Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (189)
Raspunsuri - Pagina 9
bernix spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui aniast72![]() Mamicile care au avut probleme asemanatoare, dati-mi si mie va rog idei de retete de regim ca Vladi nu vrea nici supa de morcov, nici orez, nici cereale, banana...nu stiu ce sa mai incerc. Andreea in 9+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
paste din grau integral si/sau paste de orez cu parmezan/mozarella/cascaval, compot de mere cu scortisoara si/sau cuisoare, biscuiti din orez expandat.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
In seara asta am si net si timp sa scriu.
Pe sarite, ca nu mai stou bine deloc cum stau lucrurile.
Roxali spune:
Cecilia ma bucur ca ati scapat de griji
Marunzika la noi se da supozitoare cu soprepin dim si seara sau omeopatice...la tuse catroasa ma refer
Rebeca bine ai venit si sa-ti traiasca Bebecuta...la fel am patito si eu cu juniorul la mare la noi...dar asa cum era am fugit cu el la Bucuresti...a ta macar a reusit sa mai bea ceva lichide ,mai bine zis sa le suporte.
Avem si noi rucsac la fel ...si culorea![]()
Aniast al meu nu manca nimica ,dar prin vena
...trebuie sa fi fericita ca le vrea si pe astea
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
bernix spune:
Vineri, pe 12, am fost la vaccin. De data asta a fost cu urmnari, febra 2 zile, in prima seara 38,8/9 de ma speriasem. Fata mea n-a facut deloc febra pana acum si episodul asta a cam rupt-o: era moaale si maraia. Io n-am dormit vineri spre sambata de teama. Sambata pe zi febra moderat, 38,4 si m-am mai linistit. Partea proasta e ca de atunci vrea numai la mine in brate. Azi am si gatit cu ea in brate, ca altfel u s-a putut.
Date tehnice la 1 an si 15 zile: 76 cm si 8,5 Kg.
In ultima luna a slabit 200g.
bernix spune:
Suntem si noi la regim ca enterita de la jumatea lui august, depasita ff usor pe moment a ramas cu urmari, in sensul ca nu reuseste sa invinga definitiv diareea. Are 2-3 zile bune si apoi 2-3 proaste, cu ddiaree. Doctorul a zis ca din cvauza asta a si slabit, asa ca am cam bagat-o pe maneca. Am facut toate analizele de kk si sunt in regula, numai substanta analizata e moaale si curge. Nah, diaree.
bernix spune:
Ce vroiam io sa mai spun legat de enterita luata de Degatica de la taica-su e ca am fost total nemultumita de Medicover si serviciile lor: salvarea a venit dupa o ora, timp in care am sunat de 3 ori si am amenintat ca merg la Budimex. Ziua urmatoare, la urgenta, am primit vreo 2 tipuri de recipiente pt prelevat probe de kk, insa nu ne-a explicat nimeni ca si cum, asa ca le-am incurcat si drumul facut sambata dimi de Bobo, rupt de boala, sa duca probele a fost in zadar. Ah, nu mai spun c-am sunat ziua urmatoare, duminica, la Callcenter sa raportez scaun apos si mi s-a raspuns dupa o ora. (o cam bagasem pe maneca ca abia trecusem granita la giurgiu si nu stiam daca sa continui drumul sau sa ma intorc).
Nota proasta din punctul meu de vedere la serviciile de urgenta si la comunicarea cu clientul
bernix spune:
Am ratat o multime de aniversari, pentru care imi fac mea culpa si urez acum, cu intarziere, la multi ani tuturor, dulceturi, papanasi, mamici sau tatici!
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui Sabina Adi, eu am un braun f vechi care e pe moarte, deci sunt interesata de subiect. eram multumita de el, asta xpressive arata...wow:))) Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã. |
Sabina, daca e sa merg pe Braun si eu inclin catre Xpressive, ca are f multe din functionalitatile pe care le aveam la al meu.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui Lia_B Adimercedes, eu am philips din 2001 si merge iompecabil si acum (de altfel aproape toata aparatura din casa e philips). Lia si Runa Miruna 21-08-2007 Runa |
Lia, si mie imi place Phillips. Si sotul a avut o masina de tuns si l-a tinut cativa ani buni, pana i s-au dus lamele. Problema la al meu e ca deja cam haraie, cred ca i se cam duce motorul, ca parca nici nu mai face treaba asa buna. Daca as fi gasit aici Phillips, as putea fi comparat fara probleme epilatoarele de noua generatie cu alea de la Braun. Dar asa, nu pot compara decat vechitura mea cu aparatele noi de la Braun si nu stiu daca e relevant.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
adimercedes spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui danielle02
adi,eu folosesc din asta,mi se pare excelent: http://www.boots.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10052&productId=55164&callingViewName=&langId=-1&catalogId=11051 pozici Ebonee(02.10.2007) |
Danielle, exact Satinelle Ice am si eu, dar un model mult mai vechi. Faza e ca nu am folosit decat de vreo 2 ori ice pack-ul ala de cand am aparatul.
P.S. Vroiam sa iti zic ca am vazut pozele cu zambilicea ta si wow, ce a mai crescut!!!
SI merge si la gradi..."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
Lisa

in 9+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
Runa Miruna 21-08-2007