Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (189)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Isabeluta, pupam accidentatul. mai cad copiii, unii mai rau decat altii. Sigur va fi bine, n-avea grija!

Roxana, maine rezolv trebusoara, azi nu m-am miscat din casa din pacate.Am fost de servici cu plozii:)))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara, multumesc penttu incurajari.

Sper sa ma pot obisnui. Oricum ar fi aerul curat nu il pot aduce la Bucuresti. Vom sta si acasa si la aici pina implineste Daria 2 ani.

Pinacolada, multumimesc. Apartamentul e inchiriat. E top of the top in 600 euro. La strada, etaj inferior,foarte aroape de hipermarket si alte magazine, mall, statie metrou, compet mobilat, cvasimodern, 99% utilat. Nu l-ám vazut inainte dar imi imaginez ca in majoritatea blocurilor Bucurestene vechi miroase la fel. Mirosul de fum care vine in baie e de la o "locatie" de la parter. Az am realizat asta.

Roxana, parchetul e natural si super lacuit. Azi a cazut din nou cu tot cu sosetelele antiderapante. Multumesc pentru mesaj si pentru organizare. Am memorat adresa. Strada Siret. Zona Piata Domenii.

Astazi am fost la o sedinta de shopping. M-au consolat ceva cosmetice pe care nu le puteam gasi la PN (oricum eye concealerul pe care il voiam nu il avea nici Sephora! Laura Mercier-Secret Eye Concealer) si o pereche de pantofi. Am cumparat pentru Daria party kit-uri cu Winnie.
Miine e o noua zi in care sa cuceresc lumea, doar sa imi treaca strea asta proasta, sa nu vad numai lucrurile rele.
Aaaa, nici frapuccino nu are acelasi gust...

Nu pot vedea poze dar am sa recitesc mesajele.

Sabina si Adimercedes interesante postarile.

Inca dinainte de a se naste Daria am citit despre attachment parenting. Perfect de acord cu totul.

Sabina, melodia era de Pink Floyd?

Bolduiesc greu, las asa.

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

In primul rand vreau sa urez LA MULTI ANI! tuturor papanasilor si dulcetelelor care au implinit un an....sa cresteti mari si sanatosi.

am vazut multe poze frumoase,avem niste copii tare dragalasi

Cu intarziere vreau sa-i urez si eu lui SIM La multi ani! cu sanatate

Mergi la inceput

Isabeluta, Vlad este cu siguranta OK. Imi imaginez ce e in sufetul tau acum. Vei vedea ca va ramine in amintire doar ca o nazbitie. Cadoul pentru bunici era un calendar sau o fotografie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Jaques Brel, Erina!
Eu te inteleg foarte bine. E greu sa traiesti in poluare....pe mine dupa 2 sapt de munte ma ustura gatu 3, 4 zile in bucuresti.
gandeste-te doar ca aici sunt teatre f bune, concerte, tot felu de evenimente:)
uneori e cool sa traiesti in adunatura asta.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

La multi ani Simona!!! Sa fii mereu sanatoasa si fericita alturi de Stefan si toata familia ta!

Am citit mesajul Laviniei.

Mergi la inceput

Ai dreptate Sabina sunt avantaje si dezavantaje. Acum ma gindesc doar la ce e mai bun pentru Daria. Pe mine ma doare gitul de duminica seara.

Nu pot vedea si credeam ca e Pink Floyd (amauzit de moartea lui Richard Wright.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

La noi nimic nou ,fata e mai mult cu mama sau soacra...eu sunt ocupata cu finisarea unui apartament pe care l-am cumparat si bineinteles cum sunt constructiile noi l-am primit semifinisat.
acum umblu ca bezmetica de una singura dupa materiale si stat cu muncitorii pe acolo sa nu faca numai porcarii.
cum barbatul e plecat la un curs 2 saptamani si nu-mi poate raspunde la telefoane am renuntat sa-i mai cer parerea...asa ca o sa cumpar eu ce cred de cuvinta.
daca nu-i place cum am finisat cand se intoarce sa fie sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Helou! Am trecut asa, scurt, sa va spun ca mai traiesc.

La gradi merge f bine, la servici la fel, dar parca as fi la armata: trezit la 7, pregatit copil pt gradi, pregatit mami pt servici, dus la gradi, fuga la servici. Pentru ca trebuie sa plec de la servici la 5 si 20, acolo bag munca la greu ca sa pot sa stau cu Stefan acasa fara sa am ceva de rezolvat pt servici. Pe la 6 si ceva ajungem acasa, bagam joaca, o gustarica, iar o joaca in 3, baia si somnul. Dupa ce adoarme Stefan, am de pregatit rucsacul cu haine pentru a doua zi, bibele si hainele mele. Si, colac peste pupaza, printre picatele trebuie sa mai spal si rufe, vase si un mic PAG. Asa ca va rog sa ma intelegeti, chiar fac eforturi sa mai citesc macar printre picatele.

Stefan s-a acomodat excelent, ba chiar maraie cand vin dupa-amiaza sa il iau acasa

Tomitza Natalia draguta. Am vazut pozele, intr-adevar e mignona, dar are cu cine semana.

Ma bag la nani, maine ma astepta o sedinta dis de dimineata. Noapte buna.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Multumesc Lavinia si Erina.

Noi nu servim la BabyExpo, nu am ce sa ii mai iau lui Stefan. Mi-am facut plinul in Germanica .

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput