Pepenasi de iulie-august 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

serenity: mie mi s-a spus sa-i curat ochisorii in fiecare zi cu compresa sterila inmuiata in apa termala, asa preventiv si pana acum n-a avut probl.

violeta: ce simpatica esti! da, e normal si f indicat sa-ti cada firisoarele, chiar le poti ajuta indreptand dusul spre vulva sa vezi cate cad atunci

michella: si eu cred ca e o kestie comerciala ca si eu i-am dat de foarte multe ori lapte dupa o ora si n-a avut nimic.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!!

Estrella, LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa si sa ai parte demulte bucurii!!!

SI , pt ca azi este prima zi de scoala..un inceput bun picilor care pasesc azi pt prima oara pragul scolii!!!


Raportam zi noi un weekend tare aglomerat: sambata , zi de curatenie generala ( mai mult a facut husbad-ul decat eu ), duminica am facut festanie la casa ( ca tot nu am apucat sa facem de cand ne-am mutat ), am primit vizite, am stabilit si data botezului( 18 oct)...Asa ca, nu prea am avut timp de forum...

Am citit mai mult in diagonala, nu am retinut mai nimic...Sper sa apuc sa recuperez ce ati scris.

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

buna dimineata!
estrella80la multi ani!!!
fetele multumesc pt raspunsuri!

bebica mea e cam maraita azi, si noaptea a fost la fel. in plus si soactra-mea face greva.of, nu stiu ce sa mai fac. e greu singura dar e greu si cu ea...parca mocneste ceva in ea. banuiesc ca imi pregateste ceva pt maine de ziua mea

_

Marina de ANA SOFIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Bine ne-am regasit dupa un week-end linistit. Ce bine e cand este si sotul acasa si printesa are ocupatie toata ziua. La voi nu stiu cum e dar la Iasi este f frig am trecut la gecuta si bluzite groase. In casa am cam 22-23 de grade si asta mica o tin cu body maneca lunga si bluzita iar in picioare are si pantaloni cu picior si botoseii. daca o tin mai dezbracata stranuta si sughita asa ca o infofolesc.
Sun frumoase poze de la botez se vede ca sunteti o familie implinita si vreau sa-ti spun ca si eu am avut videoproiectie la botez tot in genul asta "povestea noastra" de la nunta pana la rezultatul asteptat bebe.
Anaxena bine ai revenit si ce bine ca te-ai vazut si cu CAmy.
Imi pare rau de certurile de pe forum sper sa se calmeze spiritele si drept sa va spun eu de abia am timp sa ma bucur de bebe, de sot sa fiu o mama si o sotie buna, ma gandesc si la treaba cand sa ma intorc, incat nu stiu cand mai este timp de cearta.
Vazut toate pozele cu pepenasii nostii frumosi. Le urez bun venit si fetelor noi si am citit si de problemute imi pare rau ca suntem vazut aiurea in afara noi romanii.
Marina felicitari de poze se vede ca ai muncit dar si rezultatul este bestial.
pe toate !
Apropo, sfaturile despre alaptare date de Biri si Diana sunt cele mai bune.Eu ma tin cu stoicism de laptele meu desi mai am momente cand mi se pare ca nu se satura am sotul alaturi care ma sprijina si este si el anti formula. Daca as fi stat acasa sigur ii mai bagam si o masa de formula cu maica-mea si soacara pe cap vorba Dianei.
Boti spor la pregatiri si fi tare ca mama ta este bine intentionata pacat ca nu te asculta si pe tine cu privire la bibe.
Dr mea mea recomandat totusi Ca Gluconic desi eu eram anti, ca cica are fontanela 5 si nu e pericol sa se inchida. Mai meditez pe tema asta poate ii dau.
Gata la toti bebeii si sa nu uit bafta scolarilor si mamicilor de scolari mai ales Ladymina,Caprioara si Tiberica ca ele s-au laudat cu shopingul scolaricesc

Anca mamica de Sara-Stefania

21.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetelor!
Un an scolar plin de succes tuturor copilasilor care merg la scoala sau la gradi!!! Pacat ca e o zi asa de urata, de obicei era frumos, cald si soare in prima zi de scoala, cel putin asa imi amintesc eu, si mie tare imi placea acea zi!!!

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Multumesc mult pentru sfaturi!! Ochisorul e mult mai bine...credk a avut o scurta raceala...k mia si tusit de vreo 2-3 ori!!
Fetele voi iesiti cu bebei afara pe vremea asta?? Cu ce ii imbracati?? Eu de 3 zile nu am mai iesit cu el afara...si simt k innebunesc in casa...dar mie frica sa nu raceasca sa nu dam in altele...
Pupici multi

Denisa mamy de Radu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Serenity90
eu am scos-o afara chiar aseara pe la 8! inca nu am apucat sa-i cumpar haine mai groase de iarna dar am imbracat-o in doua pijamale din acelea intregi (cu manecute si picioruse...) pe deasupra i-am pus o pereche de sosete mai groase. pe cap o caciulita si in final am infasurat-o ca sarmaluta(dar mai lejer, nu strans) intr-o paturica. bine ca nu ploua si vantul se oprise. acum vad ca e vant destul de mare si n uma incumet sa o scot. cel mult o imbrac bine si iesim la balcon, deschid geamul si asta e...

_

Marina de ANA SOFIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Serenity, eu i-am pus un body cu maneca lunga si pe deasupra i-am pus un costumas flausat ( bluzita si pantalonas ) , cu sosetuse groase . L-am invelit cu o paturica si asa am iesit noi la plimbare aseara...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Gata, de azi sunt singurik cu bb, a inceput si mama lucru. Si asa nu prea gaseam timp sa fac nimic, sa vad acum cum m-oi descurca. Mai ales ca am de facut si o lucrare ca deh, a insistat omu pana n-am mai putut spune nu.
Estrella
BB Darius ne gandim la tine.

bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

PUp fetele,

Ieri nu mi am facut aparitia pe forum pentru ca am fost foarte prinsa am fost la Carrefour sa iau rechizite pentru clasa a 7 a, fetelor, nebunie, am uitat sa mi iau fisa de 5 pentru cos si am luat unul pe care il trageam dupa mine , eram si singura , dea bia am gasit loc de parcare, si inauntru era o aglomeratie...nu pot sa cred , eu am zis sa las cumparaturile pe ultima zi ca o sa fie mailiber, dar ce sa va spun ca la un moment dat imi luasera cosul unde aveam puse doar pixurile, bine ca i am vazut.

Eu ii dau fetitei ceai de la Milupa de musetel, instant e mai comod. Am si de la Humana tot instant de noapte si anti colici cu chimen dar cum mie nu mi place chimenul nici ea nu l suporta, mai avem baby drink dar nici pe axesta nu l bea. Foarte bun este, cel putin pt fetita mea, de la Erba Vita bebe colic este 35 lei sticluta.

De imbracat o imbrac in salopeta si body cu maneca scurta pe dedesubt, asta noaptea, ziua este in body cu maneca lunga , sosetute si piciorusele goale, daca ii este frig adica atunci cand pun mana pe picioruse sunt reci, ii pun pantalonasi, in casa sunt 23,7 gr, dar eu cum stau la curte uneori este mai cald fiindca porneste centtrala singura daca afara sunt undeva la 10 gr, depinde cum e setata.
Am cumparat si eu ieri sac de dormit si ma gandeam ca seara sa o pun in saculet. Cam atat cu imbracamintea.

Cu spalatul rufelor, inca le spal separat, adica nu combinaste cu ale noastre, uneori manual, alteori la masina , daca sunt mai multe, cu Dalin si am cumparat din Irlanda un produs care este pt dezinfectie non biologic , napisan se cheama.

M am lamurit cu laptele, nu a fost nici o problema, acum daca face o pauza de 20 min, ca uneori papa 45 si 45 ml dupa ceva timp, sincer, nu il mai arunc...dar nu il tin nici mai mult de 1 ora si asta rar sa se intample.

La 2 luni bb vostri cand ii puneti pe burtica isi ridica, capul si umerii?

Mergi la inceput