indragostit si celelalte educatoare si directoarea de ea.
Abia astept sa se faca ora 2 sa plec sa-mi iau "prescolarul".
Sper sa fie bine pana la sfarsit.Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

aa..si am uitat sa spun..Codrin a fost un an la cresa..ma asteptam sa fie ok...

Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Mergi la inceput

Noi il luam la 17....am niste emotii..inca nu mi-am revenit..cu toate ca am sunat si mi-au spus sa stau linistita ca nu a mai plans deloc...
Of..mititelul de el..ce-o gandi despre noi..ca suntem parinti rai...
Azidimineatza nu se mai dezlipea de tati...numai de gatul lui...cu mine nu a vrut sa stea...ca nu se poate agatza asa de mine ca am deja burta cam mare....
Acum iar imi vine sa plang...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Lorellay,
Tine- te tare. Nu mai fii asa. Important este ca o sa vada ca nu e nimic rau acolo si va merge cu placere pana la urma. Asa ca degeaba te consumi tu. Totul o sa fie bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Noi santem deja in al treilea an de gradi... grupa mare.. numai ca am schimbat gradinita. Alte reguli, alti copii... era vesel dimineata, dar cand l-a luat bona la ora 13.00 nu mai era asa de entuziasmat.
Offf... voi vorbi maine cu educatoarea... se pare ca a facut numai boacane :)))
Sper sa fie bine pana la urma

Ingrid si Cristi 5 ani si 6 luni

Mergi la inceput