Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (189)
Raspunsuri - Pagina 19
jojo_miha spune:
Buna seara! In primul rand vreau sa urez LA MULTI ANI! tuturor copiilor,avansam de la bebelusi
.Sa ne traiasca ,sa creasca mari,frumosi si sa ne bucuram de ei.
Eu sunt o mamica de la aceasta odisee,insa a, scris foarte rar.M-am bucurat enorm cand am vazut si poza Teodorei la cadoul de la prima pagina,multumim frumos.
Noi avem o alintatura de fata,avem 3 dintisori,la 11 luni ne-au iesit primi doi si acum a spart si al treilea.Avem 8.9 kg si suntem tare mofturoase la mancare.Pe 28 vom lua si motzul,care spre deosebire de botez va fi restrans.As spune multe despre printesa mea dar asta ar insemna sa scriu pagini intregi.
Am si eu o intrebare,voi veti face ROR-ul la copii?Am citit ca poate provoca autism,iar pe un alt forum un copil are grave probleme din pricina acestui vaccin.Am o mare dilema,DA? sau NU?
Va pupam si daca sunteti curioase sa ne vedeti avem poze la semnatura.
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja
laviniaN spune:
Marunzika multumesc de felicitare,foarte frumoasa,sper ca voi sunteti mai bine cu raceala ,multa sanatate lui Puppi.
apropo ai gasit pantofi pt fetita?
Am vazut pozele NATALIEI,este o dulcica si o finuta...normal ca seamana cu mami si cu tati
Toma lly un pont pt tine sa pape fetita bine,fa-i tocanita de pui cu painica sau paste,cartofi piure...garantat ca va papa foarte bine
eu ai dau Mirunei tot a 2-a sau a treia zi,bineinteles tot pt greutate,
baga multe fainoase ,garantat pune in greutate.
laviniaN spune:
Bernix parca tu aveai problema cu scaunul diareic la fetita,sa-ti spun cum am rezolvat eu problema dupa enterocolita.
la recomandarea unei prietene ce este medic o saptamana debridat sirop de 2 ori pe zi cate o lingurita si biotics 2 plicuri pe zi.
formeaza scaunul,acum ai dau din nou lapte milumil 3 si nu am mai avut problema
am trecut usor la alimentatia normala...saraca nici nu vrea sa mai vada orezul.
laviniaN spune:
Isabela cred ca ai tras o sperietura ,saraca de tine,fii cu ochii pe el,iar maraiala cred ca se datoreaza si gingiutelor inflamate
si noi asteptam ditisorul 3 si 4 sa iasa,va mai dura cateva zile pana crapa gingia...este foarte maraita si plangacioasa,vrea numai in brate ,refuza si sa se joace
laviniaN spune:
Andrea ca si papa la regim nu prea ai multe variante,incerca totusi pulpite de pui fierte si morcovel din supica.taiele mai marunt si lasa-l sa pape singur,eu asa am procedat.
paine prajita cu unt sau cascaval ras
branza de vaci cu paste
mucilagiu de orez cu mar ras si biscuite
cam asta a papat Miruna dupa ce nu a mai vrut orezul.
Sabina spune:
aoleeu, am uitat de bernix.
Monica, da degetica cum mai suge? sa stii ca noi numa cu sanul ne-am rezolvat.De la boala suge iarasi si ziua, si tare bine e. (parca s-a mai si ingrasat nitel, asa, ochiometric masurand )
Ceiut de menta iar ar fi bine sa-i dai. cate-o gura micuta daca ia si tot e bine.
incearca sa eviti biscuitii. Mai bine sticks, sau covrigi.
Imi pare f f rau ca ati avut probleme si cu doctorii.Oooof.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
alina.clau spune:
LA MULTI ANI papansilor si dulceturilor ce au facut un anisor!
alina+
ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta
alina.clau spune:
Primiti si o mamica ce nu a fost prea activa pe forum la petrecerea copiilor?Daca da Rox poti sa ne treci pe lista!
Multumim!
alina+
ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta
laviniaN spune:
Papanash ma bucur ca ti-a placut si Bratislava![]()
este un oras linistit si curatel.
acum tanti vanzatoarea care vinde paine nu stie engleza,dar in restaurante toti vorbesc engleza si germana,chiar si in mall-uri la magazinele de haine.
noi nu stim slovaca deci iti dai seama ca ne descurcam in engleza
Faleza era foarte aproape de unde erai tu.
Sabina spune:
Jojo, chiar ma gandeam la voi.
Ce bine ca ne-ai scris! sa dai mai des pe-aici, eu n-am uitat de tine 
eu nu voi face inca ROR lui Gheorghe. Sofia nu l-a facut, tot asa, vroiam sa il aman pana dupa 2 ani, si cand colo a facut rubeola si oreion la un an si 9 luni. una dupa alta
. Varicela a facut-o la 2 ani si 7 luni, deci si fara varilix suntem.
La 7 ani oricum o vaccineaza antirujeolic la scoala...trebuie sa ma mai interesez ce si cum.
(Myral, mi-a primit-o la gradi. )
La Gh vreau tot asa sa aman macar pana la 2 ani vaccinul asta. El nu merge la gradi, Sofia a facut tot in afara de rujeola (si scarlatina, Doamne fereste),asa ca teoretic nu are cum sa vina in contact cu ele. Practic...nici sofia nu se ducea la gradi cand aluat rubeola. Oreion a luat de la fratele cel mare, care a facut saracu la 16 ani de i se suisera toate fricile la cap ![]()
Jojo, nu cred in povestea cu autismul.
Dar cred ca vaccnurile pot deschide o cale spre bolile autoimune, e posibil. Nu m0a convins documentatia de pe net ca asa ar fi...dar bombardamentul asta de vaccinuri e clar nenatural.
Eu si infanrixul il aman pana venim de la munte. Mai intai a fost bolnavior gheorghe, era si d-na culcer in concediu, acu s-a intors, dar suntem inainte de plecare si nu vreau sa risc nicio febra.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo