A inceput gradinita!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Fetelor..mai am juma de ora....nu mai am stare...

Sorana 30+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Si noi am stat 10 minute la gradi...are un an si 10 luni, am pregatit-o sufleteste, stia ce o asteapta, dar cred ca nu a fost pregatita de asa mare agitatie! Mai incercam maine de la 10 (sa nu o mai trezesc din somn ca e maraita) si voi sta cu ea cate o ora/zi! Sper sa se adapteze! Azi imi zicea cand ca vrea la gradi cand ca nu!
Lorellay tu unde l-ai dus pe Codrin-la ce gradi? Banuiesc ca in Pitesti de faceti naveta! Bafta tuturor!

mama din 16 nov 2006
Draga mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

La gradi nr 1 Dumbrava minunata, langa ITM.E super super...
Dar azi..iar a fost circ de dimineatza...Azi tare m-a enervat cu urletele.
Ieri dupamiaza a fost foarte incantat..ne-a povestit itr-una de gradi. A mancat, a dormit...a zis ca azi nu mai plange....da de unde....Bine ca i-a trecut pana am fost noi sa achitam taxa.
Sper sa nu o tina asa in fiecare dimineatza...

Sorana 30+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Ba sa stii ca o sa l mai tina cateva zile, asa ca pregateste te sufleteste. Dar totul o sa fie ok. Imi spunea o prietena care este educatoare ca ei in primele zile au senzatia ca sunt parasiti acolo. De asta, eu ii spuneam Ralucai ca "ne vedem dupa amiaza cand vine mami sa te ia". Si am batut moneda mult pe asta si i- a intrat in cap repede.

Succes!

Ralu- mamica de fetita superba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebestrumfitza spune:

Si la noi grupa mica, plansete, nu vrea sa stea, merg cu el in fiecare dimineata cate o ora, doua, sper sa se acomodeze;
si nuci noi nu vrem sa-l lasam sa planga cu orele dupa noi

stiu ca multi spun ' lasa copilul ca plange 5 min. si se opreste' , poate ca sunt si astfel de cazuri, dar eu cat am stat orele alea cu baiatul la gradi, am vazut si copii care timp de 2 ore plangeau si spuneau in continuu ' vreau la mama', 'chemati-o pe mama'

mi se rupea sufletul vazandu-i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Va rog sa continuati discutiile aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125954&whichpage=6

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput