Pepenasi de iulie-august 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 3
ana_a spune:
Buna fetele!
Botezul nostru a fost superb, acum incarc ceva poze pe picassa, merge greu netu....sper sa reusesc pana deseara sa le si aranjez un pic ![]()
Am sa revin indata ce imi termin de adunat prin casa.
Crestinul nostru a fost cuminte si dulce
Iar mini petrecerea acasa a fost reusita ca lumea a stat mai mult prin curte.
O zi buna tuturor si sa auzim de bine!
Si aici sa schimbat vremea, eu i-am dat la Matei haina groasa de iarna
seara pt ca sa racit....si caciulita pe cap.
tuturor
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - primele zile din viata
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Bine v-am gasit la un capitol speram cat mai linistit.
Estrella
La multi Ani!
Sa fii cat mai fericita si sa ai o zi minunata.
La multe lunite
Miruna, Alex, Eevi Klaara, Leia Maria, Andreea Maria! Sa cresteti mari frumosi si sanatosi.
Mult succes in noul an scolar micutilor care azi au prima zi de scoala, asteptam poze.![]()
Camy iubita multi pupici si o imbratisare calda de la noi.
Bebe Darius Andrei vei fi mereu in gandurile noastre!
Anaxenaaaa yeyiii your back!![]()
Mie mi-a fost tare dor, mii de pupici.
Kamelya f frumoase pozele ce mamica si matusica frumoase are printesa.
Sora ta cand trebuie sa nasca?
Michella ma bucur ca ai gasit remediu pt colici care functioneaza. Legat de laptic ei aici ne spun ca odata ce a intret in contact cu saliva bebeului biberonul, se dezvolta nu stiu ce bacterii pe acolo asa ca maxim o ora dat lapticul adik nu sa ii dai si sa il pui la frigider si ii dai mai tarziu. Eu am respectat mereu regula asta oricum daca sta mia mult se vede pe laptic cum isi schimba culoarea si se face un strat deasupra. Na acuma fiecare face cum vrea si cum crede ca e mai bine. Eu am zis mai bine safe than sorry.
Btw si pe Ari o cheama si Raisa.
Marina super pozele.
Scumpa de ea fluturas cu floricele creca ce zicea mai da nu ma mai scutesti cu aparatul ala ma chinui aicea.
E asa dulce cum s-a suparat rau de tot pe tine.
Serenity eu am iesit cu Ari pe orice fel de vreme mai ales ca eram obligata ca nu aveam cu cine sa o las fie ca era ploaie frig ger eu mereu am iesit cu ea.
Aici zice ca temp ideala in camera lui bebe e 18-22 de grade. Eu la temp din astea tin fata cu body cu maneca scurta si deasupra pantalonas si o bluzita. Daca mi se pare ca prea racoare ii pun o paturitza din aia subtirica peste piciorutze. Daca ies afara cu ea peste astea ii pun o gecuta cu gluga nu groasa de iarna ci din aia subtirica, nu ii pun caciula si o paturitza mai grosuta pe ea in carutz daca bate vantul mai atre pun raincover-ul sa o protejeze.
Uff atata am resuit tre sa fug plange printesa.
de
Ari si
Ami
MissJJ spune:
Tiberica a mea nu se omoara sa isi ridice capsorul daca o pun pe burta unoeri da uneori nu dar daca o tii pe umar il tine binisor ridicat si destul de mult si se invarte ca o margica stg dr. Nici Ari nu il tinea ridicat daca o puneam pe burtica la varsta ei adik incerca dar de cele mai multe ori abandona rapid si il intorcea pe o parte.
Ana felicitari pt botez abia astept sa vad pozele.
de
Ari si
Ami
M&M spune:
Ce vreme urata e!!!!Hmmm...nu ma incumet sa ies din casa pe o astfel de vreme...
Bujo, sunt sigura ca te descurci tu cu Filip!!! Nu e greu decat pana va intrati intr-un ritm al vostru
Tiberica,
la noi functioneaza exact pe dis legile..intotdeuna in ultima zi vei gasi puhoi de lume in supermarketuri, fie ca vine Craciunu, Pastele, incepututl scolii...
Mihaitza iti tine capsorul cam de vreo 8-9 zile...
Ana_A , am incercat sa intru sa vad pozele , dar imi da eroare!! Felicitari pt micul crestin..
A schimbat cineva parola de la contul de poze , pepenasi???
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
kamelya spune:
mada multumim
sora mea tre sa nasca in noiembrie ea va avea baietel si va fi diferenta intre ei de 4 luni.
tiberica si a mea isi tine destul de bine capul cand sta pe burtica,numai ca ei nu ii place sa stea prea mult pe burtica nu ii place nici sa doarma pe burtica. cel mai mult ii place cand o tin pe umar e cea mai fericita incepe sa rada si sa ganguresca
Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008
dana81 spune:
Buna ziua!!!
LA MULTI ANI ESTRELLA SA FII IUBITA SI SANATOASA!!!!
Ce zi urata pt inceputul scolii...bafta piticilor scoleri, si felicitari mamicilor de scoleri, ce mandre tb sa fiti
Noi suntem tare maraite, toata noaptea am plans si am regurgitat, nici nu stiu daca a mancat ceva pana la ora asta, nu ii este foame iar eu insist ca sa ia antibioticul si ea regurgiteaza, plange si adoarme doar in brate...o fi puseu de 6 sapt...eu mi-s zombi
CAMY spr ca te-ai incarcat cu ceva energie pozitiva, pupici!!!
TIBERICA CLARA isi ridica capul si umerii de ceva timp si are 6 sapt.
ANNABABY te-am tot visat aseara cand atipeam, nu -mi aduc aminte mare lucri doar ca imi rasuna in urechi ca te tot strigam
..cred ca tanjeam si eu dupa o petrecere![]()
Aveti grija cu raceala asta...noi am facut baie aseara si am folosit feonul pt prima data, apropos 
BUJO de la tine preluasi cu feonul..buna treaba, a si inca o minune..batista bebelusului
Fetelor eu am renuntat la pampers folosesc Libero si sunt muuuult mai multumita, fara miros si uscat si bebe parca e mai happy in ele...
Fug sa mananc si eu ceva pana aud un nou tipat...
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
bubuleana spune:
turturel: ce nasol faza cu certificatul, tin pumnii sa se rezolve cat mai repede
Nici noi nu avem program de papa sau de somn foarte clar. E adevarat ca noptile doarme dar cu 1-2-3 pauze de masa. Si eu ma simt ca si tine tare dezorganizata spre deosebire de fetele de aici care au timp si de copilasi, si de treburi prin casa, si de botez, si de cumparaturi si mai au si timp sa scrie pe forum. Sunt wonder women! Eu sunt tare imprastiata...
ref la spalatul lucrusoarelor lui bebe: eu folosesc la prespalare ariel (ca mai sunt patate de pipi, caca, ceai, etc), spalare Persil Sensitive si la clatire balsam Cocolino Sensitive. Stiu ca nu e indicat balsamul dar asa imi place mie sa miroasa.
Si n-am detergent special pt copii, si nici clatire dubla nu bag pt ca uit mereu desi stiu ca indicat dar sincer bebe nu a avut nici o probl cu pielea pana acum, ba mai mult nu-i dau cu nici o crema sau ulei dupa baie. Si pielicica e fina, nici macar nu e uscata.
ceai: eu ii dau baby drink, il ajuta sa scoate gazele mai usor
fetele cu bebei mai mici de 2 luni, ati inceput sa le dati suc de mere sau suc de morcovi??
Tecky spune:
Fetelor eu nu stiu ce sa mai ma fac cu Raluca,sta mai mult timp treaza decat doarme.Vrea numai in brate atunci cand este treaza.Adoarme cate 20-30 minute si eu nu apuc sa fac nimic in timpul asta.Stiu ca bebelusii tb sa doarma cel putin 15 ore pe zi si a mea doarme cate 8 ore adunate cu tot cu ce dorme noaptea.
LA MULTI ANI Estrella!Sa ai parte de multa sanatate!
Cristina ce bine ca ati stabilit data botezului.Nici mie nu imi vine sa ies din casa pe vremea asta.
Tiberica fetita mea sta pe burta si ridica capul de la o luna.
Marina mi-au placut mult pozele cu Ana Sofia,este foarte frumoasa.
Va pup
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
Kimmy spune:
buna dragutelor!
am reusit sa citesc pana la capitolul asta,deci mai am 3 pagini ![]()
Anaxena bine a revenit,astept si eu pozicile!
Cu imbracatul si invelitul noaptea si eu ma intrebam,dar pana la urma o imbrac si o invelesc cam cum fac si eu...adica ii dau body cu maneca lunga,si costumas fara maneci,dar subtire,sau uneori asa catifelat,daca e mai rece.Noaptea o invelesc cu o plapumioara subtire,pentru ca deja si eu am pus-o in functiune,altfel imi era frig.Si doarme parca mai linistita.
Laptele praf eu i-am mai dat si la o ora si nu a avut nimic.Mai ales acu 2-3 saptamani cand manca foarte rau,dupa 50-70 ml incepea si urla ca din gura de sarpe,si dupa ce se linistea ii mai dadeam,si tot asa de vreo 3-4 ori.
Masaj nu prea ii fac,asa usor cand o dau cu crema dupa baita,dar e rapid procedeul pentru ca se plictiseste si plange daca nu o imbrac repede.Gimnastica facem cam de 2 ori pe zi,si ii place foarte mult.Adica bicicleta si din astea,dar finut.Rade cu gura pana la urechi si cand incetez,da din picioruse,parca ar zice mami hai sa mai facem.
Vaaai de vreo 3 zile am 2 muste in casa si nu pot sa scap de eleeee!!!Moooor ce tare ma enerveazaaaa!
Ankalaura,deci nu e de gluma cu cezariana.Nu ne facem de cap pana trece anul iti garantez
Am fost tare plimbaricioasa si activa cat am fost gravi,si nu prea imi pot imagina sa stau in pat vreo 4-5 luni...
Duminica am fost in sfarsit la biserica sa ne faca molifta si tare m-am linistit.Imi pare rau ca nu am fost pana acuma.Am stat cu Timi la slujba si a fost foarte cuminte,linistita.Botezul cred ca o sa-l facem pe 11 oct.O sa fie frig,si Timi mare deja de cred ca cu greu o sa incapa in cristelnita ![]()
Mai vroiam sa scriu ceva dar am uitat cu desavarsire...daca imi amintesc revin ![]()
Va pupacesc!
Izabella mami de Timea Cristina
Tecky spune:
Bubuleana eu ii dau de la 6 saptamani suc de mere cate o lingurita pana la 50-60 ml.Acum cand are 9 saptamani am ajuns la 50 ml de suc mere si vom incepe si cu suc de morcovi.Dr mi-a zis sa nu le amestec adica sa ii dau intr-o zi suc de mere si in alta zi suc de morcovi.Ralucai ii place foarte mult sucul de mere in comparatie cu ceaiul pe care il refuza.![]()
Fetelor mie a inceput sa-mi cada parul.
In sarcina nu mi-a cazut deloc.
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA