Gravidutze si mamici de Cluj - 90

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

elene da,intra-devar unii medici spun cum ai zis tu..altii cum zic eu.fiecare face cum crede.fosta mea dc de fam nu era de-acord,asta la care sunt acuma..si de care imi place f mult zice ca trebe.eu m-am luat dupa unchi-meo care e ceva sef la vaccine pe transilvania la gsk...el mi-a zis ca nu cred ca mi-ar place s-o vad pe sara facand la un an si ceva varicela si ca etse mai bine daca il fac..si el chiar ca este in legatura cu cei mai tari pediatri..

noapte buna va doresc

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

buna dimineata!

Elena, unde e apartamentul?
edit: tocmai am vazut ca i-ai spus lui alex. ok.

stiti careva ap cu doua camere de vinzare in cluj? nu f scumpe? chiar daca se finalizeaza anul viitor.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

lisa, bine ai venit. sarcina usoara in continuare. imi plc numle pe care le-ai ales pentru bebelina.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

NEATZA azi dau eu ptr ca nu am mai dat de mult
ma doare capul de mor si am de invatzat si vremea ma enerveaza si mi e dor de bebelache,lasa ca trec toate
MELI bafta multa la licentza

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Neatza!

Lisa , bine ai venit si sarcina usoara!

Ce norocoase sunteti cu centralele proprii..noi inca stam la 20 de grade, n-au dat drumul la centrala de bloc. Ziua nu e frig, dimineata in schimb cam dardai.

A scos cineva capul afara astazi? Ca bate un vant...Si am o gramada de treburi prin centru...

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

neatza

adrianaam scos capul pe geam si l-=am inchis rapid, vant frig tot mai rau vine ,vad k nu seschimba timpu iar maine si duminika avem nuntii

anu trecut am avut norok k bebei nostri au stat in carucior cuminti si erau inveliti insa acum gata , cel putin dragos nu prea mai sta, in carucior il scot doar cand am ceva urgent sau merg la piatza, deobicei face tati cumparaturile

lisa bine ai venit si iti doresc o sarcina usoara, iar legat de numele fetitei sunt superbe si eu ma gandesc la ana sau maria iar stefania e de la stefan precum il cheama si pe al meu bb

melicum stati cu diaria???bafta la licenta si sanatate multa

magda spor la invatat nuami k pe timpu asta iti vine sa dormi

anca cineva a intrat zilele trecute si a pus ceva anunt cu apartamente de vanzare in manastur

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ioana-mami de Sara-noi am facut vaccinul, sincer iti recomand daca poti sa-i faci trei care-s optionale:varicela, hepatita A, si pneumonii.vezi tu. a fost ok, n-a avut nimic dupa. pupici.

eu cu invatatul, pana miercuri mai putin pe calc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

buna mamici!
daca puteti/stiti imi spuneti si mie un magazin in cluj unde as putea sa gasesc haine de gravidutza, dar asa mai dragutze, gen rochite, sarafane, camasi, nu doar pantaloni denim cu banda. multumesc

Maria 16+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

haine de graviduta la toria in piata MV, si la mammystic sau asa ceva, nu stiu unde vine, poate stiu celelalte fete

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

hainute de gravida gasesti in statie la 31 in piatza mihai viteazu, peste drum de republica langa statia flip, is aproape magazinele, gasesti in piata marasti, magazinul ammysic il gasesti pe starada paralela cu eroilor si mai gasesti la magazinele de copii , acuma nu mai in vin in minte.

sarcina usoara Maria-k

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput